Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίρνουν… όσκαρ όσοι δεν βλέπουν!

Παίρνουν… όσκαρ όσοι δεν βλέπουν!
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 09:57

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Φουκαριάρα ελληνική διαιτησία. Ένα δίδυμο που στα σοβαρά περιστατικά των τελευταίων αγωνιστικών …αμολούσε αετό και εμφανίστηκε κατώτερο των περιστάσεων στην εκτέλεση των καθηκόντων του ορίστηκε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Το ματς θα σφυρίξει ο Κομίνης (Θεσπρωτίας), ο οποίος ήταν τέταρτος στο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και δεν είδε ότι ο Γκαρθία χτυπήθηκε από ρολό ταμειακής μηχανής, απλά ειδοποίησε τον Αρετόπουλο (Τρικάλων) να μην «ξεκινήσει τον αγώνα», επειδή «έχουμε τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού. Έχει πιάσει το πρόσωπό του και δείχνει να πονάει», χωρίς ωστόσο ο τραυματισμός να αναγραφεί αρχικά στο φύλλο αγώνα.

Είδηση αποτελεί και ο ορισμός του Στυλιαρά (Αιτ/νιας), ο οποίος ήταν τέταρτος διαιτητής στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-2 και, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δεν διαψεύστηκε, αυτός και ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) δεν έγραψαν τίποτα στο φύλλο αγώνα για τα επεισόδια μετά τη λήξη, στα οποία πρωταγωνίστησαν αξιωματούχοι του ΠΑΟΚ.

Συμπέρασμα: Καλούς ορισμούς παίρνουν μόνο οι διαιτητές που δεν βλέπουν τίποτα. Βέβαια ερώτημα αποτελεί αφού δεν βλέπουν τόσο σοβαρά περιστατικά πως μπορούν να κρίνουν ένα πέναλτι, ένα φάουλ, μια αποβολή. Όχι, ότι μας ενδιαφέρει ποιος θα σφύριζε στην Τούμπα, όμως οι συγκεκριμένες επιλογές δείχνουν και την κατάντια της διαιτησίας.

Πάντως, εκεί που το τερμάτισε ο Περέιρα είναι με τον Στυλιαρά. Μπαίνει τέταρτος σε δεύτερο σερί παιχνίδι της ίδιας ομάδας! Άλλο ένας ρέφερι να είναι τέταρτος τη μια αγωνιστική και την επόμενη να σφυρίξει την ίδια ομάδα. Αυτό το έκαναν…

-Ο Κομίνης ήταν ο διιατητής του τελικού στο Πανθεσσαλικό, όπου με το λάθος του Καλφόγλου ο ΠΑΟΚ πήρε το Κύπελλο. Όμως, δεν έκανε μόνο ο Καλφόγλου λάθος, καθώς πριν το οφσάιντ υπήρξε πέναλτι του Σιμόες στον Κρέσπο, το οποίο ο ρέφερι δεν καταλόγισε, ενώ στο 7’ έπρεπε να αποβάλει τον Μάτος για αγκωνιά στον Πατίτο. Δηλαδή έκανε δυο σοβαρά λάθη.

-Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κομίνης είναι ένας διαιτητής που μπαίνει συχνότερα στην ΑΕΚ σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, αν και φέτος τους έπαιξε από μια φορά. Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0 έπαιξε 80-20 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2, πριν το δεύτερο γκολ ο Τσιντώτας πατούσε και με τα δύο πόδια έξω από την περιοχή όταν έκανε το βολέ.

Διαβάστε επίσης

Απίθανο… σόου πανικού

Απίθανο… σόου πανικού

Γιατί ο ΠΑΟΚ έπρεπε να γνωρίζει ότι οι καταγγελίες του για Μιραλάς και Αρετόπουλο δεν έχουν καμία τύχη

Το τρίπτυχο των σκανδάλων

Το τρίπτυχο των σκανδάλων

Επί ημερών εξυγίανσης το πρωτάθλημα και το κύπελλο κρίνουν διαιτησία, αστυνομία, όπως επίσης και η αθλητική δικαιοσύνη

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται και εκβιάζουν τη Δικαιοσύνη για να μειωθεί η τιμωρία του ΠΑΟΚ! (pics)

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται και εκβιάζουν τη Δικαιοσύνη για να μειωθεί η τιμωρία του ΠΑΟΚ! (pics)

Απίστευτες, εμετικές αναρτήσεις στα social media από τους βουλευτές Θεσσαλονίκης Μάρκο Μπόλαρη και Δημήτρη Μάρδα, με ύβρεις και ψέματα εναντίον αθλητικής δικαιοσύνης και Ολυμπιακού!

Σκάνδαλο Τριπόλεως

Σκάνδαλο Τριπόλεως

Με τον Πλατανιά δεν υπήρχαν στοιχεία και ο Ολυμπιακός πήγε κατηγορούμενος μετά από σκευωρία