Ντουντούκα
Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι, δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σχέδιο για… σκούπα στη διαιτησία

Σχέδιο για… σκούπα στη διαιτησία
Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018 - 15:55

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τέλειωσαν τα ψέματα για τους διαιτητές και τους βοηθούς. Οσοι προκάλεσαν θα μείνουν εκτός και το ίδιο θα συμβεί με όσους προκαλέσουν από τώρα και στο εξής. Η διαιτησία του Ζαχαριάδη με τη… συμπαράσταση και του βοηθού του Μερκενίδη (σ.σ. και οι δυο είναι της ΕΠΣ Μακεδονίας, που έπαιξαν 100-0 υπέρ της ΑΕΚ στον εκτός έδρας ημιτελικό Κυπέλλου αλλά παρόλα αυτά η Λάρισα νίκησε 2-1 εντάσσεται, στις πιο προκλητικές.

Όμως, πάρα πολύ έχουν προκαλέσει μέχρι και διεθνείς διαιτητές όπως οι Καλογερόπουλος, Αρετόπουλος, Μάνταλος, μη διεθνείς (Στυλιαράς, Βάτσιος…), βοηθοί όπως οι Κούλα, Γκάγκας, Κουράκης… Οι περισσότεροι από αυτούς θα πρέπει να αρχίσουν να μετράνε αντίστροφα, ενόψει των αξιολογήσεων του καλοκαιριού.

Ερχεται… σκούπα τη διαιτησία. Οσοι προκάλεσαν θα φύγουν από τους πίνακες για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι αλλά και να φανεί ότι η διαιτησία αλλάζει. Για αυτό θα φύγουν μέχρι και διεθνείς που έχουν το σήμα αλλά δεν μπορούν να βγάλουν ένα παιχνίδι ακόμη και αν δεν είναι ντέρμπι. Θα φύγουν διεθνείς οι οποίοι περπατάνε μέσα στο γήπεδο. Θα φύγουν διεθνείς (αλλά και μη) οι οποίοι κάνουν μονίμως λάθη υπέρ συγκεκριμένων ομάδων και σε βάρος άλλων. Θα φύγουν διαιτητές και βοηθοί που οι μεν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πότε μια φάση είναι πέναλτι ή φάουλ, η δε δεν …γνωρίζουν τι είναι οφσάιντ.

Πως είναι δυνατόν να μείνουν όλοι αυτόί; Η ασυλία, μετά τις τελευταίες αλλαγές στην ΚΕΔ, τελείωσε…

Ακολουθεί ο Δέδες

Φημολογείται ότι και ο Αλέξης Δέδες θα αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ. Πρόκειται για σενάριο που… έπαιξε και στο παρελθόν, δεν επιβεβαιώθηκε, όμως νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από την ΚΕΔ θα γίνουν και αλλαγές στην Ομοσπονδία, εκτός από την ΚΕΔ, από όπου έφυγε ο Κουκουλάκης και φεύγει και ο Τριτσώνης. Ο κ. Δέδες δεν… συμβάλει στη διατήρηση του ήπιου κλίματος μεταξύ των ομάδων. Όχι ότι ο Χαλέβας, συνεργάτης του Βασιλειάδη, φαντάζει ως καλύτερος διάδοχος.

Διαβάστε επίσης

Ο Περέιρα έπρεπε να φύγει πρώτος

Ο Περέιρα έπρεπε να φύγει πρώτος

Τα σούπερ-φάλτσα, τα «μπλόκα» στον Ολυμπιακό και η εύνοια υπέρ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ξεκίνησαν επί Τριτσώνη, Κουκουλάκη αλλά συνεχίστηκαν επί θητείας του