Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βρέθηκαν τιμολόγια της Dimera του Σαββίδη στη δικογραφία της εγκληματικής Θεσσαλονίκης

Βρέθηκαν τιμολόγια της Dimera του Σαββίδη στη δικογραφία της εγκληματικής Θεσσαλονίκης
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 - 12:34

Πολύ μεγάλη αποκάλυψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας (19/03) από την εκπομπή «Δίκη». Πρόκειται για την εγκληματική οργάνωση της Θεσσαλονίκης που έχει εξαρθρωθεί από την αστυνομία εδώ και καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρμένιος κατηγορούμενος για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων του Λουτσέσκου και του Ευαγγελόπουλου έμεινε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα, το οποίο ήταν πληρωμένο από την Dimera του Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα, στη δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση της Θεσσαλονίκης έχουν βρεθεί τα τιμολόγια της Dimera.

Όπως αποκαλύφθηκε υπάρχει και ένορκη κατάθεση ενός υπαλλήλου ταξιδιωτικού πρακτορείου ο οποίος φαίνεται να τόνισε:

«Μου ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να πραγματοποιήσω κράτηση στο όνομα (αναφέρει το άτομο αρμενικής καταγωγής) και σε ένα άλλο άτομο για δύο διανυκτερεύσεις στις 13/10/2015 και στις 14/10/2015. Δηλαδή οι διαμένοντες στο δωμάτιο θα αναχωρούσαν στις 15/10/2015 όπως και έγινε. Το ξενοδοχείο στο οποίο κανόνισα να διαμένουν οι πελάτες ήταν το “Αthens Habitat”, γιατί τους εξυπηρετούσε η περιοχή που βρίσκεται. Τα τιμολόγια για τις ανωτέρω διανυκτερεύσεις των πελατών μας αρχικά κόπηκαν για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ακυρώθηκαν χωρίς να θυμάμαι για ποιο λόγο και κόπηκαν νέα τιμολόγια για τις συγκεκριμένες διανυκτερεύσεις στην εταιρία “DIMERA” , απ’ όπου και πληρώθηκαν».

Διαβάστε επίσης

Βάζουν στην άκρη τα… χειρουργεία

Βάζουν στην άκρη τα… χειρουργεία

Όλα έγιναν για τη διαιτησία, όμως δεν πρόκειται να στείλουν σπίτι τους τους ρέφερι που προκάλεσαν και θα συνεχιστούν τα ίδια και τα ίδια.

Βγάζει… μάτια το σκάνδαλο

Βγάζει… μάτια το σκάνδαλο

Γελάει ο κόσμος! Αν και υπάρχουν πολλά δεδομένα σε βάρος της η ΑΕΚ δεν κλήθηκε σε απολογία ως υπαίτια για την οριστική διακοπή.