Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Σπανούλης είναι πάντα πεινασμένος για να παίζει καλά»

«Ο Σπανούλης είναι πάντα πεινασμένος για να παίζει καλά»
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 - 12:58

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Μπράιαν Ρόμπερτς έζησε την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στα παρκέ μετά από δύο μήνες αποχής ελέω του τραυματισμού του. Σε ολόκληρη την περίοδο της αναμονής της επιστροφής του αρχηγού στα παρκέ, ο Αμερικάνος γκαρντ μαζί με τον Γιάνις Στρέλνιεκς κάλυψαν επάξια το κενό του.

Πλέον στο ματς με τον Κόροιβο την Κυριακή στο ΣΕΦ έπαιξε δίπλα στον Kill Bill με τις πρώτες εντυπώσεις του να είναι άκρως θετικές.

"Έμοιαζε λες και δεν έχει χάσει καθόλου τον ρυθμό του. Ήταν τόσο καιρό έξω αλλά από την αρχή ήταν επιθετικός. Ήταν όμορφο να τον βλέπεις στο παρκέ και να παρατηρείς πόσο καλός παίκτης είναι. Ήταν το πρώτο του παιχνίδι και θα βρει τον ρυθμό του για να κάνει τα πράγματα που ξέρει καλά να κάνει. Και όλοι ευχόμαστε να τα καταφέρει", σχολίασε ο Μπράιαν Ρόμπερτς στο gavros.gr αναφορικά με την επιστροφή του εμβληματικού αρχηγού του Ολυμπιακού στα παρκέ.

Πλέον οι άμυνες των αντιπάλων του Ολυμπιακού θα αλλάξουν. Θα προσαρμοστούν επάνω στον Σπανούλη και θα προσπαθήσουν να χαλάσουν το παιχνίδι του. Εξαιτίας αυτού θα βρεθούν χώροι και επιθέσεις για τους υπόλοιπους και ο Ρόμπερτς σίγουρα θα νιώθει ακόμα καλύτερα για αυτό.

"Είναι ένας φανταστικός πικ εν ρολ παίκτης. Μπορεί να δει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και να το διαβάσει. Έχει τη δυνατότητα να κάνει τις σωστές πάσες και όλοι οφείλουν να είναι έτοιμοι. Τον ακολουθεί μια τεράστια ιστορία στο μπάσκετ και οι άμυνες θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να προσαρμόσουμε έτσι τα πλάνα μας" δήλωσε στο gavros.gr ο Αμερικανός φόργουορντ αναφορικά για τον Σπανούλη και σχολίασε μάλιστα σχετικά με το αν τον βλέπει επιπλέον διψασμένο μετά την και την κοινή τους παρουσία στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ότι: "βλέποντας τον αυτούς τους μήνες είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ πεινασμένος για να παίξει πάντα καλά. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην θέλει να παίξει καλά και να κάνει τα πράγματα που τον χαρακτηρίζουν στο παρκέ. Δεν έχει σημασία πως νιώθει ή τι θέλει η ομάδα από αυτόν. Ο Σπανούλης θέλει πάντα να κερδίζει και να παίζει καλά".

Αφού αφήσαμε την... Σπανουλιάδα και τον ρωτήσαμε για το πως είδε το παιχνίδι με τον Κόροιβο, με τον Ρόμπερτς να υποστηρίζει: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν και στην καλύτερη κατάσταση αναφορικά με την άμυνα μας. Τους αφήσαμε να σκοράρουν τόσους πολλούς πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανιστήκαμε λίγο καλύτεροι, τους πέσαμε αρκετά και ανεβάσαμε την διαφορά και ήταν μια καλή νίκη".

Τέλος, το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι με την Ρεάλ στο ΣΕΦ την Παρασκευή και ο παίκτης του Θρύλου σχολίασε τα αναμενόμενα για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς, δηλώνοντας πως: "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και από ότι θυμάμαι έχασαν στο τελευταίο τους παιχνίδι. Οπότε θα έρχονται μετά από ήττα και θα είναι πεινασμένοι και θα θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Άρα θα πρέπει να παλέψουμε και να προστατεύσουμε το γήπεδο μας".

Διαβάστε επίσης

Η αλήθεια για τους «πύργους»!

Η αλήθεια για τους «πύργους»!

Όταν σε 23 επίσημα παιχνίδια του φέτος ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει το μηδέν μόνο τα πέντε (εκ των οποίων τα δύο με τη Λαμία στο Περιστέρι και τον Αχαρναϊκό στη Νεάπολη), είναι εκ των ουκ άνευ ότι υπάρχει αμυντικό πρόβλημα.