Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΔΣ κατόπιν …εορτής

ΔΣ κατόπιν …εορτής
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 - 15:07

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αφθονο γέλιο προκαλεί η Superleague, καθώς οι χειρισμοί του προέδρου της, Γιώργο Στράτο, όσο και του διευθύνοντος συμβούλου, Βασίλη Γκαγκάτση την οδηγούν σε απαξίωση, αν και ήδη, λόγω της διάλυσης της Κεντρικής Διαχείρισης η διοργανώτρια βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης, κάνουν τα πάντα για να χωρίσουν τις ομάδες. Αφού το δίδυμο, που δεν είναι ιδιοκτήτες ή μέτοχοι ομάδες, συμφώνησε με τον Βασιλειάδη για τις δεσμεύσεις που πρέπει να αναλάβουν οι ΠΑΕ για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, τις έστειλε να τις υπογράψουν με τη μορφή του κατεπείγοντος, δηλαδή έλαβαν απόφαση χωρίς ΔΣ, τελικά εξήγγειλαν συμβούλιο για τη Δευτέρα με θέμα «συζήτηση επί των προτάσεων του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και των οικείων παρατηρήσεων Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού».

Ωραίοι τύποι! Κάνουν πρώτα τον γάμο και μετά τον αρραβώνα. Καμία σειρά στα πράγματα για να μην δυσαρεστηθεί ο Υφυπουργός, που έχει αντικαταστήσει όχι μόνο την Superleague αλλά και την ΕΠΟ μαζί. Ετσι για να… ζηλεύει και ο Κοντονής, ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει ορισμούς διαιτητών. Παράλληλα, ο Βασιλειάδης έκανε και ρεκόρ συνεντεύξεων!

Για τη ιστορία το έγγραφο που θα σταλεί στον Βασιλειάδη υπέγραψαν χθες και οι Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Λάρισα, ίσως και υπό την πίεση της NOVA ότι ενεργοποιήσει τις ρήτρες. Όμως, παραμένει το θέμα που έθεσε ο Ολυμπιακός για τους Στράτο, Γκαγκάτση.

Το «καυτό» θέμα

«Καθορισμός του αγωνιστικού - τηλεοπτικού προγράμματος (ορισμός αγώνων) μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σε συνέχεια της αναβολής της 25ης αγωνιστικής», είναι το δεύτερο θέμα του ΔΣ της Superleague που θα διεξαχθεί την Δευτέρα. Το μεγάλο ντέρμπι θα παιχθεί πότε θα διεξαχθεί η 26η Αγωνιστική, η οποία περιελάμβανε το παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Στις προηγούμενες αναβολές η αγωνιστική που δεν γινόταν πήγαινε παραπίσω. Τώρα;

Πάμε για σέντρα

Αφού ο Βασιλειάδης είδε ότι η απειλή του Grexit μόνο γέλιο προκαλεί, φαίνεται διατεθειμένος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το τριήμερο 31 Μαρτίου-2 Απριλίου. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν θέλει πλέον ομόφωνη απόφαση για τις δεσμεύσεις των ΠΑΕ αλλά απόφαση με διευρυμένη πλειοψηφία, ώστε να πάρει πίσω την απόφαση για το… λουκέτο.

Διαβάστε επίσης