Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ένας χειρότερος από τον άλλον

Ο ένας χειρότερος από τον άλλον
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 - 19:56

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Είναι… μοναδικό αυτό που συμβαίνει με τους δύο διαιτητές που το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ επέλεξε να ορίσει στους αγώνες των πλέι οφ της τελευταίας αγωνιστικής. Εννοούμε τον Χάρη Καλογερόπουλο (Αθηνών) και τον Σταύρο Μάνταλο (Καβάλας), οι οποίοι θα σφυρίξουν αντίστοιχα τους αγώνες ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Πανιώνιος-ΑΕΚ.

Αν και διεθνείς, δεν τυγχάνουν καθολικής αποδοχής, όπως θα έπρεπε. Ο μεν Καλογερόπουλος αμφισβητείται τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τον Παναθηναϊκό, δηλαδή φαίνεται να τον θέλει μόνο η ΑΕΚ. Το τελευταίο ισχύει και για τον Μάνταλο, ενώ οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης περίμεναν το κατάλληλο παιχνίδι για να τον βάλουν και σε στιγμή που δεν θα προκαλούσαν ντόρο.

Και οι δύο ρέφερι έπρεπε να διαγραφούν από τους πίνακες, καθώς υπέπεσαν σε σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα. Ο Καλογερόπουλος δέχθηκε δώρο φανέλα του ΠΑΟ πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μάνταλος, πέρα από τη «βροχή» από λάθη μόνο σε βάρος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με καταγγελία των «ερυθρόλευκων», μετά το ματς πρωταθλήματος του ΟΑΚΑ κλειδώθηκε στα αποδυτήρια με τους Δημητριάδη, Γιαννίτση.

Κι όμως οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης θεωρούν ότι η ελληνική διαιτησία έχει ανάγκη από διαιτητές σαν τους Καλογερόπουλο και Μάνταλο. Ο πρώτος «κατάφερε» να μην τον θέλει ούτε ο Παναθηναϊκός, αν και τον ευνόησε στο προαναφερόμενο παιχνίδι (3-1) με τον Αστέρα (με δύο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ του και με ανύπαρκτη αποβολή, πάλι υπέρ του), ούτε ο ΠΑΟΚ (σημειώστε ότι όπως και στους άλλους ρέφερι ο Τεβεκέλης έδωσε και σε αυτόν φανέλα, μετά το τέλος του τελικού), αν και ο Μίχελ του έδωσε συγχαρητήρια για τη διαιτησία του στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1 για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ. Κι όμως, στη Θεσσαλονίκη εξέφρασαν δυσαρέσκεια και σε πρωτοσέλιδα αποκαλείται «καμικάζι».

Διαβάστε επίσης

Τίποτα δεν έχει τελειώσει

Τίποτα δεν έχει τελειώσει

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για την ομάδα μπάσκετ, η οποία απόψε θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο τελικό της Α1.

Πιο δύσκολα φέτος από πέρσι…

Πιο δύσκολα φέτος από πέρσι…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τους αγώνες των προκριματικών του Ολυμπιακού στο Champions League τη νέα σεζόν, οι οποίοι θεωρητικά θα είναι ακόμη πιο δύσκολοι για τους «ερυθρόλευκους».