Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξέμειναν» από διεθνείς παρατηρητές!

«Ξέμειναν» από διεθνείς παρατηρητές!
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 - 22:23

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Επί Περέιρα η διαιτησία έχει γίνει τόσο… μπάχαλο που δεν υπάρχει προηγούμενο! Μόνο ως… κατόρθωμα μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν έχουν διεθνείς παρατηρητές για να τους βάζουν σε ντέρμπι! Εχει μείνει ο εξής ένας που είναι ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής), ο οποίος έχει κώλυμα και δεν μπορεί να μπει στον ΠΑΟΚ, επειδή ο γιός του εργάζεται στις ακαδημίες του συλλόγου! Οι υπόλοιποι διεθνείς είναι οι Σταύρος Τριτσώνης, Μιχάλης Κουκουλάκης και Γιάννης Τσαχειλίδης, οι οποίοι είναι μεν στον πίνακα, όμως δεν πάνε στο γήπεδο να βαθμολογήσουν διαιτητή, επειδή είναι στην ΚΕΔ.

Αρα έχουμε το εξής παράδοξο: Οι λοχίες καλούνται να βαθμολογήσουν λοχαγούς. Δηλαδή, διεθνείς διαιτητές βαθμολογούνται από μη διεθνείς παρατηρητές. Παράλληλα, δεν είναι λύση να έχουν βάλει τον Καρατζά (Εύβοιας) και τον Μπέγκο (Αργολίδας) από δυο φορές σε ντέρμπι, τη στιγμή που την πρώτη φορά (ο Καρατζάς τον Κομίνη στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0 και ο Μπέγκος τον Αρετόπουλο στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0) δεν παρέπεμψαν τους διαιτητές. Αλλοι δεν υπάρχουν; Με βάση όλα αυτά, είναι λογικό που ο Μπέγκος χαρίστηκε στον Στυλιαρά για τη μη αποβολή του Μάτος.

Παρένθεση: Ένα ακόμη παράδοξο είναι ότι οι Κουκουλάκης, Τριτσώνης έγιναν διεθνείς χωρίς να έχουν πάει σε γήπεδο για να βαθμολογήσουν Ελληνα διαιτητή, όμως η UEFA τους βάζει στο Europa League!

Διαβάστε επίσης

Οι δύο «μάχες» και οι μεταγραφές!

Οι δύο «μάχες» και οι μεταγραφές!

Τα ματς που «καίνε» τον Ολυμπιακό και οι αλλαγές που θα γίνουν τον Ιανουάριο σε όλα τα επίπεδα. Από τον Μιραλάς μέχρι τον αντί-Καπίνο. Γράφει ο Γιώργος Στασινόπουλος.