Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόσθεσε εμπειρία και ποιότητα

Πρόσθεσε εμπειρία και ποιότητα
Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 - 16:49

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ολα είναι διαφορετικά για τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι. Οι πρωταθλητές Ελλάδας υλοποιούν τον προγραμματισμό τους και καλύπτουν τις ανάγκες του προπονητή τους. Κάνουν όλα αυτά που πρέπει για να επιτευχθεί ο πρώτος μεγάλος στόχος της σεζόν, που είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Ρεσιτάλ μεταγραφών έχει δώσει η ομάδα του Πειραιά, αλλά χωρίς να στοχεύει στον εντυπωσιασμό. Κάνει αυτό που πρέπει, ενισχύει το ρόστερ της με ποδοσφαιριστές που θέλει ο προπονητής και οι οποίοι θα βοηθήσουν όχι μόνο στα προκριματικά, αλλά και στη συνέχεια. Μία ομάδα που έχει προσθέσει ποιότητα και εμπειρία και έχει αποκτήσει παίκτες με παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Καρσελά με παραστάσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα, ο Εμενίκε με σπουδαία καριέρα έχοντας παίξει στην Αγγλία, αλλά και έχοντας αγωνιστεί με τη φανέλα της Φενέρ, που έχει μεγάλη πίεση στην Τουρκία. Ο Βούκοβιτς ένα παιδί που παίζει στην Εθνική Σερβίας και έχει παραστάσεις από το ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο Οτζίτζα, που τον ήθελε διακαώς ο προπονητής, έχει την εμπειρία του Βελγίου και της Αγγλίας. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μίλιτς, έρχεται με την εμπειρία του ιταλικού πρωταθλήματος να ενισχύσει τον Ολυμπιακό. Παίκτες που ήθελε ο προπονητής και οι οποίοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω στον σύλλογο.

Η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε και ο Χάσι έχει στα χέρια του όλα τα υλικά που ήθελε για να φτιάξει την ομάδα ενόψει των προκριματικών. Τα πάντα βέβαια κρίνονται στο χορτάρι, στον αγωνιστικό χώρο, αυτός είναι ο καθρέπτης. Από την άλλη, όμως, δεν μπορεί κανείς να μην επισημάνει τις σωστές κινήσεις που έχουν γίνει σε διοικητικό επίπεδο και οι οποίες φανερώνουν τη στήριξη προς το πρόσωπο του προπονητή. Βεβαίως οι προκρίσεις έρχονται μέσα στα γήπεδα, αλλά ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει σωστά και έχει κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχει τον μεγάλο του στόχο.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 23/07/2017)

Διαβάστε επίσης