Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ασυλία στο φουλ

Ασυλία στο φουλ
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 00:01

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αδιόρθωτοι και οι αρμόδιοι. Οσο η ΚΕΔ δεν στέλνει κάποιους στο σπίτι τους, τόσο διαιτητές όπως ο Διαμαντόπουλος, Βάτσιος, Καραντώνης θα συνεχίσουν σε ρυθμούς… εξυγίανσης και προκλήσεων (σ.σ. ξεκαθαρίζουμε πως η κριτική είναι αγωνιστική και πάντα με βάση τα λάθη τους). Και όχι μόνο δεν τους στέλνουν σπίτι τους, δεν τους τιμωρούν κιόλας! Παρότι σύμφωνα με την οδηγία της UEFA, ένα σημαντικό λάθος «σημαίνει» και τιμωρία του διαιτητή.

Παρατηρητής του Διαμαντόπουλου ήταν ο Μιχάλης Καλαθενός (Δωδεκανήσου), ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του είπε στα αποδυτήρια: «Σύμφωνα με πληροφορίες του είπε: «Όλα καλά (σ.σ. σχετικά με τα δυο πέναλτι). Και εγώ από την εξέδρα τα ίδια είδα. Απλώς θέλω να τα δω ξανά μία φορά. Να ρίξω μία επιβεβαιωτική ματιά. Αν και δεν νομίζω να δω κάτι διαφορετικό».

Παρατηρητής του Βάτσιου ήταν ο Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας), ο οποίος είπε στο ρέφερι ότι έκανε λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο. Το ένα ήταν η αποβολή του Λημνιού στο 8’, το άλλο ότι έπρεπε να αποβάλει και το Νιάσε στο 27’. Όλα αυτά σε ματς 5-0, ενώ ο Βάτσιος θα πάρει χαμηλό βαθμό!

Το ίδιο ισχύει και για τον Καραντώνη. Ο Δαγκλής φέρεται να είπε ότι θα δει σε βίντεο τα δυο πέναλτι που έδωσε, ένα υπέρ της ΑΕΚ και ένα στον Παναιτωλικό για να μειώσει σε 4-1. Για το λάθος στήσιμο του τείχους στο φάουλ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ, δεν ειπώθηκε κουβέντα. Κι όμως, ο Καραντώνης αναμένεται να ξαναμπεί σε δυο αγωνιστικές το πολύ. Αντε, να του χρεώσει μόνο λάθος το πέναλτι στον Παναιτωλικό, να του βάλει 7.9, με εναλλακτικό βαθμό 8.3.

Διαβάστε επίσης

ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ… ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ

ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ… ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ

Μετά την επιστολή με σφαίρα και τον εμπρησμό αυτοκινήτου της Κοξένογλου έριξαν χειροβομβίδα στο ξενοδοχείο, που ευτυχώς δεν εξερράγη.