Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΠΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΠΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 18:58

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

*** Αν ζούσε σήμερα ο Τάκης Λουκανίδης δεν θα προλάβαινε να κάνει καριέρα στον ΠΑΟ. Θα τον είχε «σκοτώσει» ο Γιαννάκης, μπίρ παρά.

Επεσαν μάπες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με πληροφόρησε λίαν αξιόπιστη πηγή. Θύμα γνωστό λαμόγιο, πρόεδρος νησιωτικής Ενώσεως.

Του την έπεσαν και του υπέβαλαν το … μετά φάπας αίτημα να επιστρέψει κάτι λεφτουδάκια, γύρω στα 30 με 35 χιλιάρικα, πού είχε πάρει κάποτε από την παλιά του παρέα. Την παρέα πού εγκατέλειψε το γκραντ λαμόγιο, για να πάει στην καινούργια, από την οποία, λένε, κονόμησε ένα πενηντάρι. Δηλαδή, η προδοσία έγινε γιά δεκαπέντε χιλιάρικα και μια … καρέκλα !

Του είπαν λοιπόν οι λεβέντες, ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα πού είχε πάρει από την παλιά παρέα, γιατί αν δεν τα επιστρέψει, θα πάθει χειρότερα. Και το λαμόγιο δεν πήγε καν στην αστυνομία να καταθέσει γιά το συμβάν, πού έγινε μέρα – μεσημέρι και από τύπους πού δεν έκρυβαν καν τα χαρακτηριστικά τους.

Και τι έγινε τελικά; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την άλλη μέρα το πρωϊ, κι’ όλας, τα λεφτά επεστράφησαν … δεόντως.

Το πιστεύω. Γιατί όταν η φωλιά είναι χεσμένη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : ΙΣΑΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Ποδοπάτησε την αλητεία και ξεφτίλισε τους πραγματικούς διοικητές του βάζελου φανατικούς της Θύρας 13

Το όνομά του, Νίκος Παπαδόπουλος. Παιδαράς και γκολκίπαρος ! Με καριέρα σε Γερμανία και σε ελληνικές ομάδες Α’ Εθνικής. Καριέρα, πού ξεκίνησε πριν από οκτώ περίπου χρόνια, στον Ολυμπιακό. Δεν εξετάζω το γιατί δεν έκανε καριέρα στον Ολυμπιακό, ή ακόμα γιατί δεν έχει γνωρίσει την καταξίωση πού ίσως του αξίζει. Σε τέτοια θέματα λειτουργούν πολλοί και διάφοροι παράγοντες, κυριότερος των οποίων η ατυχία, ίσως και κάποιες λάθος επιλογές.

Τώρα, παίζει στη Λαμία. Και διακρίνεται σε κάθε παιχνίδι, Είναι από τους καλύτερους και πιο σταθερούς Ελληνες τερματοφύλακες στην κατηγορία. Επίσης, ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος, πάνω στον οποίο χτίστηκε η αμυντική προσπάθεια της ομάδας του, στον αγώνα – ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Με το τέλος του αγώνα, ο Παπαδόπουλος κλήθηκε να κάνει δηλώσεις μπροστά στις κάμερες. Πήγε πρόθυμα, αλλά μόλις πλησίασε, μια χούφτα ξεβράκωτοι αληταράδες προσπάθησαν να του την πέσουν. Λεκτικά, αλλά ΧΥΔΑΙΑ, σε βαθμό ΒΙΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Ενας απ’ αυτούς, γνωστό κατακάθι της πράσινης πλέμπας, τον πλησίασε και άρχισε να εκστομίζει βρισιές γιά την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του : «Να τους βάλεις σε φέρετρο» και διάφορα ανάλογης αποστροφής και αηδίας.

Ηταν πολύ βαρύ όλο αυτό, γιά να το ανεχτεί ο Παπαδόπουλος. Και χωρίς να υπολογίσει την κάμερα και τα μικρόφωνα, απάντησε στο καθικάκι, κοιτώντας το στα μάτια : «Εγώ εσένα, θα σου γ@@@σω ό,τι έχεις και δεν έχεις ! Ναι. Εγώ, εσένα ! Κι’ αν έρθεις κάτω, θα σε στείλω στο νοσοκομείο» !

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια εξήγηση μπροστά στις κάμερες. Ο αιφνιδιασμός ήταν απόλυτος. Με ανοιχτό στόμα τον κοιτούσαν οι άνθρωποι ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, πού είχαν μείνει μέσα στο γήπεδο. Και μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό, προσπάθησαν να τον απομακρύνουν. Δέκα να απομακρύνουν ένα. Η παναθηναϊκή κουλτούρα, στο φόρτε της. Επικεφαλής των πράσινων αξιωματούχων, ένας Βλάχος, πού έμαθα ότι φέρει το αξίωμα του «υπεύθυνου διεξαγωγής αγώνων» (καλέ … σώωωπα ! ) : «Θα ανοίξεις διάλογο ; Θα ανοίξεις διάλογο ;» ρωτάει τον Παπαδόπουλο σπρώχνοντάς τον, μαζί με τους άλλους.

Χειροκροτούσαν γιά την … προσπάθεια !

Ο Παπαδόπουλος όμως δεν άνοιξε, ούτε έκλεισε κανένα διάλογο. Απλά, ύψωσε περήφανα το ανάστημά του και ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕ την αλητεία, τον τσογλανισμό, την ψευτομαγκιά.

Ο θρασύδειλος πού πίστεψε ότι βρήκε την ευκαιρία να βρίσει έναν αθλητή σαν τον Παπαδόπουλο, προκειμένου να μπορεί, λίγες ώρες μετά, να … κοκορεύεται στο σουβλατζίδικο γιά την … παλικαριά του, πλήρωσε ακριβά την θρασύτητά του. Ο Παπαδόπουλος τον τιμώρησε με την ποινή του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ. Μαζί του, ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ και ολόκληρο το συνάφι των επαγγελματιών οπαδών, εκείνων πού αναμφισβήτητα τα τελευταία χρόνια, κρίνουν, ρυθμίζουν και δρομολογούν τις εξελίξεις στην ομάδα τους. Αυτούς πού αποτελούν την ΝΤΡΟΠΗ του οπαδικού κινήματος, αυτούς πού θέτουν την ΩΜΗ και ανεξέλεγκτη ΒΙΑ πάνω από κάθε φίλαθλη δραστηριότητα.

Νομίζω ότι το περιστατικό, έχει πολλές συμπερασματικές προεκτάσεις. Ότι ο Παναθηναϊκός είναι το σωματείο με την πιο ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ιστορία του ελληνικού Αθλητισμού, ανέκαθεν το υποστηρίζω και το έχω διατυπώσει χιλιάδες φορές, πάντα με επιχειρήματα. Δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αλλά απέραντη αηδία, το θέαμα ( το έχουμε ξανα… απολαύσει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό ) των αρρώστων να … χειροκροτούν την ομάδα μετά από ταπεινωτικές ήττες, όπως και μετά τον προχθεσινό αποκλεισμό τους από την ομάδα της Λαμίας. Γιατί … χειροκροτούσαν ; Επειδή, λένε, έτσι ήθελαν να … ανταμείψουν την … προσπάθεια των παικτών !

Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτή η … «ανωμαλία» ; Τους βουλευτές των συριζανέλ, πού μετά από κάθε ψηφοφορία γιά την νομιμοποίηση αντιλαϊκών μέτρων, όπου βεβαίως έχουν την πλειοψηφία, σηκώνονται όρθιοι και … χειροκροτούν ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί τον … αρχηγό ! Λες δηλαδή και έκαναν κανένα σπουδαίο κατόρθωμα !

Φυσικά, το χειροκρότημα είναι μία επαινετή εκδήλωση φιλάθλου πνεύματος και μακάρι να έχουν … ΠΑΝΤΟΤΕ αυτή την ευκαιρία : Να χάνει η ομάδα τους και να τη … χειροκροτούν ! Ποιος ξέρει; Ισως κάποτε να θεσπιστεί και τίτλος πρωταθλητή … χειροκροτημάτων ! μη μου πείτε ότι θα υπάρξει ανταγωνιστής του.

Ισαμε το χώμα

Αυτή η ολοκληρωτική ΞΕΥΤΥΛΑ πού βιώνουν οι πράσινοι, δέχτηκε προχθές ισχυρότατο πλήγμα από την παλικαριά ενός αντιπάλου ποδοσφαιριστή : Του Νίκου Παπαδόπουλου. Με την λεβεντιά του και την υπερηφάνεια του, ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕ και ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ τα κυριότερα χαρακτηριστικά του σύγχρονου Παναθηναϊκού :

Την ψευτομαγκιά, την θρασύτητα, τον ψευτοτσαμπουκά, το κόμπλεξ των ασήμαντων και των γελοίων, πού πιστεύουν ότι μπορούν ανέκαθεν και χωρίς καμία επιτυχία, να επιβάλλονται, με κάθε τρόπο, των αντιπάλων τους. ΕΙΔΙΚΑ, βεβαίως, ΜΕΣΑ στην έδρα τους. Γιατί εκτός, δεν τα … πολυκαταφέρνουν» ούτε και σ’ αυτό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν ξεφτίλισε απλά ένα οπαδικό σκουπίδι. Ξεφτίλισε και ξεσκέπασε ολόκληρο το πράσινο αφήγημα, αυτό πού αφορά την εποχή της απόλυτης κατάντιας και ταπείνωσης. Ισαμε το χώμα, ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό, ένας απλός τερματοφύλακας. Δεν ήθελε και πολύ, άλλωστε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ «ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ» :

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ … ΓΕΩΜΗΛΩΝ ΣΑΜΠΙΝΤΙ

ΜΕ ΤΟΝ «ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ» ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ !

Και οι πέντε βασικοί της Κέρκυρας πού αποκλείστηκαν : Πόσο … καθαρή θα είναι η νίκη του Πάοκ στο αυριανό παιχνίδι ;

Αύριο στις 3:00 το μεσημέρι ο Πάοκ θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής την ομάδα της Κέρκυρας. Η, μάλλον, την AOΚασσιόπη ΠΑΕ Κέρκυρα, όπως είναι η πλήρης επωνυμία της. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στην Τούμπα, ο Πάοκ είχε επικρατήσει πολύ πιο άνετα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-1. Έχω την εντύπωση, ότι και στο αυριανό παιχνίδι θα έχουμε μία από τα ίδια, μία επανάληψη δηλαδή της … «εμφατικής» ( αγαπημένη λέξη των ΑΡΔ, τον τελευταίο καιρό. Μόλις την έμαθαν, δεν χορταίνουν να την επαναλαμβάνουν ) νίκης του αγώνα του πρώτου γύρου.

Η πρόβλεψή μου αυτή, δεν στηρίζεται τόσο στην αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, αλλά περισσότερο σε διοικητικά θέματα και κυρίως στην πρόσφατη επανεμφάνιση του θέματος της ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, όπως αφήνεται να εννοηθεί, αλλά και όπως έχει ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ από τον πρόεδρο της Λάρισας και έγκριτο ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Το θέμα ανακίνησε το site του «αποδυτηριάκια», τίτλο πού χρησιμοποιεί ο δημοσιογράφος Νίκος Καραγιαννίδης, κουμπάρος του διοικητή της Αεκούλας Μελισσανίδη.

Όπως λοιπόν αφήνει να εννοηθεί ο «αποδυτηριάκιας» κουμπάρος του Μελισσανίδη, ο κατά πολλούς εμφανιζόμενος ως ιδιοκτήτης του ΑΟΚασσιόπης ΠΑΕ Κέρκυρα Γιώργος Λιπάντζης, έχει συστήσει εταιρεία εισαγωγής γεωμήλων με τον ιδιοκτήτη του Πάοκ Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι, ο οποίος κατ’ αυτό τον τρόπο είναι συνεταίρος του.

Συγκεκριμένα, γράφει : ( Ο Σαββίδης … ) «είναι ανοικτός σε κάθε προτάσεις που τον κατακλύζουν από Έλληνες επιχειρηματίες, σε κάθε τομέα. Μια από αυτές είναι η εισαγωγή γεώμηλων, με συνέταιρο τον Γιώργο Λιπάντση. Να φέρνουν πατάτες από το εξωτερικό, αφού με δύο-τρία εκατομμύρια ευρώ συνέστησε εταιρεία με τον πρώην μεγαλομέτοχο της Κέρκυρας»

Μιλάμε γιά ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ και το γεγονός πού αποκαλύπτεται, από μόνο του, δημιουργεί διάφορες σκέψεις και προκαλεί ανησυχίες και αμφισβητήσεις σχετικά με την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ του συγκεκριμένου αγώνα, ο οποίος μάλιστα περιλαμβάνεται στα διάφορα στοιχηματικά δελτία.

Οι αμφισβητήσεις εντείνονται, αν ληφθεί υπ’ όψιν και η απόφαση του τεχνικού τιμ της Κασσιόπης να ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΠΕΝΤΕ από τους βασικούς της παίκτες, πού συμπλήρωσαν … όλοι μαζί ( ούτε αθλήτριες της Τεχνικής Κολύμβησης δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν τέτοιο … συγχρονισμό ) τις απαιτούμενες κίτρινες κάρτες. Οοολοι μαζί λοιπόν, συμπλήρωσαν κίτρινες, όλοι μαζί δεν θα παίξουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Και ποιοι είναι αυτοί οι … «κιτρινιάρηδες» ; Ιδού : Είναι ο Σιόντης, πρώην της Βέροιας, με 16 συμμετοχές φέτος. Ο Μπαλάφας, πρώην του Πάοκ και της Βέροιας, τακτικότατος θαμώνας της Τούμπας, όταν δεν παίζει η ομάδα του, με 16 συμμετοχές. Ο Επστάϊν, Γερμανός με απίστευτα απωθημένα εναντίον του Ολυμπιακού, πού κάποτε τον είχε διώξει. Ένας Γκόμες, με 14 συμμετοχές φέτος και τέλος ο Κύπριος διεθνής μέσος Αρτυματάς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από την πιάτσα των μανατζαραίων, ουσιαστικά ανήκει στον Πάοκ, πού τον έχει αφήσει δοκιμαστικά στην ομάδα του Λιπάντζη.

Όλα αυτά, συν κάποια άλλα ακόμα, πού αδυνατώ να μεταφέρω, με έχουν πείσει ότι ο αγώνας ΑΟΚασσιόπη ΠΑε Κέρκυρα – Πάοκ θα τελειώσει με ΣΙΓΟΥΡΗ ΝΙΚΗ της φιλοξενούμενης ομάδας. Το σκορ, βέβαια, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Θα συμβούλευα όμως να αποφύγετε τα «πολλά γκολ», διότι αυτό πού μετράει, το επιδιωκόμενο, είναι η νίκη.

Και στο ΕΛΠΙΔΑ

«Κύριε Γαβαθιώτη.. Τα σαΐνια της δημοσιογραφίας είδαν τον κ. Μαρινάκη στην παρουσίαση του νέου προπονητή και θυμήθηκαν πως του έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Τους δίνω μια είδηση γιατί τους ξέφυγε. Και στη μονάδα παιδιών -Ελπίδα- πήγε ως ηγέτης του Ολυμπιακού ,πως δεν τον είδαν.? Ευχαριστώ» George Ploumakis ( [email protected] )

Ετοιμάζουν δίωξη

«Κε Μανώλη, η Βόρεια Ελλάδα ξεσηκώνεται εναντίον του ξεπουλήματος του ονόματος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". Για να μη χαθούν τα ψηφαλάκια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ετοιμάζει κάποια επικοινωνιακή κίνηση σε αντιπερισπασμό. Ποια; Ετοιμάζει δίωξη εναντίον του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, μπας και κατευνάσει τους βορειοελλαδίτες, εκμεταλλευόμενη το οντιολυμπιακό μένος που σκόπιμα κάποιοι "εργολάβοι" για χρόνια καλλιέργησαν. Τέτοιο κυνηγητό ο Ολυμπιακός δε δέχτηκε ούτε από τη χούντα του ...Γουέμπλεϊ. Σας ευχαριστώ,

Παρασκευή Παρασκευάς» (

[email protected] )

Τ’ αυτιά του Τσίπρα

«Μανώλη καλημέρα, άκουσα σε κάποιο κανάλι ότι ο Ιβάν επισκέφτηκε το Μαξίμου για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, άκουσες εσύ να το λένε ή να το γράφουν πουθενά αλλού; Όπως έγραψα και στην εφημερίδα των συντακτών ,αυτός πάει πιο συχνά στο Μαξίμου παρά στην Τούμπα. Αναρωτήθηκα μάλιστα αν τα αυτιά του Τσίπρα ήταν πιο κόκκινα από το τράβηγμα ή από άλλη αιτία και εσύ κάθεσαι και γράφεις για τον Τζανακόπουλο !!!! Ασε τους Μανώλη να ζούν με την αγωνία τους για το αύριο πού σύντομα έρχεται και μερικοί από αυτούς θα βρεθούν στην ανεργία και κάποιοι ενώπιον της δικαιοσύνης» ( Αθανάσιος Βλάχος )

Απορία

«Αφού θέλουν να χαρίσουν τα 40 μύρια στη ΣΕΚΑΠ, για να μη χάσουν τη δουλειά τους 170 άνθρωποι, γιατί δεν χαρίζουν και τα 35 μύρια στο MEGA , για να μη χάσουν τη δουλειά τους 420 άνθρωποι ;» (Spiros Thimis)

Διαβάστε επίσης

Στο Καραϊσκάκη αντί για… ψυγείο

Στο Καραϊσκάκη αντί για… ψυγείο

Ο Σέζος σφύριξε Ξάνθη-ΑΕΛ 2-0 για το Κύπελλο, αφήνοντας με παράπονα και τις δυο ομάδες και ορίστηκε Ολυμπιακός-Λαμία! – Γιατί ο ορισμός του μοιάζει με τού Διαμαντόπουλου στη Λάρισα

 250% περισσότερα γκολ στα β΄ ημίχρονα!

250% περισσότερα γκολ στα β΄ ημίχρονα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τις επιδόσεις του Ολυμπιακού στο α' και β' ημίχρονο οι οποίες διαφέρουν σε τεράστιο βαθμό, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν σημειώσει 14 περισσότερα τέρματα στα 2α ημίχρονα.