Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δύο «μάχες» και οι μεταγραφές!

Οι δύο «μάχες» και οι μεταγραφές!
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 - 02:58

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γενάρης πλησιάζει και αυτό είναι αρκετό για να… φουντώσει τη μεταγραφική κουβέντα και τα σενάρια γύρω από το όνομα του Ολυμπιακού. Εκείνο που προέχει, όμως αυτή τη στιγμή είναι η έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, την Κυριακή με τον ΠΑΣ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Είναι μεγάλη ιστορία για τον Θρύλο να κλείσει τον πρώτο γύρο με ακόμα μία νίκη και το επισημαίνω, διότι νομίζω πως όλοι έχουν καταλάβει ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Το πιο τρανό παράδειγμα ήταν η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλων που η ομάδα καρδιοχτύπησε μέχρι το τέλος για να πάρει τη νίκη.

Κανείς δεν χαρίζεται στον Ολυμπιακό και πλέον έχει γίνει κατανοητό και από τον τελευταίο δύσπιστο αυτό. Επομένως το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει μεγαλύτερη σημασία από οτιδήποτε άλλο συζητιέται αυτές τις ημέρες. Θα μου επιτρέψετε να βάλω σε αυτή την εξίσωση και το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στα Χανιά με τον Πλατανιά. Είναι κατανοητό πως ο κόσμος "καίγεται" για μεταγραφές, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι όλα τα λεφτά. Και στα Χανιά… μάχη θα γίνει και ο Πλατανιάς το έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο αποφασίζοντας να μη δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που θα τελειώσουν αυτά τα ματς οι Πειραιώτες θα… τρέξουν και τα μεταγραφικά θέματα. Για να είμαστε σωστοί το επιτελείο των πρωταθλητών ήδη ασχολείται με τα συγκεκριμένα θέματα. Θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα και μάλιστα σημαντικές. Οι προθέσεις της διοίκησης φάνηκαν με το φινάλε της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

Όλοι έχουν πέσει πάνω στο θέμα με τον Μιραλάς και είναι κατανοητό, διότι αυτός είναι ο παίκτης που γουστάρει ο κόσμος. Στο gavros.gr από τη πρώτη στιγμή έχουμε διατηρήσει χαμηλούς τόνους γι' αυτό το θέμα γνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν. Έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίζει και ο κόσμος της ομάδας.

Από 'κει και πέρα περιμένουμε ενίσχυση και στον "άσο" μετά το τέλος με τον Καπίνο. Ο Ολυμπιακός θα πάρει γκολκίπερ με τον Γιαννιώτη να θεωρείται η πρώτη επιλογή. Δεν σημαίνει, όμως, πως είναι και δεδομένο ότι αυτός θα έρθει τούτη τη στιγμή στον Θρύλο. Στην ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Προτό επομένως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί και στον "άσο".

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας τους, αφού έχει μείνει μόνος του ο Κούτρης και σίγουρα θα χρειαστεί και ανάσες τη νέα χρονιά. Αρκετές είναι οι περιπτώσεις που εξετάζονται και γι' αυτή τη θέση με τελευταία να έχει μπει γερά στο… κόλπο ο Χατζισαφί του Πανιωνίου. Ας κρατάμε μικρό καλάθι και εδώ, αφού ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να προδικάσουμε ποιος θα έρθει στον Πειραιά.

Και για να το κλείσουμε εδώ το θέμα είναι κατανοητό πως θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα. Θα έρθουν παίκτες και θα υπάρξει ενίσχυση, διότι η διοίκηση θέλει να δώσει όλα τα εφόδια σε όλους προκειμένου να έρθει και το όγδοο σερί πρωτάθλημα. Έχει αποδειχτεί, άλλωστε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ποτέ δεν άφησε ανοχύρωτο τον Ολυμπιακό και δεν θα το κάνει ούτε τώρα φυσικά. Απλά θα πρέπει όλοι να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν θέλω να αρχίσω να γράφω ονόματα που ήρθαν και δεν… ακούμπησαν. Υπήρξαν, όμως και παίκτες που ήρθαν και έκαναν τη διαφορά.

Ο κόσμος αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι σίγουρος πως θα γίνουν τα πάντα για το καλό της ομάδας, αλλά εκείνος από τη πλευρά του πρέπει να είναι ενωμένος και μία γροθιά προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος. Πρώτα νίκη με τον ΠΑΣ, μετά με τον Πλατανιά και πιο μετά ενίσχυση.

ΥΓ.: Είναι απίστευτο να παίζει ο Ολυμπιακός στα Χανιά και να απαγορεύουν τη μετακίνηση των οπαδών. Επόμενο βήμα είναι να μην τους επιτραπεί η είσοδος στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μάντης κακών δεν θέλω να γίνομαι, αλλά θα το παλέψουν στον β' γύρο. Εκεί θα κορυφωθεί ο πόλεμος!

ΥΓ.2: Αλλαγές θα γίνουν με γνώμονα το καλό της ομάδας και την επίτευξη των στόχων της.

Διαβάστε επίσης