Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Μάριν είχε προπονητή τον Χάσι…

Όταν ο Μάριν είχε προπονητή τον Χάσι…
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 - 15:45

Ο Μάρκο Μάριν είχε προπονητή στην Άντερλεχτ για ένα εξάμηνο τον Χάσι.

Ήταν 20 Γενάρη του 2015, δηλαδή πριν δυόμιση χρόνια, όταν ο Γερμανός πήγε δανεικός από την Τσέλσι στην Άντερλεχτ, στην οποία ήταν τεχνικός οδηγός ο Κοσοβάρος. Ο Χάσι δεν άργησε να δώσει την ευκαιρία στον Μάριν να παίξει και αφού στο πρώτο ματς, 25 Γενάρη, τον πέρασε αλλαγή στα τελευταία λεπτά, στη συνέχεια, από 1η Φλεβάρη, τον είχε στη βασική ενδεκάδα όλο τον Φλεβάρη και αρχές Μάρτη, σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος κι ένα Κυπέλλου, βάζοντας τον κύρια από αριστερά στην επίθεση η, σε ρόλο μεσοκυνηγού.

Μάλιστα, ο Μάριν ήταν στην ενδεκάδα του τελικού του Κυπέλλου στο Βέλγιο, στις 22 Μαρτίου, όπου η Κλαμπ Μπριζ κέρδισε 2-1 την Άντερλεχτ με ένα γκολ στο 92’ κι ενώ η ομάδα του Χάσι είχε ισοφαρίσει στο 89’! Ο Γερμανός άσος δεν είχε παίξει πάντως όλο το 90λεπτο, αφού βγήκε στο 58’. Ήταν άτυχος, τραυματίστηκε κι έκτοτε δεν έπαιξε καθόλου στην Άντερλεχτ ως το τέλος εκείνης της σεζόν. Έτσι, οι συμμετοχές του με τον Χάσι προπονητή περιορίστηκαν στις οκτώ, έξι για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο-οι εφτά ως βασικός.

Εκείνη τη σεζόν (2014-15) ήταν λόγω τραυματισμών η χειρότερη του Μάριν, με 12 μόλις συμμετοχές συνολικά, αφού στο πρώτο εξάμηνο ήταν δανεικός στη Φιορεντίνα, παίζοντας όμως όλα κι όλα τέσσερα παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Στα δύο, κόντρα στον ΠΑΟΚ, είχε μπει αλλαγή και στα άλλα δύο ήταν βασικός, έχοντας μάλιστα σκοράρει τόσο με την γαλλική Γκινγκάμπ, όσο και με την Ντινάμο Μίνσκ.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ»)

Διαβάστε επίσης

Μην αρχίζεις (πάλι) τη μουρμούρα

Μην αρχίζεις (πάλι) τη μουρμούρα

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι αυτός που διάλεξε όλους τους προπονητές της τελευταίας 7ετίας, ορισμένοι εκ των οποίων δουλεύουν σε κορυφαία πρωταθλήματα, αυτός διάλεξε και τον Χάσι.

Μία ακόμα Ολυμπιακή παράσταση…

Μία ακόμα Ολυμπιακή παράσταση…

Ο Τόλης Λεούσης γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» την άποψή του για τη μεγάλη ανατροπή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και τη νίκη του με 64-62 επί του ΠΑΟ.