Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Περέιρα έκανε... σκόνη το αφήγημα Βασιλειάδη για τη διαιτησία!

Ο Περέιρα έκανε... σκόνη το αφήγημα Βασιλειάδη για τη διαιτησία!
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018 - 23:20

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Το ότι καταφέραμε να πετύχουμε κατά κάποιο τρόπο την αποδέσμευση της διαιτησίας από την ομοσπονδία, μολονότι πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα ακόμα, είναι κάτι σημαντικό», δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης στην απολογιστική συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το έτος 2017. Όμως, έδωσε μισή απάντηση, αφού δεν μας είπε που πήγε η διαιτησία, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει έντονη φημολογία και πολλά δημοσιεύματα για εξωθεσμικές παρεμβάσεις στους ορισμούς. Για αυτό θα έπρεπε να ζητήσει εξηγήσεις ο Βασιλειάδης και να απαντήσει, τι ισχύει και τι όχι.

Η δήλωση του Πειραιώτη Υφυπουργού Αθλητισμού έγινε, ενώ προηγήθηκε αντίστοιχη, απολογιστική του Περέιρα, σύμφωνα με την οποία «με πολλή δουλειά, έχοντας παράλληλα τόσο τη συνεργασία του κ. Γραμμένου, Προέδρου της ΕΠΟ, όσο και του Εκτελεστικού Γραμματέα, κ. Δέδε, καθώς και των συνεργατών μου στην ΚΕΔ, φτάσαμε στην παρούσα φάση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έχοντας την ικανοποίηση ότι εκπληρώσαμε το καθήκον μας».

Με τη δήλωση του Πορτογάλου, με ημερομηνία 19/12 είναι ολοφάνερο ότι η διαιτησία δεν αποδεσμεύτηκε από την ΕΠΟ, καθώς ο Ευάγγελος Γραμμένος είναι πρόεδρός της και ο Αλέξης Δέδες Εκτελεστικός Γραμματέας της και ειδικά για τον δεύτερο δεν προβλέπεται από το καταστατικό ουδεμία αρμοδιότητα σε σχέση με τη διαιτησία. Υπενθυμίζουμε ότι η συνέντευξη Βασιλειάδη «βγήκε» την Πρωτοχρονιά.

Συμπεράσματα: 1) Ο Βασιλειάδης πιάστηκε στον …ύπνο, 2) Ο Περέιρα έκανε σκόνη το αφήγημα του Υφυπουργού για τη διαιτησία, χωρίς να το ξέρει, ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος!

Περί τελικού Κυπέλλου

Ο Βασιλειάδης, σύμφωνα πάντα με όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, θεώρησε κακή στιγμή του 2017 όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου. Όμως, ως Υφυπουργός όχι μόνο δεν παρενέβη για να παραπεμπφούν οι υπαίτιοι στη δικαιοσύνη, ταυτόχρονα συνεργάστηκε και συνεργάζεται με τους υπεύθυνους, με αυτούς που διοργάνωσαν το… αίσχος, δηλαδή την ΕΠΟ, και μετά πανηγύριζαν ότι δεν έγινε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ πριν το ματς οι εικόνες βίας προκάλεσαν αίσθημα αποστροφής προς το ποδόσφαιρο. Αλλωστε η διοίκηση Γραμμένου την ίδια πολιτική με την ΠΔΕ/ΕΠΟ συνεχίζει στο ποδόσφαιρο και δεν προσέλαβε μόνο πρώην συνεργάτες του Κοντονή αλλά και δικό του

Διαβάστε επίσης