Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καλφόγλου παραιτήθηκε, ο Κουντουρέλης;

Ο Καλφόγλου παραιτήθηκε, ο Κουντουρέλης;
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 23:33

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο βοηθός του τελικού, Γιώργος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), ο οποίος με το λάθος του έδωσε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ, παραιτήθηκε από τον πίνακα, για την ακρίβεια υπάρχουν υποψίες ότι τον παραίτησαν, αφού με δηλώσεις του, διαβεβαίωσε ότι έκανε ανθρώπινο λάθος και δεν είχε εκφράσει πρόθεση να φύγει από τους πίνακες. Όμως, αυτοί που τον όρισαν (Τριτσώνης, Κουκουλάκης) παραμένουν στις θέσεις τους.

Όπως και ο Κουντουρέλης (Αθηνών), ο βοηθός του αγώνα Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-1, που όχι μόνο αλλοίωσε το αποτέλεσμα αλλά θα είναι καλό να εξηγήσει πως σε παρόμοιες φάσεις για τον Πλατανιά αποφάσισε ότι είναι… Σάββατο, ενώ για τον ΠΑΟΚ σωστά έδειξε το γκολ. Στο 4’, λανθασμένα, δεν μέτρησε γκολ του Γκρζέλτσακ αλλά στο 56’ πήγε σωστά στη σέντρα, όταν ο Μαλεζάς σκόραρε, προερχόμενος από πίσω, όπως και ο Γκρζέλτσακ.

Ο Κουντουρέλης είχε ανέβει στην Superleague την σεζόν 2015-16, όμως υποβιβάστηκε (2016-17), επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε χαμηλές βαθμολογίες. Παρόλα αυτά η ΚΕΔ τον έβαλε και πέρσι σε κάποια ματς της μεγάλης κατηγορίας, ενώ το καλοκαίρι τον επανέφερε στον πίνακα για την τρέχουσα σεζόν (2017-18). Όμως, με την απόδοσή του στα Περιβόλια απέδειξε ότι δεν αξίζει να είναι στους πίνακες και εξέθεσε όσους τον εμπιστεύτηκαν. Δεν είναι άπειρος και κυρίως στα Χανιά έπαιξε με δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Και πρόκληση κατά Θρύλου

Εχει… μητρώο και κατά του Ολυμπιακού ο βοηθός Κουντουρέλης, ο οποίος δεν μέτρησε το κανονικό γκολ του Πλατανιά. Κανονικά έπρεπε να είναι τιμωρημένος, καθώς την 13η αγωνιστική, συγκεκριμένα στο εντός έδρας παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Απόλλωνα (3-1), έκοψε τον Τζούρτζεβιτς με ανύπαρκτο οφσάιντ και ενώ ο Σέρβος θα έβγαινε τετ α τετ με τον Τσόβιτς. Η συγκεκριμένη φάση έγινε στο 25’ και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των φιλοξενουμένων. Τόσα ανθρώπινα λάθη μαζεμένα είναι πρωτόγνωρα, όμως εξίσου πρωτόγνωρο είναι ότι δεν τιμωρήθηκε.

«Σόου» Δημητριάδη

Απαράδεκτα πράγματα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα (0-0). Όπως φάνηκε, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης, ήταν ανενόχλητος και διαμαρτύρονταν συνέχεια. Όχι, βρισιές δεν ακούστηκαν. Μάλιστα, στο 79' η τηλεόραση τον έδειξε να χτυπάει στην πλάτη τον τέταρτο διαιτητή, για να τον ακούσει, επειδή ο Ζαραβίνος κάτι κοιτούσε στο γήπεδο. Μα κι αυτός να μην του δίνει σημασία.

Ορισμοί της πλάκας

Με τη μη αποβολή του Δημητριάδη της ΑΕΚ, ο οποίος διαμαρτύρονταν συνέχεια στον τέταρτο Ζαραβίνο (Αθηνών) και στον διαιτητή Κουμπαράκη (Θράκης) αποδεικνύεται ότι οι διαιτητές φοβούνται και δεν εφαρμόζουν ούτε τα αυτονόητα. Τόσο δύσκολο ήταν να το ζητήσει ο Ζαραβίνος ή να τον αποβάλει ο Κουμπαράκης; Βέβαια, κάνουν και ορισμούς της πλάκας, αφού έστειλαν στο ΟΑΚΑ δυο άπειρους διαιτητές. Ο Κουμπαράκης ανέβηκε πριν ένα μήνα, ο Ζαραβίνος είναι στη Football Le

Διαβάστε επίσης

Υλοποίησε την πιο δύσκολη υπόσχεσή του!

Υλοποίησε την πιο δύσκολη υπόσχεσή του!

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και τον Τάκη Λεμονή που μονίμως πρέπει να αποδεικνύει και να δέχεται σκληρή κριτική για τα πάντα.

Το θέλουν τόσο, όσο εκείνο του 1997!

Το θέλουν τόσο, όσο εκείνο του 1997!

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε όλα τα εμπόδια, άφησε στην άκρη τα «θέματά» του και το 2018 θα τον βρει στην κορυφή. Ένα πρωτάθλημα που ξεσηκώνει τους οπαδούς και το θέλουν όσο τίποτα άλλο. Γράφει ο Γιώργος Στασινόπουλος.