Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομάδα με τα όλα της ο Θρύλος

Ομάδα με τα όλα της ο Θρύλος
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 - 23:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτή την περίοδο χωρίς καμία αμφιβολία ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Παρ’ όλα αυτά προτεραιότητα για την ομάδα είναι το πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες χθες έκαναν πρεμιέρα στη Superleague κόντρα στη Λάρισα, σε ένα ματς που έκρυβε πολλές παγίδες. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι η ομάδα δεν έδειξε αποπροσανατολισμένη. Κανείς δεν το έκρυψε ότι το μυαλό ήταν στη ρεβάνς με τη Ριέκα. Και ο ίδιος ο Χάσι το έδειξε με τις πολλές αλλαγές που έκανε. Από την άλλη, η ομάδα έβγαλε χαρακτήρα και μπήκε μέσα στο γήπεδο και καθάρισε το ματς με τους Θεσσαλούς με εμφατικό τρόπο.

Οι πρωταθλητές παρατάχθηκαν με οκτώ αλλαγές χθες σε σχέση με τη Ριέκα, έπαιζαν χωρίς κόσμο και απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν θα άφηνε χώρους στο γήπεδο. Παρ’ όλα αυτά είχαν υπομονή, έμειναν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους και δικαιώθηκαν. Το τελικό 4-1 είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους ότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι πραγματικά άλλη ομάδα, σοβαρή, με λύσεις και με έναν προπονητή που δουλεύει καθημερινά και αυτό φαίνεται.

Από κει και πέρα δεν γίνεται να μη σταθούμε σε κάποια πρόσωπα. Πρώτα απ’ όλα είναι… μόδα για πολλούς να τα βάζουν με τον Φορτούνη. Εκείνος, όμως, αποδεικνύει κάθε φορά ότι είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Μετά τη Ριέκα «καθάρισε» και τη Λάρισα και πάλι έδειξε στους δύσπιστους ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Οπως πολύ σπουδαίος παίκτης είναι ο Ανδρούτσος. Ο Χάσι τον έβαλε αλλαγή στο ματς με τη Ριέκα και χθες τον είχε βασικό στην αναμέτρηση με τη Λάρισα. Μαζί με τον «Φόρτου» ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Είναι βέβαιο ότι όλο το μέλλον είναι δικό του και ο Χάσι ούτε αυτόν έχει παραμελήσει ούτε κανέναν άλλον από τους πιτσιρικάδες. Θα κρατήσω και πάλι ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα. Δέχεται χθες από το… πουθενά ένα γκολ και παραλίγο στη συνέχεια να δεχτεί και την ισοφάριση, αλλά κράτησε το 2-1 ο Καπίνο. Ο Ολυμπιακός, ενώ φαινόταν ότι είχε βγάλει το πόδι από το γκάζι, το πάτησε ξανά και έβαλε ακόμα δύο γκολ για να τελειώσει οριστικά το ματς με τους Θεσσαλούς.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 20/08/2017)

Διαβάστε επίσης

Εσφιξε τα λουριά ο Χάσι

Εσφιξε τα λουριά ο Χάσι

Σε ρυθμούς Ριέκα όλοι στο Ρέντη- Eτοιμάζονται για δύο μεγάλες… μάχες. Γράφει ο Γιώργος Στασινόπουλος

Πώς άλλαξε επίπεδο...

Πώς άλλαξε επίπεδο...

Οτζίτζα, Ζιλέ και Καρσελά έκαναν «άλλη» την ομάδα - Τούρμπο Κούτρης και Μπεν! Κι ακόμη καλά-καλά δεν έχουν παίξει Εμενίκε, Βούκοβιτς, Ταχτσίδης, Μίλιτς! Και θα έρθουν με το καλό κι άλλοι δύο-τρεις παικταράδες…