Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρωτόγνωρο και η λαμπάδα στον Καρίμ

Το πρωτόγνωρο και η λαμπάδα στον Καρίμ
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017 - 20:16

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αν εξαιρεθεί το παιχνίδι με την ομάδα του Μαθιουλάκη (αυτή ντε, με το κόκκινο τριφύλλι…) εύκολη νίκη δεν έχει πάρει φέτος στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός. Ακόμα και στο 4-1 με τη Λάρισα, όταν το σκορ ήταν στο 2-1 οι «βυσσινί» είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Χθες βέβαια το παιχνίδι ήταν διαφορετικό. Ο Απόλλων με δύο μόλις τελικές προσπάθειες κατάφερε να βρει ένα γκολ μετά από τραγικό λάθος του Σισέ, αλλά αυτό που μένει είναι ότι ο Ολυμπιακός για μια ακόμα φορά νίκησε δύσκολα και με μπόλικο άγχος…

Είναι πραγματικά πρωτόγνωρο για τον Ολυμπιακό να δέχεται γκολ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, ενώ παράλληλα είναι κι ένα πρόβλημα που μέχρι στιγμής δεν έχει λύσει ο Τάκης Λεμονής. Τη δημιουργία της ομάδας έχει καταφέρει να τη βελτιώσει (στο πρωτάθλημα αναφερόμαστε, διότι για την Ευρώπη ας μην κάνουμε συζήτηση καλύτερα…), αλλά στο ανασταλτικό κομμάτι ο Ολυμπιακός είχε και εξακολουθεί να έχει πολλές ανορθογραφίες. Ακόμα κι έτσι νικάει, βέβαια και χθες πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, αλλά όσο παρουσιάζει τέτοια προβλήματα στην άμυνα η στραβή θα είναι πάντα επίφοβη.

Κατά τ’ άλλα, ας είναι καλά ο Ανσαριφάρντ χθες που καθάρισε το παιχνίδι με τα δύο γκολ (λαμπάδα θα πρέπει να του ανάψουμε), ενώ στα θετικά της χθεσινής βραδιάς θα πρέπει να συμπεριλάβουμε σίγουρα τις πολύ καλές εμφανίσεις του Φορτούνη και του Ομάρ.

ΥΓ.: Ενα κεφάλαιο κλείνει με το φύλλο που κρατάτε στα χέρια σας. Ηρθα στον «ΓΑΥΡΟ» τον Αύγουστο του 2015 και είμαι υπερήφανος που δούλεψα για 2,5 χρόνια στη συγκεκριμένη εφημερίδα. Πολλά ευχαριστώ στους πιστούς αναγνώστες μας και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους καλούς συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκα.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 03/12/2017)

Διαβάστε επίσης

Η ελληνική ταυτότητα του Θρύλου

Η ελληνική ταυτότητα του Θρύλου

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει τώρα να βγάλουν το ευρωπαϊκό κοστούμι και να φορέσουν τα ρούχα της… δουλειάς για τη Super League - Γράφει στον «ΓΑΥΡΟ», ο Δημήτρης Ζώρζος.