Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δέκα χιλιάδες και έπεται συνέχεια

Δέκα χιλιάδες και έπεται συνέχεια
Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 - 16:47

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Δέκα χιλιάδες διαρκείας σε μια εποχή που δεν περισσεύει δίφραγκο ούτε για κουλούρι είναι ένα άπιαστο ρεκόρ και από τη Δευτέρα που θα ανοίξουν και για τους μη κατόχους προμηνύεται χαλασμός. Εννοείται ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο πρώτα ο πόλεμος που δέχεται η ομάδα αλλά και η μεγάλη ενίσχυση του ρόστερ από τη Διοίκηση που έκανε πράξη "κάναμε λάθη και θα τα διορθώσουμε ", η ομάδα όντως θωρακίστηκε σε όλες της γραμμές και με κάποιες επιστροφές δανεικών είναι παντοδύναμη.

Μια ακόμη παράμετρος που θα κάνει το κόσμο να τρέξει ακόμη πιο γερά για διαρκείας είναι τα προκριματικά και η Παρτιζάν που βρέθηκε στο δρόμο μας. Η αντιπαλότητα που υπάρχει με τη σερβική ομάδα αλλά και η αδελφική σχέση με τον Ερυθρό Αστέρα δίνει άλλο ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις με την Παρτιζάν.

Πολύ θέλουν να εξασφαλίσουν σίγουρη θέση στο Καραϊσκάκης από το να ψάχνονται για εισιτήρια τελευταία στιγμή και αν λάβει κανείς και το όφελος στο γενικό λογαριασμό που έχει κάποιος κάτοχος διαρκείας με κάνει να πιστεύω ότι πάμε για νέο ρεκόρ.

Οι προσδοκίες που υπάρχουν για το φετινό ρόστερ είναι πολλές, τα πρώτα δείγματα από την προετοιμασία και τα φιλικά μας κάνουν να αναμένουμε τα παιχνίδια στο Ναό με μεγάλη ανυπομονησία, τα ντέρμπι αργούν αλλά υπάρχουν διαφορά χρωστούμενα σε πολλούς που πρέπει να ξοφλήσουν.

Εγώ προσωπικά θέλω να δω τον Καρσελά να μοιράζει σακούλες τον Εμενίκε αλλά και τον Οφόε να δένει με τον Φορτούνη και αλλά πολλά που έχει να μας δώσει η ομάδα για φέτος.

Υ.Γ. 1. Μπορεί να ενημερώσει κάποιος αυτόν τον Καμμένο ότι ο κόσμος του θρύλου δεν αποτελείται από χαζοχαρούμενους και άβουλους ανθρώπους και να σταματήσει τα γλοιώδη ποστ και τα γλειψίματα άντε γιατί έχουμε και δουλειές και δεν μπορούμε να ασχολιόμαστε με μαλακίες.

Υ.Γ.2. Καλοφάγωτα στους Πλατανιάδες γιατί όπως είναι γνωστό μετά την απομάκρυνση από τα ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 16/07/2017)

Διαβάστε επίσης

Ετοιμος ή όχι, σημασία έχει να περάσει

Ετοιμος ή όχι, σημασία έχει να περάσει

Ο Ακατονόμαστος γράφει για τις μεταγραφές του Θρύλου, οι οποίες έχουν γίνει με ποδοσφαιρική λογική και από τον άνθρωπο που είναι ευθύνη του να φτιάξει την ομάδα.

Η αγωνιστική διαφορά με πέρσι

Η αγωνιστική διαφορά με πέρσι

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει ότι ο Μπέσνικ Χάσι φτιάχνει μια επιθετική ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.