Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σας θέλω στα χάι σας

Σας θέλω στα χάι σας
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 - 16:21

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Και ξαφνικά είδαν το φως… Ξέχασαν τα πανηγύρια για το «κορυφαίο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών», ξέχασαν όσα έλεγαν για το πόσο υγιές είναι να γίνονται λάθη από τους Κολίνες σε κάθε ματς, ακόμα και όταν τα νέα φυντάνια δεν πετύχαιναν τα πλάγια άουτ, και το έριξαν στο σκούξιμο και την γκρίνια. Σκούξιμο βέβαια που οφείλεται στον Ολυμπιακό.

Αν την πάταγε πάλι την μπανανόφλουδα ο Θρύλος, όλα θα ήταν μέλι-γάλα. Τώρα που πήρε το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη το πράγμα για τους «πρωταθλητές του Σεπτέμβρη» άρχισε να ζορίζει. Η διαφορά μειώθηκε, οι παίκτες του Ολυμπιακού αρχίζουν σιγά-σιγά να βγάζουν στο γήπεδο όσα θέλει ο Λεμονής να βγάζουν, η κορυφή αρχίζει ξανά να απειλείται από τον μόνιμο κάτοχό της.

Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, κι επειδή σας αγαπάω όλους τους δευτερότριτους πολύ και σας γουστάρω να είστε στα χάι σας, χαλαρώστε με το σκούξιμο και τις κραυγές γιατί πέρα από το γεγονός ότι γελοιοποιείστε ακόμα και απέναντι σε αυτούς που αντιμετωπίζετε σαν πρόβατα, βγάζετε και πολύ έντονα προς τα έξω αδυναμία. Σαν να φωνάζετε ότι έρχεται το τέλος σας ξανά και αρχίζετε να τραβάτε τα μαλλιά σας. Χαλαρώστε, λοιπόν, και πάρτε το αλλιώς διότι το ποτήρι ακόμα έχει μπόλικη πίκρα για όλους σας.

Τώρα, θα μου πεις, τόσα χρόνια έχουν συνηθίσει στις πίκρες και έχουν αντοχές. Κι όμως, αδέρφια, το έχουν πιστέψει φέτος, έχουν μπει στο παραμύθι ότι θα εκθρονίσουν τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό η πίκρα τους θα είναι πιο έντονη. Και κάτι ακόμα: είναι πολύ δύσκολο να θες να βάλεις από κάτω έναν αντίπαλο, να βάζεις τους Κολίνες όλης της εξυγίανσης να τον πολεμάνε και αυτός να μη λυγίζει και να ετοιμάζεται να σου κάνει ντου. Πέρα από το ότι ψαρώνεις και αρχίζεις τις πισωπεταλιές, εκτίθεσαι κιόλας κι αρχίζεις τις κραυγές ακόμα και για τα ανάποδα πλάγια άουτ. Είπαμε, σταματήστε να βγάζετε πανικό, σας θέλω στα χάι σας.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 17/10/2017)

Διαβάστε επίσης

Μόνο αυτό προέχει τώρα…

Μόνο αυτό προέχει τώρα…

Ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος γράφει για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και επισημαίνει ότι αυτό που προέχει τώρα είναι ο Θρύλος να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ξεφτιλιστείτε ελεύθερα

Ξεφτιλιστείτε ελεύθερα

Εκτίθεται ο Γραμμένος με τα «όργια» στη διαιτησία * Με αρχιδιαιτητή τον Περέιρα έδιωξαν ανεξάρτητους και έμπειρους διαιτητές, κρατώντας τα «εργαλεία» του συστήματος που προκάλεσαν και επί Τριτσώνη, Κουκουλάκη.