Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιφρουρήστε τον Ολυμπιακό

Περιφρουρήστε τον Ολυμπιακό
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 14:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος στόχος τους. Δεν είναι κρυφό, καθώς το συγκεκριμένο συμπέρασμα αποτελεί και επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ. Οι «ερυθρόλευκοι» να υποδέχονται σήμερα την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου και ο κόσμος της ομάδας δεν πρέπει να ξεχάσει τι έγινε πέρσι στους ημιτελικούς της ίδιας διοργάνωσης με την ίδια ομάδα και να περιφρουρήσει τον σύλλογο, ώστε να μην δώσει την παραμικρή αφορμή ό,τι και αν κάνουν. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πάνω από όλους και από όλα.

Γιατί τα γράφουμε αυτά; Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, όπου προΐσταται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ επέλεξαν παρατηρητή αγώνα από την ΕΠΣ Αργολίδας, ο πρόεδρος της οποίας Βασίλης Σιδέρης είναι μέλος της προαναφερόμενης επιτροπής. Το συμβούλιο της συγκεκριμένης ένωσης φέρεται να εξελέγη με τη στήριξη του μπλοκ του νότου (που επηρεάζει η ΑΕΚ), όμως στην πορεία πήρε… μεταγραφή για το μπλοκ του βορρά (δηλαδή του ΠΑΟΚ). Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα στο Καραϊσκάκη παρατηρητής της ΕΠΣ Αργολίδας θα είναι ο Κυριάκος Φύτρας, α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας.

Σα να μην έφτανε αυτό. Ο ένας βοηθός παρατηρητή είναι από την ΕΠΣ Αιτωλοκακαρνίας, ο πρόεδρος της οποίας είχε καταθέσει μάρτυρας υπέρ της ΑΕΚ σε υπόθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Η ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής έκοψε προχθές την πίτα της και στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο Θωμάς Μητρόπουλος, αλλά και οι Σιδέρης, Φύτρας, ενώ ειπώθηκε ότι ο Μελισσανίδης είχε προσκληθεί, αλλά δεν μπόρεσε να παραστεί.

Λασκαράκης και Βρακάς

Με αφορμή τον ορισμό του προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλη Σιδέρη και παράλληλα βοηθών παρατηρητή αγώνα στο σημερινό ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ από τις ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, αμφισβητεί κανείς ότι είναι από ενώσεις που έχουν την ίδια διοικητική φιλοσοφία με τους παρατηρητές της περσινής αγωνιστικής περιόδου των αγώνων Κυπέλλου με την ΑΕΚ; Γιατί να κάνουν πάλι το ίδιο και να δίνουν αφορμές για σχόλια;

Την προηγούμενη σεζόν οι αγώνες των «ερυθρολεύκων» με την ΑΕΚ αποτέλεσαν το… όχημα στην προσπάθεια να πάρουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, καθώς τα κατηγορητήρια και για τα δυο παιχνίδια περιελάμβαναν ποινή αφαίρεσης βαθμών, όμως η σκευωρίες τους έπεσαν στο κενό. Να μην ξεχνάμε και τις πρόσθετες παρεμβάσεις του ΠΑΟΚ συν τη σκευωρία με τον Πλατανιά.

Θυμίζουμε ότι για το πρώτο ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2 είχε καταθέσει κατά του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος είχε οριστεί βοηθός παρατηρητή, ενώ για τη ρεβάνς είχαν ορίσει παρατηρητή τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηπείρου Κώστα Βρακά που σύμφωνα με τον Ολυμπιακό «εκτέλεσε πλημμελώς τα καθήκοντά του και εν γνώσει του παρέλειψε να βεβαιώσει αληθή γεγονότα που συνέβησαν ενώπιών του και αντιστρόφως βεβαίωσε ψευδώς γεγονότα που ουδέποτε έλαβαν χώρα», ενώ οι «ερυθρόλευκοι» κατάγγειλαν και τις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ! Κατά σύμπτωση, ακολούθησαν οι εκλογές στην ομοσπονδία και οι δυο είναι μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, ενώ ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη σεζόν με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε επίσης

Ετσι παίζουν με την «φωτιά»

Ετσι παίζουν με την «φωτιά»

Ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) είναι ντεφορμέ, καθώς κάνει λάθη, όμως ορίστηκε στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

Μισό-μηδέν και διπλό στην Τρίπολη...

Μισό-μηδέν και διπλό στην Τρίπολη...

Ωραία θα είναι να θυμηθούμε ξανά κάποιες αξέχαστες βραδιές με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά και με... μισό-μηδέν να νικήσει ο Ολυμπιακός μια χαρά θα είναι. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

10 μεγάλα παιχνίδια σε 42 μέρες...

10 μεγάλα παιχνίδια σε 42 μέρες...

Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε παρουσιάσει ένα θέμα, για τις πολλές παγίδες που θα έκρυβε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ανάλογα και με τις κληρώσεις του Κυπέλλου.