Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το νέο παραλήρημα, η στοχοποίηση και το βρόμικο σχέδιο...

Το νέο παραλήρημα, η στοχοποίηση και το βρόμικο σχέδιο...
Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017 - 13:10

Μία ημέρα πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, ο Γιώργος Σαββίδης επέλεξε να κάνει την... παρέμβασή του. Ο υιός του μπαμπά του επέλεξε να επιτεθεί στον Ολυμπιακό και προσωπικά στον Κώστα Καραπαπά, μέσω... instagram. Αφορμή; Η τιμωρία των Πειραιωτών για το καταδικαστέο πανό που σηκώθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λοιπόν, έχοντας μπολιαστεί με τη νοοτροπία του «χαλιφάτου» που έχει αναλάβει δράση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, άρχισε να εκτοξεύει απειλές περί... νέων τιμωριών του Ολυμπιακού.

Κάτι παραπάνω θα ξέρει μετά την περσινή δυσώδη υπόθεση «Πλατανιάς». Εκτός κι αν ο ίδιος δεν άκουσε για τα ταξιδάκια του υπαλλήλου του, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, στα Χανιά και τα ραντεβουδάκια με τα... θύματα. Αλλά όπως τότε, όλοι οι «μάγειρες» έφαγαν τα μούτρα τους και έμειναν με τη... γλύκα της σκευωρίας που έστησαν, έτσι και τώρα θα υποταχθούν στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

Ο,τι και να κάνουν, πλέον οι φύλακες έχουν γνώση και ψυχραιμία. Και είναι αλήθεια ότι στον Πειραιά τα περιμένουν όλα από τους αντιπάλους τους. Είναι η στέρηση που προκαλεί ακραίες συμπεριφορές, είναι κατανοητό και ιατρικώς εξηγήσιμο.

Εξάλλου το νέο τροπάρι-σχέδιο ήδη έχει γίνει γνωστό και ονομάζεται «Στοχοποίηση κάθε ανθρώπου που έχει σχέση με τον Ολυμπιακό». Ξεκίνησε από το φινάλε της περσινής χρονιάς και συνεχίζεται, αλλά με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Πριν από λίγες ημέρες ήταν η σειρά του Καραπαπά να βιώσει τη νέα εποχή. Η τιμωρία του αποτελεί μνημείο στα χρονικά της Λίγκας. Αλλά είναι ένα μήνυμα προς τον σύλλογο. Το οποίο, ωστόσο, έχει ληφθεί και ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει άπραγος. Θα τους ταράξει στη νομιμότητα. Και όποιος νικήσει...

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 05/11/2017)

Διαβάστε επίσης