Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλειδώστε τον Τζαμέλ στο ΣΕΦ!

Κλειδώστε τον Τζαμέλ στο ΣΕΦ!
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 - 11:14

Ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που πάντα έβρισκε παίκτες στο «5» και τους αναδείκνυε. Θυμάστε τον Χάινς; Τον Ντάνστον; Τον Χάντερ; Αντε και τον Μπιρτς;

Φέτος αποφάσισε να αλλάξει λογική. Προχώρησε στην απόκτηση ενός αθλητή που γνώριζαν όλοι στην ομάδα τι μπορεί να προσφέρει.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν δεν ήρθε στη χώρα μας για να φτιάξει το όνομά του. Ηρθε στον Ολυμπιακό για να αποδείξει πως στην Αρμάνι λανθασμένα πήγε και ότι είναι παίκτης τοπ επιπέδου.

Μου αρέσει να γράφω ότι σκέφτομαι και πάντα να προτρέχω. Δεν εχω στοπ ρε αδερφέ στην σκέψη μου. Αυθόρμητος 100%.

Στην αρχή της σεζόν λοιπόν είχα προχωρήσει σε καλοπροαίρετη (πάντα) κριτική για τον Αμερικανό. Μιλώντας με ανθρώπους του μπάσκετ, αλλά και προπονητές, είχα σχηματίσει την άποψη πως είναι κάποια κιλά παραπάνω και έμοιαζε… ράθυμος στις κινήσεις του στο παρκέ.

Μα αυτό μου έδειχνε όποτε έπαιζε. Να μην το γράψω; Και όμως είχα βιαστεί και με το παραπάνω.

Ο Τζαμέλ με έχει εκθέσει απόλυτα. Σε κάθε παιχνίδι έχει πάθος που δεν το έχει παίκτης που έχει ζήσει χρόνια τον Ολυμπιακό. Δεν φοβάται κανεναν παρά το μικρότερο μπόι του. Ανεβαίνει διαρκώς στην άμυνα και στην επίθεση είναι ένας παίκτης που χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν.

Με προσωπικό παιχνίδι, σουτ από τα έξι μέτρα, τσαγανό και τσαμπουκά. Φαίνεται ότι γουστάρει που είναι σε αυτήν την ομάδα. Λατρεύει τους συμπαίκτες του με τους οποίους έχει δέσει τρελά, είναι 100% στο πνεύμα της αναμέτρησης.

Στο ματς με την Ρεάλ δεν μάσησε, έψαξε και πάλι τις επαφές, τελείωσε φάσεις και ήταν εξαιρετικός.

Ξέρω ότι στο τέλος κάνουμε ταμείο και οι τίτλοι μετρούν μία χρονιά για το αν είναι επιτυχημένη ή αποτυχημένη. Οσα βλέπω από τον ΜακΛίν αυτό το διάστημα με αναγκάζουν να πω ότι ο Ολυμπιακός πρέπει από τώρα να μεριμνήσει και να τον «κλειδώσει» εδώ…

Ταιριάζει απόλυτα στην ψυχοσύνθεση της ομάδας του Πειραιά. Αψήφησε τα μπόλικα δολάρια των Ιταλών και κατέβασε κατά πολύ το κασέ του για τον Θρύλο και κερδίζει κάθε εντύπωση με το πάθος του και την μαχητικότητά του. ΜΑΚΛΙΝΑΡΟΣ!

ΥΓ1 Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο πιο οικονομικός παίκτης στην Ευρώπη. Θέλεις να κάνει τρία πράγματα; Θα στα κάνει και χωρίς υπερβολές.

ΥΓ2. Υπόκλιση στον Πρίντεζη. Τεράστια υπόκλιση. Ένας παίκτης μόνος του στην παράταση…

ΥΓ3 Και τώρα η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ηρεμήσει, να αποφορτιστεί και να κοιτάξει το πρωτάθλημα. Και ας μην έχει ξεκουραστεί κανείς καθόλου. Ετσι είναι ο αθλητισμός. Ειδικά τώρα που η ΑΕΚ άλλαξε προπονητή και θέλει να γυρίσει την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Έβαλε ιδέες ο Νικολάου…

Έβαλε ιδέες ο Νικολάου…

Ο νεαρός σέντερ μπακ προσπαθεί να μπει «σφήνα» στο δίδυμο Ένγκελς-Σισέ - Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο Θρύλος έκανε 31 και δεν σταματάει!

Ο Θρύλος έκανε 31 και δεν σταματάει!

Τέσσερα γκολ στο Αγρίνιο, 17 τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και 31 στο σύνολο. Ο Ολυμπιακός πήρε φόρα και δεν πρόκειται να σταματήσει! Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος