Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίθανο… σόου πανικού

Απίθανο… σόου πανικού
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 11:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σε θεατρική… επιθεώρηση, που αν δεν προκαλούσαν, θα πρόσφεραν άπειρες σκηνές άφθονου γέλιου στην πλειοψηφία των φιλάθλων, εξελίσσεται το… σόου πανικού του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν ότι τα έχουν χαμένα, για την ακρίβεια έχουν χάσει τη μπάλα και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα, ενόψει της αυριανής εκδίκασης της έφεσης για τον μη διεξαχθέντα αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όπως φαίνεται ρίχνουν … λάδι στη φωτιά, δηλαδή σε μια ήδη τεταμένη κατάσταση (και αναφερόμαστε στις εκτός ορίων κινήσεις των οπαδών τους, δίνοντας την εντύπωση ότι θέλουν να εκβιάσουν καταστάσεις)…

Συνεπώς, είναι για το θεαθήναι, τόσο η καταγγελία του ΠΑΟΚ κατά του Μιραλάς, όσο και για τον Αρετόπουλο. Οσον αφορά στον Βέλγο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η κίνησή της δεν έχει τύχη για δυο λόγους: 1) Με βάση το δεδικασμένο του Παπαδόπουλου της Λαμίας που αρκετή ώρα μετά το ματς είχε φραστικό επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟ. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε, άρα για ποιο παράπτωμα μιλάμε; 2) Με βάση το προηγούμενο του Ολυμπιακού, όπου από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ απορρίφθηκαν παρόμοιες καταγγελίες των «ερυθρολεύκων» για τους Βράνιες και Λιβάγια.

Οσον αφορά στην καταγγελία στην ΚΕΔ με την οποία ζητεί τη διαγραφή του Αρετόπουλου, θυμίζουμε ότι ανάλογα… αιτήματα είχε υποβάλλει και πέρσι για τους Καλογερόπουλο, Κομίνη, οι οποίοι βρίσκονται στους πίνακες. Παράλληλα δεν προβλέπεται κάποια ΠΑΕ να ζητεί διαγραφή διαιτητή. Αν προβλέπονταν δεν θα έμενε κανείς στον πίνακα. Επιπλέον στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά ότι ο διεθνής ρέφερι δεν υπέπεσε σε κάποιο παράπτωμα, διότι η συμπληρωματική έκθεση ζητήθηκε από την αθλητική δικαστή, Μαρία Σκολαρίκη.

Διαβάστε επίσης

Το τρίπτυχο των σκανδάλων

Το τρίπτυχο των σκανδάλων

Επί ημερών εξυγίανσης το πρωτάθλημα και το κύπελλο κρίνουν διαιτησία, αστυνομία, όπως επίσης και η αθλητική δικαιοσύνη

Εμείς γεμάτοι θα είμαστε… εσείς;

Εμείς γεμάτοι θα είμαστε… εσείς;

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι γεμάτος και χωρίς ποδόσφαιρο, αφού το μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη... Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται και εκβιάζουν τη Δικαιοσύνη για να μειωθεί η τιμωρία του ΠΑΟΚ! (pics)

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται και εκβιάζουν τη Δικαιοσύνη για να μειωθεί η τιμωρία του ΠΑΟΚ! (pics)

Απίστευτες, εμετικές αναρτήσεις στα social media από τους βουλευτές Θεσσαλονίκης Μάρκο Μπόλαρη και Δημήτρη Μάρδα, με ύβρεις και ψέματα εναντίον αθλητικής δικαιοσύνης και Ολυμπιακού!