Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Eστειλε παντού το μήνυμα ο Ανσαριφάρντ

Eστειλε παντού το μήνυμα ο Ανσαριφάρντ
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 - 09:47

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα του Ολυμπιακού στο α’ ημίχρονο δεν ήταν αυτή που επιθυμεί ο Τάκης Λεμονής και αποτυπώθηκε στο αποτέλεσμά του. Χωρίς να κάνει τίποτα το τρομερό, ο Απόλλωνας κατάφερε να μειώσει τη δημιουργία των «ερυθρόλευκων» και κοίταξαν οι φιλοξενούμενοι να εκμεταλλευτούν τα λάθη που τυχόν θα γίνονταν, και έγιναν όπως εκείνα του Σισέ που έδωσε την ευκαιρία στον Ελμπάζ και γκολ να βάλει, και ευκαιρία για δεύτερο να χάσει.

Ολη η δύναμη του Ολυμπιακού προερχόταν από τα ακραία μπακ του, καθώς οι Κούτρης και Ομάρ ανέβαιναν συνεχώς και ήταν άλυτα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους. Το μεγάλο πρόβλημα για τον Θρύλο ήταν οι προβλεπόμενες ενέργειες του Τζούρτζεβιτς, ο οποίος ήταν μονίμως εκτεθειμένος στο οφσάιντ και στις δύο μεγάλες ευκαιρίες που του δόθηκαν μέχρι το 60’ δεν εκτέλεσε σωστά.

Βεβαίως, δεν μπορεί κανείς να συμφωνήσει με την αλλαγή του Σέρβου, τη στιγμή που όντως χρειαζόταν ο Ανσαριφάρντ, καθώς ήταν αναγκαίο να παίξει η ομάδα με επιθετικό δίδυμο. Ευτυχώς τη λύση έδωσε ο Ιρανός, ο οποίος είναι ο πιο απρόβλεπτος σέντερ φορ που υπάρχει στο ρόστερ. Ο Ανσαριφάρντ μπορεί να υποστηρίξει το δημιουργικό παιχνίδι του Ολυμπιακού είτε παίζοντας μόνος του είτε με παρτενέρ, γιατί κινείται σε όλους τους χώρους και ξέρει να συνδυαστεί με τους συμπαίκτες του. Δεν περιμένει μόνο να του φτιάξουν έτοιμα γκολ οι υπόλοιποι.

Πολύ καλός ήταν και Φελίπε Πάρντο, ο οποίος έκανε αρκετά ρήγματα από τα δεξιά και μην ξεχνάμε ότι από δική του σέντρα ξεκλείδωσε ο Ανσαριφάρντ την άμυνα του Απόλλωνα. Οσον αφορά τους άλλους, ο Μάρκο Μάριν είναι πολύ ανεβασμένος και δείχνει την ποιότητά του, ενώ ο Σισέ πρέπει να προσέξει τα εύκολα λάθη, γιατί θα υπάρξουν ματς που δεν μπορέσει να τα γυρίσει η ομάδα.

ΥΓ.: Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τις προσωπικές μου ευχαριστίες για όλους εσάς που μας στηρίξατε σαν εφημερίδα, αναγνωρίζοντας την ποιότητα των συντακτών της. Καλή τύχη σε όλους.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 03/12/2017)

Διαβάστε επίσης