Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ομηρος» της απόφασης ο Παπαχρήστος…

«Ομηρος» της απόφασης ο Παπαχρήστος…
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 - 00:02

Πληθαίνουν καθημερινά τα ερωτήματα σχετικά με το τι ισχύει με την περίπτωση του τιμωρημένου προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτη Παπαχρήστου, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με τρεις μήνες απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο από την Επιτροπή Δεοντολογίας και αναμένεται το αποτέλεσμα της έφεσής του.

Η περίπτωση του παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον γιατί πέρα από την προεδρία που κατέχει στην τοπική του Ένωση είναι ταυτόχρονα μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας και παράλληλα προΐσταται και στην επιτροπή που ασχολείται με τις εθνικές ομάδες.

Το γεγονός είναι ότι πλέον παραμένει ανενεργός εδώ και ένα μήνα, από την ημέρα (27/11) που του γνωστοποιήθηκε η απόφαση από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Έτσι απέχει τόσο από τις συνεδριάσεις της ομοσπονδίας, την επιτροπή εθνικών ομάδων , αλλά και από την λειτουργία της Ένωσης του που ουσιαστικά παραμένει ακέφαλη, καθώς επίσημα δεν έχει γνωστοποιήσει την τιμωρία του μιας και εδώ και δυο μήνες δεν συγκαλούνται συμβούλια, προκαλώντας τις αντιδράσεις ορισμένων μελών της.

Πρώτα από όλα το θέμα πρέπει να απασχολήσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο, όταν ένας από τους πλέον στενούς του συνεργάτες έχει τιμωρηθεί, έστω και πρωτόδικα. Όπως και να έχει πάντως ο Τάκης Παπαχρήστος βρίσκεται σε μια ιδιότυπη ομηρία μη μπορώντας να εμφανιστεί πουθενά επίσημα μέχρι να βγει και η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ όπου έχει προσφύγει για να εξαλείψει την ποινή του και ερώτημα παραμένει τι θα συμβεί αν παραμείνει η ποινή του.

***Αραγε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης που με τόση θέρμη υποδέχτηκε την νέα διοίκηση της ΕΠΟ, όμως δυστυχώς για αυτόν βλέπει σε λιγότερο από 4 μήνες τακτικά μέλη του Δ.Σ της ομοσπονδίας να έχουν κωλύματα συμμετοχής σε αυτό; Με την περίπτωση Κουπτσίδη δεν ασχολήθηκε, φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση Παπαχρήστου. Ενώ αν οι αποφάσεις αφορούσαν άλλους, θα έκανε αμέσως δήλωση…

***Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκης Παπαχρήστος έχει λείψει από ένα ΔΣ της ΕΠΟ, ενώ δεν μετέχει στις συνεδριάσεις των επιτροπών που μετέχει. Το θέμα είναι τι θα συμβεί αν παραμείνει η πρωτόδικη ποινή ή επιβληθεί μεγαλύτερη. Θα αντικατασταθεί για αυτό το χρονικό διάστημα; Όπως φαίνεται, η απάντηση είναι όχι. Θα περιμένουν μέχρι να συμπληρωθούν οι τρεις μήνες. Όμως, αυτό προβλέπεται;

Διαβάστε επίσης

Εξέθεσε FIFA και UEFA

Εξέθεσε FIFA και UEFA

Ο υφυπουργός «έδειξε» και χρήση του VAR στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, χωρίς η ΕΠΟ να ανακοινώσει κάτι

Η διοίκηση είναι για τις αποφάσεις

Η διοίκηση είναι για τις αποφάσεις

Θεμιτό είναι να κρίνονται και να σχολιάζονται οι αποφάσεις της διοίκησης, αλλά να μην ξεχνάμε ότι αυτός είναι και ρόλος της. Να παίρνει αποφάσεις, γνωρίζοντας καλύτερα απ’ όλους μας, τι είναι το καλύτερο για την ομάδα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.