Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη… παρέλαση «φαντασμάτων»

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 - 22:27

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Με ωραία λόγια περιγράφει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης την… εξυγίανση στο ποδόσφαιρο. Με τα όσα υποστηρίζει, κυρίως με τα όσα δεν βλέπει, δίνει την εντύπωση ότι θέλει να πολιτευθεί στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, όχι όμως στον Πειραιά! Από αυτούς που θα ζητήσει την ψήφο, δηλαδή από τους οπαδούς του Ολυμπιακού δεν συμφωνούν με τις απόψεις του που δίνουν την εντύπωση πως βρίσκονται στο ίδιο μήκος με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που συνδυάζονται με συγκεκριμένες ομάδες και λυμαίνονται το άθλημα, ένα ποδόσφαιρο που κάθε άλλο παρά ανεξάρτητο φαίνεται να είναι…

Η… μόνη επιτυχία του Γιώργου Βασιλειάδη ο ορισμός της αποτυχίας! Επί θητείας του, και αφού πρώτα ο Κοντονής κατάφερε να… στρώσει το χαλί, επέστρεψαν τα «φαντάσματα του παρελθόντος» και βρίσκονται… στον αφρό, δηλαδή φαίνεται πως κάνουν κουμάντο.. Οι καταγγελίες είναι πολλές, και μάλιστα με ονόματα, όμως ο υφυπουργός δεν είδε, ούτε ξέρει κάτι.

Τα πάντα ξεκίνησαν από τις εκλογές των ποδοσφαιρικών ενώσεων που άλλαξαν διοικήσεις με μεθόδους που με τις καταγγελίες που έγιναν, θα έπρεπε να καταδικάσει όχι μόνον ένας υπεύθυνος της κυβέρνησης, αλλά και ένας απλός φίλαθλος. Όμως, με τη βοήθεια της προπαγάνδας μέχρι και αρμόδιοι της κυβέρνησης και του ποδοσφαίρου πανηγύριζαν, παραγνωρίζοντας ότι όλα αυτά γίνονταν με τις οδηγίες ή την κινητοποίηση …φαντασμάτων του παρελθόντος.

Μαζί με την ΕΠΟ, πολλά χρόνια πίσω γύρισε και η διαιτησία. Αυτή ήταν ο στόχος της, καθώς ως γνωστόν, αν δεν υπήρχε διαιτησία, η ομοσπονδία δεν θα είχε καμία αξία.

Γύρω, γύρω «χορεύουν» τα φαντάσματα και ο υφυπουργός στη μέση που δεν βλέπει τίποτα. Και δεν άκουσε τις καταγγελίες που έγιναν…

Διαβάστε επίσης

«Ξέχασε» τα golden boys της ΕΠΟ

«Ξέχασε» τα golden boys της ΕΠΟ

Το φάουλ του Βασιλειάδη σε ομιλία του στη Βουλή. Ο Υφυπουργός δεν βλέπει τους μισθούς στην ΕΠΟ που προκαλούν την κοινωνία.

Πρώτος σε όλα ο Καρίμ!

Πρώτος σε όλα ο Καρίμ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τον Ιρανό επιθετικό, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, αλλά και του πρωταθλήματος!