Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοι μαζί μια γροθιά!

Ολοι μαζί μια γροθιά!
Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 - 16:26

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Κάτι το αποτέλεσμα στο Βελιγράδι, κάτι οι προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν, κάτι που η ομάδα δεν θα χωράει καν σε μέτρο σύγκρισης με καμία άλλη στα εγχώρια και πάει και για σπουδαία πράγματα στις Ευρώπες… Κάτι που ο κόσμος του Θρύλου ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στη μεγάλη του αγάπη και σε λίγο δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Καραϊσκάκη… Το φράγμα των 15.000 εισιτηρίων διαρκείας έσπασε και με την… τρέλα διαρκείας των ΓΑΥΡΩΝ ο Ναός θα ζήσει και πάλι σπουδαίες βραδιές μπροστά στον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού: τον 12ο στις κερκίδες. Ολοι μαζί μια γροθιά, με όλη τη σημασία της φράσης.

Με τη δίψα που δείχνει ο κόσμος μας και τον αμείωτο ρυθμό που φεύγουν οι κάρτες, το προπέρσινο ρεκόρ των 21.000 διαρκείας μοιάζει κοντά. Ο λαός του Ολυμπιακού σπεύδει να κλείσει μια θέση στο σπίτι της ομάδας για να δώσει βροντερό «παρών» σε όλα τα ματς. Ο Θρύλος έχει ξεκινήσει και φέτος ένα ταξίδι για μεγάλα πράγματα, για τίτλους και διακρίσεις και όλοι θέλουν να είναι συνεπιβάτες.

Την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με την Παρτιζάν μέσω του ίντερνετ, 2.000 μαγικά χαρτάκια έκαναν φτερά. Φανταστείτε τι θα γίνει από αύριο στα εκδοτήρια. Ο Θρύλος θα σφραγίσει την πρόκριση μπροστά στον πύρινό του κόσμο. Ηδη το μισό γήπεδο είναι πλέον ρεζερβέ. Ηδη το πάθος των οπαδών του Θρύλου, αντί να τον στείλει διακοπές καλοκαιριάτικα, τον έχει στείλει σε ένα εκδοτήριο για να καπαρώσει τη θέση του στον Ναό.

Το πράγμα φάνηκε από τις ανανεώσεις. Πάνω από 60% το ποσοστό εκείνων που έσπευσαν να ανανεώσουν τις κάρτες τους. Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Επεται συνέχεια σε όλα τα επίπεδα… Οσο κλισέ και αν ακουστεί, τα καλύτερα έρχονται. Είναι από αυτές τις χρονιές που θα γουστάρεις πολύ να τρέξεις στο γήπεδο. Ολοι μαζί μια γροθιά. Αλλωστε δεν είναι να σου κάνει εντύπωση με τον Θρύλο. Ο κόσμος του φτάνει να γεμίσει πολλά γήπεδα.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 30/07/2017)

Διαβάστε επίσης