Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμία σχέση η ΚΕΔ με εκλογές στην ΕΠΟ

Καμία σχέση η ΚΕΔ με εκλογές στην ΕΠΟ
Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 - 09:49

Για να μην μπερδεύεστε ενόψει των εξελίξεων που θα ακολουθήσουν. Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο Αθηνών το καταστατικό της ΕΠΟ, όμως η FIFA είναι αυτή που θα αποφασίσει για το πότε θα γίνουν εκλογές στην Ομοσπονδία. Το ένα σενάριο είναι στα μέσα Αυγούστου, όμως ο Βασιλειάδης θα πρέπει να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αυτοδιοίκητο και να… εξαφανιστούν διατάξεις των νόμων που παρεμβαίνουν σε αυτό.

Αναμένονται εξελίξεις από την Τρίτη και μετά, με την έλευση του κλιμακίου της FIFA, όπου επικεφαλής θα είναι ο Μαλτέζος Μπιορν Βασάλο, ο οποίος έρχεται ενημερωμένος για τα πάντα. Αυτός θα τρέξει όλες τις εξελίξεις, όμως οι εξελίξεις για τις εκλογές της ΕΠΟ δεν έχουν σχέση με τη διαιτησία, ούτε, σύμφωνα με όσα εξήγγειλαν στη ΓΣ της ΕΠΟ οι εκπρόσωποι των υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών, πρόκειται η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας, όταν αυτή προκύψει, να αγγίξει το… κομμάτι της διαιτησίας.

Δηλαδή η ΚΕΔ, η οποία σύμφωνα με τις εξαγγελίες των Ακχαλκάτζε (φωτ.), Λάκοβιτς θα στελεχωθεί από τρεις ξένους και δυο Ελληνες, θα είναι αυτοδιοίκητο μέσα στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου! Ταυτόχρονα, να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι η ΚΕΔ θα παρακολουθείται από άλλη επιτροπή και θα μπαίνει φρένο αν ξεφεύγει από τους κανονισμούς.

Για να συμβούν αυτά η FIFA έβαλε φρένο στα σχέδια των …εξυγιαντών να βγάλουν νέους πίνακες διαιτησίας. Θα μείνουν οι ίδιοι για να κριθούν άπαντες, μαζί και αυτοί που δεν έβαζαν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης. Στόχος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όσο πιο ομαλά γίνεται και η FIFA, με την παρουσία αρκετών προσώπων, αυτών που θα ορίζουν και αυτών που θα παρακολουθούν θα έχει άμεση αντίληψη. Ηδη, με τον Κουτσοκούμνη έκανε λάθος μια φορά.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 22/07/2017)

Διαβάστε επίσης