Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πονοκέφαλος από τη λίστα της UEFA

Πονοκέφαλος από τη λίστα της UEFA
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011 - 23:02

ΠΡΕΠΕΙ να αντιληφθούμε ότι είναι ένα θέμα η συμπλήρωση της λίστας των 25 παικτών που θα δηλώσει ο Ολυμπιακός στην ΟΥΕΦΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

• Διότι, πολύ απλά, ο σύλλογος μπορεί να κινδυνεύσει να χάσει παίκτες. Παίκτες που θα τους έχει στο δυναμικό του, αλλά θα αδυνατεί να τους δηλώσει. Και φαντάζεστε το πόσο άσχημα θα νιώσουν και οι ίδιοι, αλλά και ο Βαλβέρδε, που θα κληθεί να κάνει τις…διαγραφές.

• Από τους 25 παίκτες που μπορεί να δηλώσει ο σύλλογος, οι οκτώ πρέπει να έχουν προϋποθέσεις: οι τέσσερις να είναι για κάποια χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι άλλοι τέσσερις να έχουν κάποια χρόνια στην Ακαδημία. Ο Ολυμπιακός τέτοιους παίκτες δεν έχει και…πολλούς. Τον Αβραάμ, τον Τοροσίδη, τον Μανιάτη και τον Τζιμπούρ…Μέχρι εκεί, αν υποθέσουμε ότι θα παραχωρηθεί ο Γ. Παπαδόπουλος και ότι δεν θα μείνουν οι Μήτρογλου, Γκαλίτσιος.

• Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι ο Ολυμπιακός αν δεν βρει παίκτες να βάλει στο ρόστερ του, που να πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις, τότε θα υποχρεωθεί ουσιαστικά να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ με 18 παίκτες, συν τους τέσσερις παραπάνω. Και 22 παίκτες είναι λίγοι. Ακόμη κι αν προσθέσουμε τους Φετφατζίδη, Ποτουρίδη, που μπορεί να δηλωθούν εξτρά. Και πάλι ο αριθμός είναι μικρός, κάτι που θα διαπιστωθεί όταν πλακώσουν αναπόφευκτα οι τραυματισμοί και όταν προς το τέλος της φάσης των ομίλων προκύψουν και τιμωρίες από κάρτες.

• Είναι πονοκέφαλος αυτή η λίστα και ως ένα σημείο θα παίξει κι αυτή το ρόλο της στις μεταγραφές. Σίγουρα έχει ενδιαφέρον ότι ο Φορτούνης μπορεί να δηλωθεί μέσα στους τέσσερις γηγενείς παίκτες, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, κάτι τέτοιο θα έλυνε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα του Ολυμπιακού;

• Το παιδί σαφέστατα θα ήταν μία καλή επένδυση από πλευράς Ολυμπιακού για το μέλλον, αλλά πιστεύει κανείς ότι θα μπορούσε του χρόνου να βοηθήσει την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ; Μακάρι, αλλά μιλάμε για έναν 18χρονο με μόλις τρεις συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα του Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα…

Διαβάστε επίσης

Φωνάζουμε γιατί αγαπάμε!

Φωνάζουμε γιατί αγαπάμε!

Φωνάζουμε γιατί αγαπάμε! Διαμαρτυρόμαστε γιατί αγαπάμε! Απαιτούμε γιατί αγαπάμε! Είναι εύκολο να πέφτει το χρέωμα, αλλά στα δύσκολα κάποιοι μπαίνουν μπροστινοί για να σώσουν καταστάσεις! Οχι τώρα, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

ΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ GAVROS.GR ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΓΕΝΙΚΑ !!!

ΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ GAVROS.GR ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΓΕΝΙΚΑ !!!

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟI, γεια σας, σήμερα θα σας ανοίξω την καρδιά μου και θα σας εξηγήσω ορισμένα πράγματα που πρέπει να ξέρετε, πριν από καιρό, συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2008, τον μήνα Αύγουστο, έκανε το "σκάσιμό" του στην ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ οικογένειά μας το www.gavros.gr.

Στα ύψη ο Μεϊτέ...

Στα ύψη ο Μεϊτέ...

ΕΑΝ συνεχίσει έτσι αυτός ο Μεϊτέ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, σίγουρα η τιμή του θα εκτοξευθεί στα ύψη.