Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Υφυπουργός που τετραγωνίζει τον κύκλο

Ο Υφυπουργός που τετραγωνίζει τον κύκλο
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 - 09:02

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Άλλη η αιτία της πραγματικής διακοπής, άλλα τα μέτρα!

Οσο κι αν ο Βασιλειάδης επιχειρεί να… τετραγωνίσει τον κύκλο με προφανή σκοπό να μην δυσαρεστήσει τον φίλο της Κυβέρνησης, Ιβάν Σαββίδη δεν μπορεί να ξεγελάσει τους αγνούς φιλάθλους, άρα είναι και ο ίδιος εκτεθειμένος για τον τρόπο που χειρίζεται την ποδοσφαιρική κρίση που ξέσπασε, μετά το «ντου» του πιστολέρο προέδρου του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξαιτίας των δεσμεύσεων που ζήτησε να υπογράψουν οι ΠΑΕ, δίνει την εντύπωση ότι έχει προσαρμόσει ένα… σκηνικό, το οποίο κάλλιστα μπορεί να περιγραφεί και ως θέατρο του παραλόγου.

Τι εννοούμε; Το πραγματικό πρόβλημα δημιουργήθηκε με την εισβολή του οπλοφόρου Σαββίδη (και της συνοδείας του) αλλά και με τις απειλές του Μίχελ, ο οποίος είναι Τεχνικός Σύμβουλος του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με το φύλλο αγώνα δίνει την εντύπωση ότι απείλησε τον Κομίνη, καθώς ο διεθνής ρέφερι έγραψε πως του είπε: «Σήμερα τελείωσες». Παρόλα αυτά ο Βασιλειάδης δεν ζητεί ουδεμία δέσμευση από τις ΠΑΕ, ούτε για τα… πεσίματα των παραγόντων στους διαιτητές (π.χ. ο Μίχελ που δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε), ούτε για τις εισβολές ατόμων, κυρίως παραγόντων που δεν δεν είναι γραμμένοι στο φύλλο αγώνα (π.χ. ο Σαββίδης και η συνοδεία του). Μπορεί να ζητεί δεσμεύσεις ότι δεν θα κάνουν εμπρηστικές δηλώσεις για τη διαιτησία ή για υποβιβασμό ομάδας σε περίπτωση που γίνουν τέσσερις φορές σοβαρά επεισόδια, όμως για τις δυο βασικές αιτίες που δυσφήμισαν το ποδόσφαιρο στην Τούμπα, ο Υφυπουργός έκανε πως δεν κατάλαβε αν και η εικόνα του οπλοφόρου Σαββίδη έκανε τον γύρο του κόσμου, ξεφτιλίζοντας την… εξυγίανση.

Διαβάστε επίσης

ΔΣ κατόπιν …εορτής

ΔΣ κατόπιν …εορτής

Οι χειρισμοί των ανθρώπων της Σούπερ Λίγκας την οδηγούν σε απαξίωση, η οποία βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα διάλυσης.

Βρέθηκαν τιμολόγια της Dimera του Σαββίδη στη δικογραφία της εγκληματικής Θεσσαλονίκης

Βρέθηκαν τιμολόγια της Dimera του Σαββίδη στη δικογραφία της εγκληματικής Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη» ο Αρμένιος κατηγορούμενος της εγκληματικής οργάνωσης της Θεσσαλονίκης για εμπρησμούς σε αυτοκίνητα των Λουτσέσκου και Ευαγγελόπουλου έμεινε σε ξενοδοχείο της Αθήνας πληρωμένο από την Dimera του Σαββίδη