Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πηγαίντε ακόμα και στο Ροστόφ

Πηγαίντε ακόμα και στο Ροστόφ
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 - 16:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Θα κάνουμε μια παύση με τα αμιγώς ποδοσφαιρικά και θα το γυρίσουμε στον… τουρισμό. Οχι τίποτ’ άλλο, επειδή βλέπω ότι οι μάγκες στην ΕΠΟ μπάφιασαν να τα λένε συνέχεια στο ίδιο γραφείο και είπαν να αλλάξουν παραστάσεις μετακομίζοντας στο ξενοδοχείο του Ιβάν, του δικού τους Ιβάν, θα καταθέσω τις προτάσεις μου. Πάρτε, λοιπόν, μάγκες, ορισμένες ιδέες για να μη βαριέστε εδώ στην παλιοαθήνα.

Το πρώτο που μπορείτε να κάνετε είναι να μετακομίσετε μονίμως στη Θεσσαλονίκη. Οχι όπου κι όπου. Να κάνετε τα γραφεία σας στο ξενοδοχείο του Ιβάν και τις συνεδριάσεις που καίνε στην Τούμπα. Αν, για παράδειγμα, έχει κληθεί ο ΠΑΟΚ να απολογηθεί για κάτ,ι να πάνε οι δικαστές να στήσουν το εδώλιο στη σέντρα της Τούμπας και να δικάσουν με τους «φιλάθλους» του ΠΑΟΚ παρόντες. Ετσι για να γίνουν οι σχέσεις ακόμα πιο στενές. Μια άλλη ιδέα είναι να κάνουν καμία συνεδρίαση στο Ροστόφ.

Εντάξει, μπορεί η συγκεκριμένη πόλη να μην έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, έχει όμως με τον Σαββίδη. Τι μετράει περισσότερο; Μην κολλάτε, έχει και παρακάτω… Μπορείτε να κάνετε τις συνεδριάσεις σας στον Βόλο. Οχι στεγνά, όμως. Να πάτε εκεί που στήσατε τον τελικό της ντροπής, να βάλετε και τους κάφρους που σφάζονταν κανένα τρίωρο μέσα κι έξω από το γήπεδο για να γουστάρετε.

Αν πάλι δεν θέλετε να έχετε και την Αθήνα τελείως ριγμένη, υπάρχει και η λύση της συνεδρίασης από θέση μπουλντόζας! Πηγαίντε στο οικόπεδο που έχει κάνει με το έτσι θέλω δικό του ο Πόντιος ο κάτω, βάλτε αντί για καρέκλες καθίσματα από μπουλντόζες που σκάβουν και ξανασκάβουν μέχρι να βρεθεί κανένα θύμα να βάλει λεφτά για να χτιστεί το γήπεδο στο τζάμπα και κάντε τις κουβέντες σας εκεί. Οχι τίποτ’ άλλο, αλλά να έχουν να βλέπουν και κάτι τα παλικάρια που πάνε στη Φιλαδέλφεια και σκαρφαλώνουν και βλέπουν τις μπουλντόζες…

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 16/11/2017)

Διαβάστε επίσης