Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάριο-σοκ για «φάγωμα» διαιτητών

Σενάριο-σοκ για «φάγωμα» διαιτητών
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018 - 23:58

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μεγάλο τρόμο προκαλεί στους διαιτητές, ως αιτία του πολέμου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ένα σενάριο με αφορμή τα αγωνιστικά τεστ που θα γίνουν στις 17 του μήνα. Σύμφωνα με αυτό, οι αγωνιστικές δοκιμασίες θα αποτελέσουν την αιτία για να «φαγωθούν» διαιτητές και βοηθοί που δεν είναι αρεστοί στη μια ή στην άλλη πλευρά.

Το ένα σκέλος του σεναρίου είναι ότι ο Περέιρα δεν θα τους δώσει το δικαίωμα δεύτερης ευκαιρίας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Θάνος (Γρεβενών), Τίκας (Καρδίτσας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου) που απέτυχαν με την πρώτη τον Σεπτέμβριο, θα έχουν τη δεύτερη ευκαιρία στις 16 Ιανουαρίου!

Το άλλο σκέλος του σεναρίου-σοκ έχει σχέση με τα κριτήρια των αγωνιστικών τεστ. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι κόπηκαν διαιτητές που ήταν πιο μπροστά από έναν διεθνή ρέφερι και από έναν έμπειρο διαιτητή που εσχάτως τον έβαλαν και σε ντέρμπι. Επίσης, κόπηκε βοηθός, που επίσης ήταν πιο πίσω από τους άλλους, όμως τον όρισαν χωρίς να τρέξει ξανά, επειδή είναι φίλος με μέλος της ΚΕΔ! Δηλαδή, εφόσον κόπηκαν άλλοι, αυτοί που φωτογραφίζουμε έπρεπε να κοπούν πρώτοι και καλύτεροι!

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι από τη θέση του γυμναστή παρελθόν αποτελεί ο Δαμασκηνός που ήταν επιλογή του Βασάρα και επέστρεψε ο Λώλης, όπως λέγεται με εισήγηση των Κουκουλάκη, Τριτσώνη.

Διαβάστε επίσης

Η διοίκηση και η υποχρέωση των παικτών

Η διοίκηση και η υποχρέωση των παικτών

Το μόνο που δεν έχουν κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του είναι να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν μπάλα. Πλέον πρέπει να μιλήσουν και οι παίκτες. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος