Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιλογή με… άρωμα εξετάσεων

Επιλογή με… άρωμα εξετάσεων
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018 - 11:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μετά την λήξη του αγώνα Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-1, για την 15η αγωνιστική της Superleague, και για να καλυφτεί το σκάνδαλο του βοηθού Κουντουρέλη (Αθηνών), ο οποίος στα πρώτα λεπτά, δεν μέτρησε κανονικό γκολ των γηπεδούχων, η προπαγάνδα διατυμπάνισε ότι η ΚΕΔ θα τιμωρήσει τον Άρη Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας). Παράλληλα βγήκαν και κάποιες «μουρμούρες» πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε πάρει πέναλτι σε χέρι του Καρυπίδη στο 44’, όμως δεν υπήρξε παράβαση, επειδή η μπάλα βρήκε πρώτα στην κοιλιά και μετά στο χέρι του παίκτη των γηπεδούχων.

Εμείς είχαμε γράψει ότι δεν υπάρχει περίπτωση τιμωρίας του, σύμφωνα με την άποψη και του παρατηρητή του, Βασίλη Τεροβίτσα (Αιτ/νιας). Η είδηση επιβεβαιώθηκε και με αφορμή τον ορισμό του Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι ΑΕΛ-Ολυμπιακός.

Ενας ορισμός που αποδεικνύει ότι η ΚΕΔ… έχασε την μπάλα. Μετά το… μπούλιγκ που του έγινε από ΜΜΕ με… άρωμα ΠΑΟΚ, τον έβαλαν σε ματς του Ολυμπιακού! Και δεν έχει σημασία που ο 34χρονος ρέφερι ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-1, για την 11η αγωνιστική, δεδομένου ότι δεν του έτυχε κάποια δύσκολη φάση. Μόνη απορία πως καταλόγισε με μικρή καθυστέρηση το πέναλτι μαρς του Τριποτσέρη στον Κούτρη, το οποίο έχασε ο Φορτούνης.

Ο Διαμαντόπουλος ορίζεται για τρίτη φορά στον Ολυμπιακό. Στις 9 Αυγούστου σφύριξε το φιλικό Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0 και δεν καταλόγισε δύο πέναλτι στον Μπεν και στον Ρομαό σε φάσεις που έβγαζαν μάτια, ενώ δεν απέβαλε τον Κιβρακίδη για κλοτσιά στον Φιγκέιρας και τον Χατζηϊσαΐα που έπιασε από τον λαιμό τον Πορτογάλο μπακ.

Ο Διαμαντόπουλος σφύριξε και το ματς Κυπέλλου της σεζόν 2016-17 στη Σπάρτη, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0. Και εκεί έδωσε ρεσιτάλ… εξυγίανσης. Δεν είναι μόνο ότι δεν καταλόγισε πέναλτι στον Μανθάτη στο 59’. Δεν έδινε φάουλ στους Πειραιώτες, έδινε με το παραμικρό στους γηπεδούχους. Με κατοχή 70-30, ο Ολυμπιακός είχε 17 φάουλ σε βάρος του και 11 υπέρ του.

Τη σεζόν 2016-17, αν και ήταν διαιτητής της Football League ο Διαμαντόπουλος σφύριξε τέσσερα ματς της Superleague, εκ των οποίων τα δύο στην ΑΕΚ (5-0 τη Βέροια και 6-0 την Κέρκυρα). Την φετινή πήρε ένα παιχνίδι της ΑΕΚ (0-1 με τον Ατρόμητο), ενώ έχει μπει και σε ματς των ΠΑΟ (0-0 Λεβαδειακό στη Λεωφόρο) και δυο του ΠΑΟΚ (1-0 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και 1-0 στα Χανιά).

«Ελεεινή διαιτησία»

Ο Αρης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), ο οποίος ορίστηκε ΑΕΛ-Ολυμπιακός, είχε ακούσει τα παράπονα του Σάββα Θεοδωρίδη για τα λάθη του στο φιλικό Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0 και χαρακτήρισε «ελεεινή» τη διαιτησία του:

«Η διαιτησία ήταν ελεεινή. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε φιλικό εναντίον μας. Είστε νέα παιδιά, εσείς, κ. Διαμαντόπουλε, αλλά απ’ ό,τι είδα ακολουθείτε τη γραμμή την περσινή. Δεν θα τα πάμε καθόλου καλά, ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί τα περσινά όργια που σε όλη τη σεζόν πήρε μόλις ένα πέναλτι. Ενας βοηθός διαιτητή άφησε οφσάιντ τρία μέτρα υπέρ του Ατρομήτου. Η διαιτησία ήταν καρμανιόλα, μη νομίζουν ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης ότι θα κρύβονται φέτος πίσω από τον ξένο αρχιδιαιτητή».

Διαβάστε επίσης

Superleague: Θέλει ποσοστό από το στοίχημα

Superleague: Θέλει ποσοστό από το στοίχημα

Η διοργανώτρια επανέρχεται με αφορμή την εξαγγελία Βασιλειάδη ότι ετοιμάζει νέο νομοσχέδιο. Το θέμα θα τεθεί στο ΔΣ που πιθανόν θα γίνει την άλλη Παρασκευή.

Ποιά ΕΠΟ; Πόλεμος γίνεται!

Ποιά ΕΠΟ; Πόλεμος γίνεται!

Φουλ παρασκήνιο με φόντο την ΕΠΟ και …τηλεφωνικά γκάλοπ από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε συμβούλους και προέδρους ενώσεων