Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ GAVROS.GR ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΓΕΝΙΚΑ !!!

ΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ GAVROS.GR ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΓΕΝΙΚΑ !!!
Σάββατο, 7 Μαΐου 2011 - 02:57

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟI, γεια σας, σήμερα θα σας ανοίξω την καρδιά μου και θα σας εξηγήσω ορισμένα πράγματα που πρέπει να ξέρετε, πριν από καιρό, συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2008, τον μήνα Αύγουστο, έκανε το "σκάσιμό" του στην ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ οικογένειά μας το www.gavros.gr, ένα ολοκληρωτικά δικό μας οπαδικό σάιτ, άκρως άρρωστο με την ομάδα μας, με τον υπέροχο κόσμο μας και με τη λογική πάντα της ΘΥΡΑΣ 7.

Μα πώς να μην είχε αυτήν τη λογική, αδέρφια μου, όταν εγώ ήμουν και είμαι ένα από τα πρώτα άτομα που από τότε μέχρι τώρα είμαι στα σπλάχνα του! Η λογική όλων εδώ μέσα από τότε που ξεκίνησε το σάιτ αυτό, όπως αργότερα και η εφημερίδα μας, ο "ΓΑΥΡΟΣ", είναι μια και μοναδική! Και αυτή η λογική είναι εδώ σε εμάς αδιαπραγμάτευτη!

Ακούστε πώς τη βλέπουμε και ποιοι είμαστε και τι σημαίνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για εμάς εδώ στον ΓΑΥΡΟ, και τι κάνει τόσους χιλιάδες ανθρώπους ν’ αρρωσταίνουν για αυτή την ομάδα και ίσως κάποιους να δίνουν ακόμα και τη ζωή τους για αυτή. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως ο ΘΡΥΛΟΣ είναι τα οξυγόνο μας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η τρέλα που έχουμε μέσα στο μυαλό μας και μας κάνει να διαφέρουμε απ τους άλλους, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι να μην συμβιβάζεσαι με τίποτα, είναι μια καταραμένη ευλογία, είναι η ανατριχίλα που νιώθεις κάθε φορά που βλέπεις την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ριγωτή να βγαίνει στο γήπεδο και το δέος που νιώθεις κάθε φορά που μπαίνεις στο Καραϊσκάκη είναι να μην σε γεμίζει τίποτα άλλο στη ζωή σου, ούτε λεφτά ούτε καταχρήσεις ούτε κοινωνική καταξίωση, παρά μόνο ν ασχολείσαι με την ομάδα και να την βλέπεις ν’ αγωνίζεται περιμένοντας μετά το τέλος κάθε αγώνα με ανυπομονησία τον επόμενο.

Έτσι την βλέπουμε εδώ στον ΓΑΥΡΟ, για εμάς εδώ είναι να έχεις χίλια προβλήματα στο κεφάλι σου μα πάνω απ όλα να σκέφτεσαι τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, είναι να μην μπορείς να κοιμηθείς γιατί σκέφτεσαι τι θα κάνει η ομάδα αύριο, οι αμέτρητες ώρες που έχεις περάσει συζητώντας για αυτόν, είναι οι τόσες χαρές που σου χει δώσει και σ’ έχει κάνει να νιώσεις περηφάνια, αλλά και η πρώτη φορά που δάκρυσες σε κάποια αποτυχία του (γιατί και η ήττα για μας είναι συναίσθημα), είναι το συναίσθημα της περηφάνιας που σε πλημμυρίζει κάθε φορά που ξαναδιαβάζεις την ιστορία του.

Είναι να τσιτώνεσαι και ν’ ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σου όταν ακούς να τον κακολογούν ή να τον βρίζουν, να έχεις χίλιες σκέψεις στο μυαλό σου γι αυτόν και να μην μπορείς να τις ταξινομήσεις, να μην λογαριάζεις φράγκα και ταλαιπωρία για να βρεθείς κοντά του όπου και αν αγωνίζεται, είναι η ανείπωτη χαρά που νιώθεις βλέποντας τα πιτσιρίκια να πλημμυρίζουν πλατείες και δρόμους φορώντας την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ με το ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ στο στήθος, είναι το όνειρο για το οποίο αξίζει να υπάρχεις. Και στη τελική ρε μάγκες ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι κάτι το αδιανόητο που μόνο οποίος διαβάσει τη ψυχή σου μπορεί να το καταλάβει, γιατί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η τελευταία ιδεολογία που έχει απομείνει στη ζωή μας γι’ αυτό εδώ από την πρώτη στιγμή που μας δόθηκε η ευκαιρία να γράφουμε για αυτό που πραγματικά αγαπάμε κάνουμε και θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να προσφέρουμε, να πολεμάμε, και να δίνουμε τα πάντα μας για το μεγαλείο και το καλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας! Αδέρφια μου από εδώ που θα σας γράφω καθημερινά όπως και στην εφημερίδα θα έχουμε να πούμε και να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα για την τρέλα και την αρρώστια που κουβαλάμε και θα κουβαλάμε μια ζωή μέχρι να κλείσουν τα μάτια μας!

ΧΑΡΟΣ 7

Διαβάστε επίσης

Φωνάζουμε γιατί αγαπάμε!

Φωνάζουμε γιατί αγαπάμε!

Φωνάζουμε γιατί αγαπάμε! Διαμαρτυρόμαστε γιατί αγαπάμε! Απαιτούμε γιατί αγαπάμε! Είναι εύκολο να πέφτει το χρέωμα, αλλά στα δύσκολα κάποιοι μπαίνουν μπροστινοί για να σώσουν καταστάσεις! Οχι τώρα, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

Πονοκέφαλος από τη λίστα της UEFA

Πονοκέφαλος από τη λίστα της UEFA

Η συμπλήρωση της λίστας των 25 παικτών που θα δηλώσει ο Ολυμπιακός στην ΟΥΕΦΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα θέμα. Ο κίνδυνος για μόνο 22+ Φέτφα και Πότου.