Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγάζουν όλο το μένος σε βάρος του Ολυμπιακού

Βγάζουν όλο το μένος σε βάρος του Ολυμπιακού
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 20:01

«Αλλαξοκωλιές» ( με την καλή έννοια ) στην εξυγίανση : Εστησαν τους ορισμούς με τον Αγρινιώτη Συλιαρά στην Τούμπα και τον Θεσσαλονικιό Παπαδόπουλο στο Αγρίνιο.

Ούτε τα προσχήματα πιά …

ΣΕ κλίμα πραγματικής … ζωοπανήγυρης εόρτασαν χθες βράδυ οι ( δημοσιογραφικές ) «αδελφούλες» στα γραφεία του γνωστού site ιδιοκτησίας Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι, το sdna.gr.

Οι ( δημοσιογραφικές ) «αδελφούλες» αισθάνθηκαν να βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ πού έβρισκε τον Ολυμπιακό ηττημένο με σκορ 0-2.

Ηταν μία από τις σπάνιες, τις μοναδικές ευκαιρίες γιά τις «αδελφούλες» ( πάντα δημοσιογραφικές εννοώ πού στερούνται του ελάχιστου «ανδρισμού» - δημοσιογραφικού επίσης - να υπογράφουν τα κατάπτυστα κείμενά τους και γι’ αυτό τις βάζω σε εισαγωγικά, διότι από άλλης πλευράς δεν με ενδιαφέρει το τι είναι και δεν δίνω σημασία σ’ αυτά πού ακούω να λέγονται, επειδή τα θεωρώ κουτσομπολιά ) να χλευάσουν, να απαξιώσουν, να προσβάλλουν τον Ολυμπιακό με σαρκαστικά, χλευαστικά και υποτιμητικά σχόλια, πού βεβαίως, αναδεικνύουν και την ( δημοσιογραφική ) σεξουαλική τους δυσλειτουργία.

Το site τους, πού διαβάζεται ανελλιπώς από το κάθε λογής οπαδικό σίχαμα αντιολυμπιακού μένους, γέμισε από άρθρα, αναλύσεις και σχόλια, δήθεν ουδέτερης πρόθεσης, ψευτοαντικειμενικά, αλλά ΌΛΑ τους εμετικά, γεμάτα χολή και ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, γιά το … «πάθημα» τάχα του Ολυμπιακού.

Σε στυλ … «ναι, λυπηρόν το γεγονός, αλλά τα … ήθελε και ο μακαρίτης».

Ομιλούμε όμως γιά γνωστές ( δημοσιογραφικές ) «αδελφούλες» ) πού δεν είναι σε θέση πλέον να εκπλήξουν ή να πείσουν κανένα, διότι το ποιόν τους είναι γνωστό τοις πάσι.

Μεταξύ άλλων, μία διακεκριμένη ( = κραγμένη ) «αδελφούλα» ( δημοσιογραφική ) ανέβασε ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο «Ως σούπερ μάρκετ κερδίζει, ως ποδοσφαιρική ομάδα πτωχεύει», αναφερόμενη ( με τον αδελφίστικο τρόπο πού την χαρακτηρίζει ) φυσικά στον Ολυμπιακό.

Βεβαίως, διάλογος; Με τις ( δημοσιογραφικές ) «αδελφές» δεν μπορεί να γίνει απ’ αυτήν εδώ τη στήλη, διότι αηδιάζω και μόνο πού το σκέπτομαι. Ο,τι γράφω λοιπόν, δεν απευθύνεται σ’ αυτούς, αλλά στους πραγματικά σκεπτόμενους και καλοπροαίρετους αναγνώστε. Τα άρθρα λοιπόν αυτού του δημοσιογραφικού μιάσματος, είναι ΣΚΟΠΙΜΑ ανεβασμένα στην παρούσα χρονική στιγμή, διότι θεωρούν ότι μετά την ανεπιτυχή εμφάνιση του Ολυμπιακού στους Ομίλους του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ( έχει σημασία πού το γράφω με κεφαλαία) το έδαφος στην ερυθρόλευκη κοινή γνώμη είναι έτοιμο να χύσουν το δηλητήριό τους, να σπείρουν τα ζιζάνια πού θέλουν αυτοί και τα αφεντικά τους και να κάνουν έτσι πιο ευάλωτη την ερυθρόλευκη άμυνα στις επιθέσεις πού εξαπολύουν σε καθημερινή βάση εναντίον της ομάδας και του Βαγγέλη Μαρινάκη τα γνωστά πολιτικοοικονομικά κέντρα πού τους συντηρούν.

ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, λέω εγώ γιά τις ( δημοσιογραφικές ) «αδελφούλες».

Κούνια πού τις κούναγε. Η ερυθρόλευκη οικογένεια, είναι ΠΙΟ ΑΡΡΑΓΗΣ, ΕΝΩΜΕΝΗ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ από ποτέ. Οι Βασιλικούλες … Αυλακιώτισες μπορούν να εμετούν όσο θέλουν, όσο τραβάει η όρεξή τους. Το τέλος είναι προκαθορισμένο και ξεκάθαρο : ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Και γιά να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα. Πότε ... «πτώχευσε» ο Ολυμπιακός σαν ομάδα και δεν το παρατηρήσαμε ; Όταν έχει κερδίσει ΕΦΤΑ πρωταθλήματα σε ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ; Όταν βρίσκεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ, ανελλιπώς, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ και κατά κανόνα στους ΟΜΙΛΟΥΣ του;
Πτώχευση το λέτε εσείς αυτό, ρε παλιολαμόγια της δημοσιογραφίας, πουλημένα σε όποιον σας τα σκάει κατά περίσταση ; Αν ο Ολυμπιακός … «έχει πτωχεύσει σαν ομάδα», η ομάδα του ΑΦΕΝΤΗ ΣΑΣ τι θα έχει πάθει ; Στο πρωτάθλημα των τρωγλοδυτών πρέπει να μετέχει ! Η ομάδα σας, ο Μπάοκ, πού ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ από κάποια Εστερσουντ, πού έχει πάρει στην ιστορία του ΔΥΟ πρωταθλήματα και αυτά επειδή … ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ και εκμεταλλεύτηκε την περίσταση περπατώντας αθόρυβα μην τον … ξυπνήσει, σε ποια … οικονομική κατάταξη πρέπει να τον κατατάξουμε, σαν ομάδα ;
( Κ1 )

Περιμένει τη … Black Friday

Ο άλλος, ο τρυφερός Αλέξης Σπυρόπουλος, το διασκεδάζει αλλιώς. Με έντονα ειρωνικό ύφος, αναφέρεται σε … «μνημονιακή εποχή» του Ολυμπιακού. Καλέ … σωωπα, ρε Αλέξη.

Αν ο Ολυμπιακός πού ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ εδώ και ΠΟΛΛΑ – ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ να μετέχει στο Τσάμπιονς Λίγκ και στους Ομίλους του, περνάει … μνημονιακή εποχή, τι να πεί η ομάδα του νέου σου εργοδότη, πού ακούει γιά «Τσάμπιονς Λιγκ», νομίζει ότι πρόκειται γιά νέο βιντεοπαιχνίδι και περιμένει πότε θα έχουμε Black Friday γιά να πάει να το αγοράσει;

Αλήθεια, ρε Αλέξη, αν ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε «μνημονιακή εποχή», ο Μπάουγκ πού βρίσκεται ; Στην συριζαίϊκη … ανάπτυξη ;

Τον χορό των Κύκνων στα μπαλέτα Μπολσόϊ

Ολες τις … ειδικότητες επιστράτευσαν στο sdna γιά να εμπλουτίσουν την ύλη τους με όσο το δυνατόν περισσότερα αρνητικά, χλευαστικά, προσβλητικά και απαξιωτικά δημοσιεύματα γιά τον Ολυμπιακό.

Από αρθρογράφους και σχολιαστές, μέχρι … λογιστές και στατιστικολόγους.

Κάθεται ο άλλος και τα βάζει κάτω και αναλύει τα δούναι και τα λαβείν του Ολυμπιακού, προσπαθώντας να αποδείξει, τι ; Ακριβώς το αντίθετο από αυτό πού επιθυμεί : Να πείσει, ότι ο Ολυμπιακός λειτουργεί πλέον σαν ντα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ, τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ κλάμπ της Ευρώπης, πού σε ΚΑΘΕ μεταγραφική περίοδο ΠΩΛΟΥΝ και ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ποδοσφαιριστές, χτίζοντας την νέα τους ομάδα κατά τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες τους.

Ας μας πούνε οι … λογιστές του σκατοσάϊτ, ΜΙΑ ομάδα πού να μην κινείται ΕΜΠΟΡΙΚΑ, με αγορές και πωλήσεις ποδοσφαιριστών κάθε χρόνο. Εστω ΜΙΑ !

Ας μας πούνε οι στατιστικολόγοι του, εκτός από τα στατιστικά του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και τα στατιστικά ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, πού μετέχουν καμιά φορά σαν … περαστικοί επισκέπτες, βλέπουν τη θέα και … εξαφανίζονται.

Οσο γιά τον Μπάουγκ του αφεντικού τους, εντάξει. Αυτός θα πάει Ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ όταν θα πάω κι’ εγώ να χορέψω στα μπαλέτα του Μπολσόϊ τον Χορό των Κύκνων.

Φήμες γιά προσπάθειες «παρέμβασης» από τον διοικητή και τον Κοντονή -Σήμερα η έφεση γιά την ποινή του «Κόμη Παπαχρήστου»

Στις 5 το απόγευμα θα εκδικαστεί η έφεση του Παπαχρήστου. Του γνωστού στην ποδοσφαιρική πιάτσα και ως «Κόμη Παπαχρήστου», δηλαδή του κορυφαίου εκ των ανθρώπων του Μελισσανίδη στην ΕΠΟ, όπου του έχουν δοθεί μία σειρά από … τίτλους.

Ο τύπος αυτός, πού τον έχρισαν ( οι … αχρείοι ! ) και επικεφαλής των Εθνικών ομάδων (!!!) κατηγορήθηκε ως γνωστόν από ερασιτεχνικά σωματεία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας γιά «ανωμαλίες» στην οικονομική διαχείριση κατά την προεδρική του θητεία στη συγκεκριμένη Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, τον τιμώρησε με τρίμηνη απαγόρευση να ασκεί ποδοσφαιρικές δραστηριότητες, αγνοώντας την εισήγηση της ειδικής ερευνήτριας ότι θα έπρεπε να του επιβληθεί ΔΙΕΤΗΣ αποκλεισμός.

Παρά τις προσπάθειες να αποκρυφτεί η υπόθεση, όλα έγιναν γνωστά και τα τρία σωματεία κατέθεσαν έφεση, ζητώντας να ΑΥΞΗΘΕΙ η ποινή στον τύπο αυτόν, θεωρώντας την «ποινή – χάδι», γιά τη διαμόρφωση της οποίας έπαιξαν ρόλο οι «υψηλές διασυνδέσεις» του με Μελισσανίδη, κατά συνέπειαν και με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κοντονή.

Βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την τυχόν προσπάθεια ανάμιξης των δύο και στην έφεση, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο, έως απίθανο, οι εν ενεργεία δικαστικοί της Επιτροπής Εφέσεων να επιτρέψουν ο,τιδήποτε δεν συνάδει με το ήθος και την δεοντολογία του λειτουργήματός τους.

Εύχονται να μην κατέβει !

Μού γράφει : «Μανώλη καλημέρα, δεν θα ασχοληθώ με το χθεσινό παιχνίδι, αυτό μπορεί να γίνει αύριο ,αλλά με έναν αχρείο κυβερνητικό εκπρόσωπο της φασιστικής νοοτροπίας κυβέρνησης, ο οποίος για δεύτερη συνεχή ημέρα από μικροφώνου αποκαλεί απαξιωτικά έναν Ελληνα πολίτη υπόδικο. Κάποιος πρέπει να πεί σε αυτό τον άθλιο πολιτικάντη ότι υπόδικοι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες, που περιμένουν την εκδίκαση της υπόθεσής τους. Αθλιοι και αδίστακτοι τύποι όμως σαν αυτόν και τούς προϊστάμενούς του που συναναστρέφονται με λαθρέμπορους και καταδικασθέντες είναι λίγοι. Ας φροντίσουν λοιπόν αυτός ο τύπος και η παρέα του να μην εκδικαστεί η υπόθεση του ''υπόδικου'' μέχρι τις προσεχείς εκλογές ώστε να μη μπορεί να θέσει βουλευτική υποψηφιότητα. Διότι αν κατέβει στις εκλογές, όπως γνωρίζουν πολύ καλά, στη συνέχεια θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα και ο εκπρόσωπος και η παρέα του» ( Αθανάσιος Βλάχος ).

Υπόθεση Μελιόπουλου : Ο διάβολος … ΔΕΝ κρύβεται στις λεπτομέρειες

Εγραφα χθες γιά την καταβολή από τον Πάοκ ποσού ενάμισι εκατομμυρίου στην Ξάνθη, πού αφορά – όπως θρυλείται – την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Μελιόπουλου.
Επειδή είναι πιθανόν το δημοσίευμά μου αυτό να θεωρηθεί υπερβολικό, είμαι υποχρεωμένος να επανέλθω ξεκαθαρίζοντας ορισμένα πράγματα, πού αποδεικνύουν αυτά πού … ΟΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ να έχουν συμβεί.

Περί της συμφωνίας Ξάνθης, Μελιόπουλου και Πάοκ λοιπόν, γράφτηκαν λεπτομέρειες στο marca-SL.gr, πού επικαλείται πηγές από την Θεσσαλονίκη και ρεπορτάζ της εφημερίδας FORZA πού πρόσκειται στον Πάοκ.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πού ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ από τον Πάοκ, ο Μελιόπουλος αποτελεί παλιό γνώριμο του προπονητή Λουτσέσκου, με τον οποίο «είναι και μανατζερικά ομόσταυλος» ( όπως γράφεται στο άρθρο ), αφού «βρίσκεται υπό την στέγη του διδύμου Καρύδα – Φούγια».

Και το σχετικό με την συμφωνία κείμενο, αναφέρει :

«Σημειωτέον πως η κατ’ αρχήν συμφωνία του Πάοκ με την Ξάνθη έκλεισε στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ απομένει να διευκρινιστεί αν ο Μελιόπουλος θα ακολουθήσει το δρομολόγιο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι».

Εντάξει, ρε παιδιά, πού συντάξατε το κείμενο αυτό, μην προβληματίζεστε για το πότε θα πάει ο Μελιόπουλος στη Θεσσαλονίκη, λες και … αυτό είναι το μείζον θέμα !

Και … ποτέ να μην πάει, η δουλειά έγινε. Το ενάμισι καταβλήθηκε ( ή απλά δεσμεύτηκε δια λόγου κυρίων ) και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Τι μας ενδιαφέρουν οι … ασήμαντες λεπτομέρειες ;

Ευάγγελος Μυτιληναίος : Κάηκε από τον χυλό, φυσάει και τη γιαούρτη, αλλά δεν διαψεύδει

Η επιτυχία του Ευάγγελου Μυτιληναίου να εκλεγεί νέος πρόεδρος στον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων, έφερε στην επιφάνεια και κάποιες φήμες πού τον θέλουν να ενδιαφέρεται και να συζητά την εκ νέου ανάμιξή του στο ποδόσφαιρο.

Φυσικά, εγώ δεν το πιστεύω με τίποτα, διότι ξέρω πως όποιος καεί απ’ το χυλό, φυσάει και τη γιαούρτη. Και ο Μυτιληναίος είναι εδώ και χρόνια … κατακαμένος από το ποδοσφαιρικό επιδόρπιο.

Όμως, επειδή δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες στο «πολιτικοοικονομικό» μας σύστημα και τις κινήσεις, πολιτικές και επιχειρηματικές, δεν μπορώ να αποκλείσω καμία εξέλιξη, ειδικά τη στιγμή πού κάποιες ΠΑΕ όχι απλά υποφέρουν, αλλά είναι σχεδόν στη άκρη του γκρεμού, έτοιμες να … κουτρουβαλήσουν.

Πολλά ακούγονται και πολλά κυκλοφορούν, όμως τίποτα το έγκυρο, τίποτα το διασταυρωμένο. Απ’ την άλλη όμως, δεν υπάρχει ως τώρα και καμία αρνητική θέση, από τον περί ού ο λόγος.

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟ έχει το χειρότερο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο ΠΑΟ έχει το χειρότερο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τα όσα γράφονται μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους, για χειρότερη πορεία ελληνικής ομάδας στο Champions League.

«Σφραγίδα» κατά του Ολυμπιακού

«Σφραγίδα» κατά του Ολυμπιακού

Εχει παρελθόν ο Παπαδόπουλος, ο οποίος με τα σφυρίγματά του φέρει ευθύνη για την πρώτη περσινή ήττα των «ερυθρολεύκων» στη Λάρισα, ενώ φέτος στην Ξάνθη έπαιξε 90-10 υπέρ της ΑΕΚ

Πάντα είναι παγίδα το Αγρίνιο

Πάντα είναι παγίδα το Αγρίνιο

Ο Γιώργος Στασινόπουλος καταγράφει τους λόγους που κάνουν εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, το οποίο δικαίως θεωρείται μισός τίτλος.