Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φίλε του Ολυμπιακού, άκουσέ με λίγο…

Φίλε του Ολυμπιακού, άκουσέ με λίγο…
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 - 15:07

Μετά από καιρό μιλάμε για ένα παιχνίδι που ουσιαστικά είναι ικανό να αλλάξει μια και καλή την ιστορία και τον ρου των δύο ομάδων. Μια μονομαχία δύο ομάδων που δίνει τίτλο, σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ που όπως βγήκαν τα εισιτήρια, εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

Τα πράγματα, όμως, κρέμονται σε μία λεπτή κλωστή… Και όποιος πατήσει το πόδι του στο κλειστό του Φαλήρου, οφείλει να είναι προσεκτικός και, επιμένω, υποψιασμένος…

Φίλε του Ολυμπιακού, άκουσέ με λίγο:

- Να είσαι από νωρίς εκεί και να κάτσεις στη θέση σου πριν την προθέρμανση. Να βγουν μία φορά οι παίκτες της ομάδας και να δουν ΓΕΜΑΤΕΣ τις κερκίδες. Να μπολιαστούν με ψυχολογία ενόψει της τελευταίας τους παράστασης. Είναι υποχρέωσή σου να το δεις ως παιχνίδι ζωής και θανάτου και εσύ. Στην τελική Κυριακή είναι, ας είσαι από τις 7 στο ΣΕΦ…

- Ψυχραιμία πάνω απ’ όλα. Ειλικρινά αν έρχεσαι στο Φάληρο για να κάνεις ντου, μείνε σπίτι σου! Δεν σε έχει ανάγκη κανείς. Δεν σε χρειάζεται αυτή η ομάδα. Σε θέλει στήριγμά της και όχι απέναντί της. Απλά τα πράγματα.

- Με τη φωνή σου για 40 αγωνιστικά λεπτά, σπρώξ’ τους για τη νίκη. Ασε τα check in, το instagram, τις φωτογραφίες, τα social media. Αυτό το πρωτάθλημα ίσως είναι το κομβικότερο των τελευταίων ετών. Ισως η απαρχή μιας αυτοκρατορίας. Και αυτό που θα εξιλεώσει άπαντες με όσα τράβηξαν φέτος και στους τελικούς.

- Δεν σου αρέσει η διαιτησία; Ασε τους παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν τη δουλειά τους. Μην τους μεταφέρεις τη νευρικότητά σου από την εξέδρα. Σε χρειάζονται για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

- Οποιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα, μείνε στη θέση σου, χειροκρότα τους και πάνω από όλα μην κάνεις το λάθος να εκτραπείς. Στην τελική αυτό θέλουν κάποιοι. Δεν το καταλαβαίνεις; Μην παίξεις το παιχνίδι τους…

- Εσύ που δεν συνηθίζεις να πολυέρχεσαι στο Φάληρο για τους χ, ψ λόγους σου, μην αναγκάσεις τους 3.000 πιστούς να στερηθούν την καψούρα τους την επόμενη σεζόν. Σεβάσου αυτούς…

- Σεβάσου τον Βασίλη, τον Γιώργο, τον Κώστα, τον Βαγγέλη, τον Ιωάννη, τον Δημήτρη και τα υπόλοιπα παιδιά. Σε γέμισαν τόσα έντονα συναισθήματα φέτος.

- Σεβάσου αυτούς τους δύο ανθρώπους που ματώνουν γι’ αυτό το τμήμα. Και ας μην τους σέβονται κάποιοι. Εσύ οφείλεις να είσαι το αποκούμπι τους.

- Γίνε ο έκτος παίκτης. Τώρα σε χρειάζεται ο μπασκετικός Ολυμπιακός.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 10/06/2017)

Διαβάστε επίσης

Olympiacos BC against all

Olympiacos BC against all

Ο Ακατονόμαστος γράφει για τον πέμπτο τελικό της Α1, όπου ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, αλλά και όλο το σύστημα!

Τσίτα στο παρκέ, φωνή και μόνο φωνή στην εξέδρα!

Τσίτα στο παρκέ, φωνή και μόνο φωνή στην εξέδρα!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τον αποψινό τελικό στο ΣΕΦ και επισημαίνει ότι ο κόσμος δεν θα πρέπει να δώσει το παραμικρό δικαίωμα στους... γκρίζους να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό με καμιά διακοπή

Καμαρώστε τους, κυρίες και κύριοι…

Καμαρώστε τους, κυρίες και κύριοι…

Ο Τόλης Λεούσης γράφει ότι η τραγική διαιτησία των Αναστόπουλου, Πουρσανίδη και Ανδρικόπουλου προκάλεσε αηδία και θύμισε την εποχή των Τανατζή, Βορεάδη και Κορομηλά!