Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μούτρο Θοδωρή, και στον παράδεισο πρώτη γραμμή...

Μούτρο Θοδωρή, και στον παράδεισο πρώτη γραμμή...
Σάββατο, 7 Μαΐου 2011 - 16:38

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, για εσάς σήμερα έγραψα με τα χίλια ζόρια. Να φανταστείτε, αναγκαστικά το έκανα. Αδέρφια, η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, όλοι εμείς χάσαμε έναν αδερφό μας, έναν ΓΑΥΡΟ, τρελό και άρρωστο με τον ΘΡΥΛΟ μας όπως όλοι μας. Χάσαμε και δεν θα είναι ποτέ πια δίπλα μας μέσα στη ΘΥΡΑ 7 το αλάνι μας ο Θοδωρής Φάκος, το "ΜΟΥΤΡΟ" μας! Ένα παλικάρι 23 χρόνων, όλο ζωή και αγάπη για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, τους φίλους τους, τους συνανθρώπους του. Ένα δικό μας μάχιμο παιδί από τα ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ νότια προάστια της ΘΥΡΑΣ 7. Ό,τι άλλο και να πούμε για τον χαρακτήρα του, θα είναι λίγο.

Εγώ τον ήξερα φατσικά, λέγαμε ένα γεια, όπως λέω με όλους σας, αλλά το μουτράκι του μου έλεγε πολλά, διότι το έβλεπα παντού τα τελευταία χρόνια. Και αυτό εμένα μου λέει ότι το αλάνι μας τραβιόταν παντού με την αρρώστια μας και έτσι γινόταν. Ο Θοδωρής δεν έχανε αγώνα της ομάδας μας. Ηταν παντού παρών και παντού και πάντα τραγουδούσε ασταμάτητα τα συνθήματα και τα τραγούδια του ΘΡΥΛΟΥ μας. Γι’ αυτό εγώ και γενικά όλοι εμείς, τα αδέρφια του, έχουμε να του πούμε με ένα στόμα, μια φωνή: "ΘΟΔΩΡΑ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ"!

Χτες, όλοι εμείς του είπαμε το στερνό "αντίο" στο κοιμητήριο της Γλυφάδας, γύρω στα 1.500 άτομα και περισσότερα ήταν εκεί. Σχεδόν όλοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, όμως, για να φανταστείτε πόσο καλό και αγαπητό παιδί ήταν σε όλους, στο τελευταίο "αντίο" ήταν και πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκοί. Από μόνο του αυτό, λέει πολλά!
Αδέρφια, όταν ένας άνθρωπος, ένα νέο παιδί χάνεται κατ’ αυτό τον τρόπο, δεν παίζει ρόλο η ομάδα του. Τον Θοδωρή μας τον πυροβόλησε ένας από εκείνους τους ασεβείς ξένους που έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα και την έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους!

Θα μου πείτε "ρε Γιάννη, οι δικοί μας οι πολιτικοί κάνουν τα χειρότερα, που έχουν φτάσει τη χώρα μας σε αυτή την κατάσταση και οικονομικώς αλλά και γενικώς"! Αδέρφια, εγώ ούτε αντιεξουσιαστής είμαι, αλλά ούτε και ακροδεξιός. Μπορεί και από τους δύο χώρους αυτούς να μου αρέσουν κάποια πράγματα, από αυτά που πρεσβεύουν, όμως κανένας από τους δύο δεν με καλύπτει πλήρως! Ούτε με καλύπτουν όλα τα λαμόγια που έφτασαν τη χώρα μας σε αυτήν τη θέση. Αλλά έχω αγανακτήσει με εκείνους τους ξένους, που δεν σέβονται τη χώρα στην οποία έχουν έρθει.

Και θα σας πω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε. Είναι σαν να πάω εγώ στην Ολλανδία, όπως και είχα πάει κάποτε, αφού είναι η γυναίκα μου από εκεί, και με τους light νόμους που έχουν να τους τα κάνω π…να, να μη σέβομαι τίποτα, να τους κλέβω, να τους σκοτώνω, να τους ξεφτιλίζω. Πώς θα με έβλεπε ένας Ολλανδός σε αυτή την περίπτωση; Ετσι ακριβώς την έχω δει κι εγώ με εκείνους τους ασεβείς ξένους που έχουμε μαζέψει στη χώρα!

Ξέφυγα λίγο από τον Θοδωρή μας, αλλά "βράζω" με αυτούς που του αφαίρεσαν τη ζωούλα. Και επειδή έχω παιδιά, καταλαβαίνω τον πόνο αυτών των γονιών και συμπάσχω μαζί τους! Αυτά τα λίγα, αδέρφια, για τον αδερφό μας που δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ! Μου ήρθαν χιλιάδες μηνύματα, ως φόρος τιμής. Μου ζήτησαν οι δικοί μας να τα βάλω. Διαβάστε τα:

* Μιχάλης Φάκος: Καλό ταξίδι!!!
* Δημήτρης Μπιλανάκης: Καλό ταξίδι, αδερφέ…
* Μανώλης Μ. Μάγγος: Φτιάξε κερκίδα, αδερφέ, μαζί με τον Αττίλιο και τα αδέρφια της 7… Καλό ταξίδι!!!
* Δημήτρης Πάτας: Δεν θα σε ξεχάσουμε! Μιλούσαμε για τον Ολυμπιακό μας όπου και αν ήμασταν. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΠΟΕΛ / CRVEΝA ZVEZDA NATIONALISTS
* Βαγγέλης Κωνσταντίνου: Καλό ταξίδι, ρε αλάνι… Για πάντα στις καρδιές μας!!!
* Κώστας Τσιάτσιος: Αν και δεν το ήξερα το παλικάρι, είναι κρίμα. Καλή Αντάμωση, αδερφέ, κι εμείς δεν σας ξεχνάμε ποτέ, αδέρφια μας. Είσαι και εσύ ένας άγγελος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Καλό ταξίδι, αδερφέ…
* Αρης Κουκακιώτης Νίκας: Καλό ταξίδι, αδερφέ μας, εμείς δεν σε ξεχνάμε…
* Φώτης Κετζής: R.I.P. Αν και δεν τον ξέρω, μόνο επειδή είναι ένας από εμάς. Καλό ταξίδι!
* Δημήτρης "τρομοκράτης Τζιμπούρ": Καλό ταξίδι, αδερφέ μας… ♥
* Giorgio Rose: ΣΕΒΑΣΜΟΣ...
* Γιάννης Μπάλος: Μπορεί να έφυγες άδικα από τούτον εδώ τον κόσμο, αλλά στον κόσμο της καρδιάς μας θα είσαι για πάντα μέσα… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!
* Γιώργος Ολυμπιακός: Αδερφέ μου, μη σταματά από εκεί ψηλά να τραγουδάς… GATE 7
* Δημήτρης Νργκιζίδης: Καλό ταξίδι, αδερφέ, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!
* Στέφανος Μπαλάσκας: Καλό ταξίδι, αδερφέ… ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΟ…
* Κατερινάκι Τσίου: Καλή αντάμωση, ΓΑΥΡΕ μου! Δυνατή φωνή κάθε Κυριακή!
* Σερ Σταύρος ΘΡΥΛΟΣ Πάτμος: Αδερφέ, δεν είσαι μόνος, είσαι με τα αδέρφια μας!
* Στέφανος Παπαδόπουλος: Γεια σου, αδερφέ. Αναπαύσου εν ειρήνη. Καλή αντάμωση…
* Gate Seven Ultras: Καλό ταξίδι, αδερφέ, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
* Σώτος the Moik: Καλό ταξίδι, αδερφέ. Να μας προσέχεις... Σε κάθε αγώνα της αρρώστιας μας, να κατεβαίνεις μαζί μας!
* Μαριάννα Ultras: Καλό ταξίδι στο παιδί… Κρίμα… Πολύ νέο παλικάρι…
* Leo Μανιάτικα: Καλό ταξίδι. Και κάθε Κυριακή να έρχεσαι στο γήπεδο μαζί μας. Και μην ξεχνάς, παντού είναι Πειραιάς ακόμη και εκεί όπου πας εσύ!!!
* Ελένη Χανιώτη: Καλό ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων!
* Jøhny Løštrê: ΜΟΥΤΡΟ ΘΟΔΩΡΗ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΣΙΟ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ...
* Πάνος Μηλιώτης: Αδερφέ, φεύγεις και πας ψηλά τζάμπα. Αλλά θα συναντήσεις τα αδέρφια μας από παλιά. Να ’σαι πάντα καλά εκεί όπου θα είσαι και θα σε έχουμε πάντα στις καρδιές μας.
* Νίκος: Αντίο, ρε αδερφέ, δεν θα σε ξεχάσουμε!

ΧΑΡΟΣ 7

*** Η Θύρα 7 Ζακύνθου σας καλεί στην εκδήλωση για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος το Σάββατο 7 Μαΐου στον σύνδεσμό μας με την παρουσία του ΣΤΕΛΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και του ΧΑΡΟΥ της 7 και της εφημερίδας "ΓΑΥΡΟΣ". Να είστε όλοι εκεί!

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον "ΓΑΥΡΟ" στις 04/05)

Διαβάστε επίσης

Σπάσιμο στον ΠΑΟ...

Σπάσιμο στον ΠΑΟ...

ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει περάσει από το μυαλό του Μαρινάκη η ιδέα της μεταγραφής του Τζιόλη. Ίσως όχι κάτι παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Νομίζω ότι θα την έχει σκεφθεί.

Από τότε έτσι ήταν!

Από τότε έτσι ήταν!

Από τότε έτσι την έβλεπε ο Βαγγέλης, αλλά κάποιοι έβλεπαν αυτά που έλεγε κακοπροαίρετα, όμως οι κρούσεις που κάνει σε ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!