Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «εξυγίανση» βρομάει, ο πόλεμος μαίνεται…

Η «εξυγίανση» βρομάει, ο πόλεμος μαίνεται…
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 - 20:56

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ακόμη δεν είδαμε τίποτα. Αποκαλύψαμε έγκαιρα τον πόλεμο που μαίνεται μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όμως είμαστε ακόμη στην αρχή. Καθημερινά η κόντρα θα φουντώνει και παράλληλα θα αποδεικνύουν ότι στόχος της πρόσκαιρης συμμαχίας τους ήταν υποδούλωση του ποδοσφαίρου, της διαιτησίας και ο πόλεμος κατά του Ολυμπιακού, όλα αυτά με την συμβολή κυβερνητικών παραγόντων και της ελληνικής παροικίας της UEFA. Καθημερινά, με αυτά που βλέπουμε και στη διαιτησία, αποδεικνύεται πως τα συμφέροντά τους είναι πάνω από όλα. Αυτό αφορά, τόσο τη μια, όσο και την άλλη πλευρά.

Για την 22η Αγωνιστική η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας) μετά από 15’ αγώνα με την Ξάνθη, και για ένα ματς που έτσι όπως εξελίχθηκε δεν χρειαζόταν διαιτητής!

Ο ΠΑΟΚ απάντησε μέσω του υιού και μέλους του ΔΣ, Γιώργου Σαββίδη, όμως επειδή δεν μπορεί, άγνωστο για ποιον λόγο το αποφεύγουν οι Θεσσαλονικείς, να έρθει σε απευθείας σύγκρουση με την ΑΕΚ, φαντασιώνεται συνεργασία Ολυμπιακού-ΑΕΚ. Απορούμε κι εμείς πως γράφει τέτοια πράγματα στα socialmediaκαι δεν γελάει. Μάλλον, έχει ξεχάσει τις αγκαλιές και τα γελάκια μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Μελισσανίδη. Όλα για τις πρόσκαιρες εντυπώσεις. Δεν λένε την αλήθεια ούτε στους φιλάθλους τους.

Με όλα αυτά πήγε… περίπατο και η δικαιολογία περί ανθρωπίνων λαθών στη διαιτησία. Μένει η… μπόχα της εξυγίανσης, που με δημοσιεύματα έκανε το γύρο του κόσμου αλλά και που θα καταλήξει ο πόλεμός τους…

Η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία, και μάλιστα όχι μετά το τέλος του, αλλά στο 15’ του αγώνα με την Ξάνθη, μετά ραντεβού Μελισσανίδη-Περέιρα για να ζητήσει ισονομία και 50-50. Μάλλον ο «διοικητής» της ΑΕΚ θεωρεί ότι ο Περέιρα τον… δούλεψε, αλλιώς δεν θα κατέφευγε σε τόσο οργισμένη αντίδραση. Να ληφθεί υπόψη πως το πρώτο και το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ήταν οφσάιντ!

Η αντίδραση της ΑΕΚ, δηλαδή να βγάλει στο 15’ του αγώνα με την Ξάνθη ανακοίνωση για τη διαιτησία, κάτι που μόνο οι Θρακιώτες έκαναν στο παρελθόν, δείχνει ξεκάθαρα πως θεωρεί ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί από τα… φάλτσα των ρέφερι. Αρα, φωνάζει για το επόμενο παιχνίδι και παράλληλα δεν μας λέει και κάτι καινούριο. Μήπως στο Πάρκο δεν ακούν μουσική Μότσαρτ;

Διαβάστε επίσης

Ορισμός-ξεφτίλα για την Τούμπα

Ορισμός-ξεφτίλα για την Τούμπα

Ο Λαρισαίος Αρετόπουλος τιμωρήθηκε στα πέντε από τα έξι ματς πρωταθλήματος που σφύριξε, όπως και στα δυο του Κυπέλλου! Οι βοηθοί είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον...

Ρεσιτάλ… απαγορεύσεων

Ρεσιτάλ… απαγορεύσεων

Ομολογία ανικανότητας τα δήθεν μέτρα του Βασιλειάδη - Ζητεί από την αστυνομία που ευθύνεται για την ατιμωρησία να μεριμνήσει για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών!

Σκανδαλάρα αν δεν αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ

Σκανδαλάρα αν δεν αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ

Στα Γιάννινα έλαβαν χώρα επεισόδια πρωτοφανούς αγριότητας από τους οπαδούς του και υπάρχουν πολλά στοιχεία που το αποδεικνύουν. Γιατί ο αθλητικός δικαστής, Σπυρίδων Καποδίστριας δεν έχει καμία δικαιολογία και είναι μονόδρομος οι -3 βαθμοί.