Ντουντούκα
Πρώτα Λουκέρνη και μετά πλέι οφ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Γιώργος μίλησε, ώρα για τους υπόλοιπους…

Ο Γιώργος μίλησε, ώρα για τους υπόλοιπους…
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:14

Λίγοι στις μέρες μας είναι αρσενικοί. Που λένε αυτό που σκέφτονται. Δεν κρύβονται πίσω από τις δημόσιες σχέσεις, δεν κοιτούν την πάρτη τους και είναι ντόμπροι και αληθινοί. Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ένας από αυτούς. Παλικάρι από τα λίγα, θα θυσιάσει τον ίδιο του τον εαυτό για την ομάδα. Θα σφίξει τα δόντια του και θα παλέψει στο παρκέ και εκτός αυτού.

Ο Γιώργος μίλησε και είπε πράγματα που ενδιαφέρουν… «Ας κάτσουν οι αρμόδιοι να το δουν. Να κάνουν αυτοκριτική, να υπάρξει ένα σωστό πλάνο. Οι παίκτες υπάρχουν, ταλέντο υπάρχει, ο κόσμος αγαπά αυτή την ομάδα, δίνει θετική ενέργεια και είναι καλό να αγαπηθεί αυτή η ομάδα και από τους μέσα. Να τη σεβαστούν όλοι».

Κρατήστε το τελευταίο. Ολοι να τη σεβαστούν. Και αυτοί που κάνουν την κριτική τους όταν τους συμφέρει (και βάσει της ομάδας που υποστηρίζουν-γράφουν γι’ αυτή), και αυτοί που κωφεύουν επιδεικτικά όταν έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους βάσει των γεγονότων και των πεπραγμένων που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση.
Ολοι να τη σεβαστούν. Ακόμα και αυτοί που προτρέπουν σε… σκασμό αυτούς που εκφέρουν αντίθετη άποψη, μακριά από τα γούστα τους και τα συμφέροντά τους. Απαντες που έχουν μάθει στα εύκολα και τα δοτά. Εάν θέλετε να μιλάμε-γράφουμε για Εθνικές ομάδες, να ξεχάσετε τα συλλογικά καπρίτσια και να δείτε τις μονάδες ανεξαρτήτως χρώματος. Γιατί συνεχίζει να συμβαίνει αυτό δυστυχώς…

Ταυτόχρονα, όμως, όπως είπε και ο Πρίντεζης, οι αρμόδιοι να δουν τι έφταιξε και να κάνουν την αυτοκριτική τους. Οχι να ψάξουν αποδιοπομπαίους τράγους (λέγε με Μίσσα) και με ελαφρά πηδηματάκια να ρίξουν αλλού τις ευθύνες. «Τι να τον κάνουμε τον προπονητή», είχε ακουστεί. Αρα τι φταίει δηλαδή ο Μίσσας;

Εννοείται πως αστειεύομαι, αφού και στην επιτυχία, και στην αποτυχία φέρουν ευθύνη όλοι. Και από το κεφάλι πάντα βρομοκοπάει το ψάρι. Και αλήθεια, δεν θα μας μετατρέψετε το μαύρο ούτε σε άσπρο ούτε και σε γκρι…

ΥΓ.: Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι. Οι αθλητές (οι σωστοί) το καλοκαίρι δεν κάθονται. Δουλεύουν παραπάνω και βελτιώνονται. Αρα τα κωμικοτραγικά που ακούστηκαν για τον Πρίντεζη πως έκανε διακοπές, είναι γελοία. Οπως για τον καθένα που σέβεται την καριέρα του.

ΥΓ.2: Πώς ζητάς από τον πάγκο σου να παίξει όταν αγωνίζεται ενάμισι λεπτό; Ρομπότ δεν είναι κανείς και είναι αδύνατο σε αυτό το επίπεδο κάποιος να είναι 100% ετοιμοπόλεμος και με ρυθμό.

ΥΓ.3: Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Ο Γιώργαρος μίλησε, τώρα ήρθε η ώρα να ακουστούν και άλλες φωνές. Αλλιώς η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 15/09/2017)

Διαβάστε επίσης

Ντούντα, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα

Ντούντα, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα

Κοσμοπολίτης και από τους ανθρώπους που άλλαξαν με τις μπασκετικές τους εφευρέσεις το άθλημα- Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Ο,τι χειρότερο

Ο,τι χειρότερο

Ο Θωμάς Γεωργίου γράφει την άποψή του για το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης.