Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποκλειστικό: «Ο Τόλης Λεούσης στο ESPN»

Αποκλειστικό: «Ο Τόλης Λεούσης στο ESPN»
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 - 14:36

«Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα γραφεία της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ». Ο δημοσιογράφος Τόλης Λεούσης δεν άντεξε στις πιέσεις του κολοσσιαίου ειδησεογραφικού πρακτορείου ESPN και αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρότασή του για τη συνέχεια της καριέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 32χρονος δημοσιογράφος πίεσε το Μέσο που δουλεύει για να γίνει αυτή η μεταγραφή, με την εφημερίδα να δέχεται την απόφασή του και να μην του στέκεται εμπόδιο στο όνειρό του».

Ωραίο δεν ακούγεται; Σούπερ, ε; Τι όχι; Μα γιατί; Δεν σας θυμίζει κάτι; Πόσες τέτοιες ειδήσεις έχετε δει μέσα σε αυτήν την εβδομάδα; Πόσοι έχουν πάει και έχουν έρθει από τον Ολυμπιακό; Δεν έχω δικαίωμα εγώ να γράψω για μένα; Σας παρακαλώ, όλοι έχουν ελπίδα στο όνειρο.

Στα σοβαρά τώρα, για άλλη μία χρονιά γινόμαστε μάρτυρες του ίδιου έργου. «Σειρήνες» από όλη την Ευρώπη και… χρυσάφι για τους παίκτες των «ερυθρόλευκων». Από ξένα και ελληνικά Μέσα, με ιντριγκαδόρικους τίτλους στον βωμό του κλικ. Είναι «είδηση» λένε και… τσουβαλιάζουν κάθε αθλητή του Σφαιρόπουλου που μένει το καλοκαίρι από συμβόλαιο. Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό τα βλέπουν αυτά και γελούν. Με την ίδια απορία βέβαια. «Μα στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ελεύθερους παίκτες το καλοκαίρι; Κανείς δεν τους θέλει αυτούς; Μόνο τους δικούς μας;». Βέβαια ο μηχανισμός της χώρας μας και του σιναφιού μας έσπευσε απευθείας να.., κριτικάρει τις δηλώσεις των αδερφών Αγγελόπουλων για τη Φενέρ. Από την άλλη, όμως, σφύριζε αδιάφορα για άλλα πράγματα πιο ουσιαστικά και ενδιαφέροντα. Καλύτερα να μασάς πάρα να... γράφεις. Κρυμμένα τα πληκτρολόγια, αφού σε αυτά τα «λημέρια» δεν υπάρχει ζουμί. Εδώ; Ας μην το τραβήξω παραπάνω γιατί κάνει… τζιζ.

Στον Ολυμπιακό κοιτάνε την επόμενη μέρα. Ο προγραμματισμός, πιστέψτε με, έχει ξεκινήσει. Ως εκεί… Προέχει, λοιπόν, το πρωτάθλημα για μία ομάδα που εξαρχής είχε θέσει ως στόχο την τρίτη συνεχόμενη κούπα στην Α1. Αν ερχόταν η Ευρωλίγκα, θα ήταν ευχής έργο, όμως πρωταρχικό μέλημα ήταν η παραμονή στον θώκο του πρωταθλητή. Κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν βιάζονται. Μπορεί οι εκπρόσωποί τους να ανησυχούν, κάτι που κάνει βέβαια καλό σε αυτές τις περιπτώσεις.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 25/05/2017)

Διαβάστε επίσης

Και τώρα… το 1-0

Και τώρα… το 1-0

Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ γράφει για το καλό τεστ κόντρα στον Αρη, το οποίο θα κάνει τους «ερυθρόλευκους» να μπουν με φόρα για να κάνουν το 1-0 στο πρώτο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Και τώρα οι δυο τους…

Και τώρα οι δυο τους…

Ο Τόλης Λεούσης γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» για το ματς με τον Άρη, αλλά και για τους τελικούς που αρχίζουν την Κυριακή με τον ΠΑΟ.