Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο μάγκας Καρίμ και ο θιγμένος εγωισμός του Θρύλου

Ο μάγκας Καρίμ και ο θιγμένος εγωισμός του Θρύλου
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 - 22:41

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος στον Ολυμπιακό είναι να του θίξει τον εγωισμό. Τελευταία γίνεται μία τεράστια προσπάθεια απαξίωσης της ομάδας του Πειραιά και του προπονητή της. Απ' όλες τις πλευρές δέχεται πυρά ο πρωταθλητής Ελλάδας, αλλά οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν στο Αγρίνιο πως το λέει η καρδούλα τους και ότι πάνω απ' όλα δεν είναι τελειωμένοι όπως τους παρουσιάζουν. Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Πρώτα απ' όλα πρόκειται για μία τεράστια νίκη επί ενός πολύ καλού και αξιόμαχου αντιπάλου. Μία νίκη που θα θορυβήσει τους αντιπάλους του, οι οποίοι περίμεναν ο Ολυμπιακός να αφήσει βαθμούς στο Αγρίνιο. Αντί αυτού έβαλε τέσσερα γκολ και σε γενικές γραμμές έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Η ψυχή και η καρδιά του πρωταθλητή είναι στοιχεία που τα έχει ο Ολυμπιακός και τα οποία έκαναν την εμφάνιση τους σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σε μία καλή ομάδα. Οι πρωταθλητές μπήκαν πολύ καλά στο ματς και έπαιζαν ωραίο και στρωτό ποδόσφαιρο. Είχαν βάλει τη μπάλα κάτω και ο ορισμός αυτού ήταν το πρώτο γκολ του Φορτούνη. Πραγματοποίησαν μία πολύ πειστική εμφάνιση που στέλνει μήνυμα τίτλου προς όλες τις κατευθύνσεις.

Συνεχίζουμε με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, τον οποίο ο Χάσι ήθελε να διώξει το καλοκαίρι. Ο Ιρανός ξέρει τις δυνατότητες του, το πήρε πάνω του και έμεινε στην ομάδα. Πάλι καλά που έμεινε και "καθαρίζει" για τον Ολυμπιακό. Με τον Απόλλωνα στο 1-1 βάζει δύο γκολ και ο Θρύλος παίρνει τη νίκη, ενώ στο Αγρίνιο δίνει μαγική ασίστ στον Φορτούνη και σκοράρει για το 1-3.

Όσον αφορά στο Φορτούνη είναι ο εύκολος στόχος για πολλούς. Είναι ο παίκτης που τα ακούει απ' όλες τις πλευρές και με τον Παναιτωλικό έδειξε και αυτός την αξία του και την ποιότητα του. Έβαλε δύο γκολ και παράλληλα έστειλε μήνυμα με τον πανηγυρισμό του στο πρώτο ότι όλοι στην ομάδα είναι ενωμένοι.

Φτάνουμε και στον Τάκη Λεμονή, ο οποίος βρίσκεται στο… στόχαστρο. Ο 57χρονος προπονητής όσα κι αν του καταλογίζουν οδηγεί την ομάδα προς το όγδοο πρωτάθλημα. Λάθη κάνει και αυτός όπως κάνουν όλοι και το ξέρει καλά και ο ίδιος. Από την άλλη είναι άδικο να μην του αναγνωρίσει κάποιος ότι η ομάδα παρουσιάζει βελτίωση και μάλιστα πολύ μεγάλη. Και στη Κέρκυρα παρά το 1-0 στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε κάνει αρκετές ευκαιρίες. Και με τον Απόλλωνα το ίδιο γι' αυτό και ο Λεμονής δήλωνε ότι δεν ανησυχεί. Τουλάχιστον εμμονή μπορεί να χαρακτηριστεί αν κάποιος δεν αναγνωρίζει τα παραπάνω στον Λεμονή. Δεν υποστηρίζω ότι είναι τέλειος ή αλάνθαστος, αλλά όχι και να χρεώνεται τα πάντα.

ΥΓ.: Μελανό σημείο παρέμεινε και με τον Παναιτωλικό η άμυνα. Ο Ολυμπιακός γι' ακόμα ένα παιχνίδι είδε την εστία του να παραβιάζεται και από εκεί που πήγαινε να περάσει ένα εύκολο βράδυ παραλίγο να μπλέξει σε περιπέτειες.

ΥΓ.2: Συνεχίζουν να σκοράρουν οι επιθετικοί του Ολυμπιακού και επίσης είναι ένα μεγάλο κέρδος για την ομάδα σε μία περίοδο που έχει μεγάλη ανάγκη το γκολ.

ΥΓ.3: Με τη ψυχή τους πανηγύρισαν οι "ερυθρόλευκοι" τη νίκη επί του Παναιτωλικού δείγμα και της πίεσης που υπάρχει.

ΥΓ.4: Το μοναδικό που με ανησυχεί αυτή τη στιγμή είναι ότι έρχεται μία μεγάλη σε διάρκεια διακοπή του πρωταθλήματος και είναι θέμα το πώς θα επιστρέψει η ομάδα μετά από αυτή.

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος έκανε 31 και δεν σταματάει!

Ο Θρύλος έκανε 31 και δεν σταματάει!

Τέσσερα γκολ στο Αγρίνιο, 17 τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και 31 στο σύνολο. Ο Ολυμπιακός πήρε φόρα και δεν πρόκειται να σταματήσει! Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Κλειδώστε τον Τζαμέλ στο ΣΕΦ!

Κλειδώστε τον Τζαμέλ στο ΣΕΦ!

Ο Τόλης Λεούσης αποθεώνει τον ΜακΛίν και κάνει άλλη μια… κωλοτούμπα για την καλοπροαίρετη κριτική που του είχε κάνει στην αρχή της σεζόν.

100% λάθος επιλογή!

100% λάθος επιλογή!

Μέσω των ορισμών και η ΚΕΔ «έδειχνε» ότι ο Παπαδόπουλος είχε προβλήματα, όμως προκάλεσαν και τον έβαλαν στο ματς Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, επιλογή που έχει άρωμα… μπλόκου στους «ερυθρόλευκους»