Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φέξε μου και γλίστρησα

Φέξε μου και γλίστρησα
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 - 16:24

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Τσίπρας: «Πολλοί μπορούν να μας πουν ψεύτες, αλλά κανένας δεν θα μας πει διεφθαρμένους. Τα χειρότερα είναι σαφώς πίσω μας», δήλωσε χωρίς ίχνος ντροπής στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω στον πρωθυπουργό: Το ήθος; Το ψέμα; Την ανικανότητα; Το ότι τα λέει χωρίς να κοκκινίζει; Με συγχωρείτε, κύριε Τσίπρα, για την ενόχληση, αλλά όταν κορυφαίοι υπουργοί σας συνομιλούν και συνδιαλέγονται με καταδικασμένους ανθρώπους στις φυλακές προκειμένου να «δώσουν» αθώους ανθρώπους, αυτό πώς λέγεται στη γλώσσα σας; Οταν υπουργοί και η κυβέρνησή σας φτιάχνουν νόμους ώστε να χαρίζονται χρέη σε ημέτερους επιχειρηματίες, αυτό πώς να το ονομάσουμε; Οταν χαρίζονται λιμάνια, εταιρείες, ξενοδοχεία, εκτάσεις αντί πινακίου φακής, πώς λέγονται στη γλώσσα σας, κύριε Τσίπρα;

Εκεί βέβαια που ο άνθρωπος ξεπέρασε τον εαυτό του και έκανε την Ελλάδα να ξεραθεί στα γέλια, είναι όταν δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «ότι δεν βάλαμε το χέρι μας στο βάζο με το μέλι» και ότι «κατάφερα να βγάλω τη χώρα από τον βούρκο που είχε οδηγηθεί από αυτούς που τη χρεοκόπησαν», πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Μένω ανήμπορος να αντιδράσω και ούτε να γελάσω δεν μπορώ. Μάλλον ο κύριος Τσίπρας πρέπει να είναι σε ένα γυάλινο κτίριο, να μην τον ενημερώνει κανένας, να μην έχει κάπιταλ κοντρόλ το δικό του ΑΤΜ, να παίρνει 14 μισθούς, ο δικός του υπάλληλος και οι συνταξιούχοι γνωστοί του να μη χρωστάνε στην εφορία και της Μιχαλούς, αυτοί που έρχονται σε επαφή μαζί του ή και ακόμη χειρότερο να τον ενημερώνουν για το τι γίνεται στην Ελλάδα ο Πάνος Καμμένος.

ΥΓ.: Για να μην ξεχνιόμαστε, όμως, γιατί είναι μέρα αγώνα, πάμε, ρε Θρυλάρα, σήμερα, φέρε το «διπλό» από το Βελιγράδι να σκάσει λίγο το χειλάκι μας, γιατί αν περιμένουμε από την Τσίπρα, φέξε μου και γλίστρησα.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 25/07/2017)

Διαβάστε επίσης

Αρχιδιαιτητής ο Πορτογάλος Περέιρα

Αρχιδιαιτητής ο Πορτογάλος Περέιρα

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο Πορτογάλος «θα είναι υπεύθυνος για τον ορισμό διαιτητών στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και στο Τμήμα Διαιτησίας».