Ντουντούκα
Κάτι φοβούνται τα παιδιά, γιατί το… συμβόλαιο του Λάζαρου το κρατούν κρυφό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μαγειρέματα» και μπόχα στη διαιτησία

«Μαγειρέματα» και μπόχα στη διαιτησία
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 - 19:50

«Είδαν οι τυφλοί και μίλησαν οι μουγκοί», δεν έλεγαν παλιά, όταν γίνονταν διαιτητικά «όργια»; Όμως, εν έτει 2017 η… εξυγίανση το προχώρησε περισσότερο, κάνοντας «όργια» ακόμη και με τη στελέχωση των πινάκων διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών! Τα «αστέρια», οι ρέφερι και οι πλαϊνοί, που είδαμε στο τελευταίο πρωτάθλημα να προκαλούν ακόμη και μέσα στο Καραϊσκάκη παρέμειναν (προφανώς) για να προκαλέσουν ακόμη περισσότερο, όμως χωρίς λόγο και αιτία έφυγαν δεκάδες διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές. Πρώτα η προπογάνδα, που υπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων ΠΑΕ, είχε προαναγγείλει ότι επί Τριτσώνη, Κουκουλάκη δεν θα ορίζονται και εσχάτως ότι θα μείνουν εκτός πινάκων.

Χρειάζονται κι άλλες αποδείξεις για να επιβεβαιωθούν τα «μαγειρέματα» και η μπόχα που συνεχίζει να υπάρχει στη διαιτησία; Εκτός από τους γνωστούς σεφ και τον… μαϊντανό Περέιρα, που ανέχθηκε αυτές τις αξιολογήσεις, υπάρχει και ο master chef!

Ποιος master chef; Ο Ζόραν Λάκοβιτς με το όνομα! Ο Σέρβος που έστειλε η UEFA στην Ελλάδα και στην πορεία χάθηκε, με αποτέλεσμα οι κακές γλώσσες να λένε ότι μπήκε στο μοβ «μαντρί» της εξυγίανσης. Για αυτό εξελίχθηκε και σε Ελληνα… master chef, από τη στιγμή που στη Σερβία τον κυνηγούν ακόμα. Ναι, τέτοια παραγοντάρα είναι ο εκπρόσωπος της UEFA που υποτίθεται ότι τον έστειλε να βάλει σε τάξη το ελληνικό ποδόσφαιρο, επειδή τα κοράκια έβγαλαν τα μάτια εκατομμυρίων φιλάθλων με τις αμέτρητες υποκλίσεις τους στον… βούρκο που ακόμα επιμένουν να τον λένε …εξυγίανση (χα, χα,χα).

«Θα δημιουργηθεί επιτροπή διαιτησίας από πέντε μέλη. Τα καλύτερα αποτελέσματα δίνει πάντα ο συνδυασμός αλλοδαπών ειδικών με ντόπιους», γνωμάτευσε ο Σέρβος παράγοντας και αν τον δει κάποιος ας τον ρωτήσει γιατί τον κυνηγάνε στη χώρα του. Αντί για πενταμελή επιτροπή διαιτησίας, «μαγείρεψαν» τριμελή ΚΕΔ, αντί για ξένους αρχιδιαιτητές, έστειλαν τον εξής έναν: Τον Μέλο Περέιρα που λες και γνώριζε την ελληνική διαιτησία και ταυτίστηκε με τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη.

Και ο Λάκοβιτς αμολάει αετό!!!

ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Με τους πίνακες διαιτητών που βγήκαν χθες θα είναι ένα θετικό βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Περέιρα να πάει στην Μπενφίκα, προκειμένου να μην χαθεί το ταλέντο του. Διαβάστε τις καταγγελίες που έκανε (24/10/15), ο πρώην διεθνής διαιτητής Μάρκο Φερέιρα για το τι έκανε στη χώρα του: "Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοί μου στους οποίους τηλεφωνεί ο επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας Βίτορ Μόλο Περέιρα όταν κληρώνονται να σφυρίξουν παιχνίδια της Μπενφίκα. Ο άνθρωπος έχει πολλούς εχθρούς αλλά η μόνη μεγάλη ομάδα που τον στηρίζει είναι η Μπενφίκα».

Αλήθεια τι έγινε με αυτή την υπόθεση;

Ο ΔΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΔ

Μετά τους νέους πίνακες, είδαμε και τα αποτελέσματα της σύσκεψης του Δέδε με την ΚΕΔ. Θυμηθείτε ότι ο «ΓΑΥΡΟΣ» αποκάλυψε από χθες τις νυχτερινές… διαδρομές στο Πάρκο Γουδί. Το ερώτημα είναι γιατία να συσκέπτονται οι Περέιρα, Τριτσώνης, Κουκουλάκης με τον πρώην παράγοντα της ΑΕΚ και νυν της ΠΔΕ/ΕΠΟ ας το απαντήσουν οι ίδιοι, ή οι φίλαθλοι…

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

Σαν επίλογο κρατήστε αυτό: Τώρα αρχίζουν τα όργανα και δεν θα είναι από τα πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου. Επειδή δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούν, να διαπομπεύουν και να καταστρέφουν κόσμο, επειδή και οι διαιτητές είναι άνθρωποι έχουν τους φίλους τους, τον κοινωνικό τους περίγυρο, το επαγγέλματά τους…

Και όλα αυτά στην… υγειά όχι της «εξυγίανσης» αλλά συγκεκριμένων ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης

Σκανδαλώδεις καταστάσεις…

Σκανδαλώδεις καταστάσεις…

Με όλες τις εκλεγμένες διοικήσεις της ΕΠΟ ο κανονισμός διαιτησίας ήταν γνωστός μήνα Μάιο. Αυτό είναι διαφάνεια