Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπάσιμο στον ΠΑΟ...

Σπάσιμο στον ΠΑΟ...
Σάββατο, 7 Μαΐου 2011 - 20:45

ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει περάσει από το μυαλό του Μαρινάκη η ιδέα της μεταγραφής του Τζιόλη. Ίσως όχι κάτι παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Νομίζω ότι θα την έχει σκεφθεί.

• Υπό την έννοια ότι είναι ένας Έλληνας, σε καλή ηλικία (26), ψηλό παιδί, διεθνής (21 συμμετοχές), βασικότατος στην εθνική, τόσο στα τρία 90λεπτα στο Μουντιάλ, όσο και στη συνέχεια στα ματς της Ελλάδας για τα προκριματικά του ΓΙΟΥΡΟ, μέχρι φυσικά τον τραυματισμό του. Μάλιστα, στην αρχή της σεζόν είχε κάνει και κάποια συνεχόμενα παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Ράσινγκ του Σανταντέρ, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την ιταλική Σιένα.

• Μία τέτοια κίνηση, που ίσως να μην κόστιζε κιόλας πολλά, υπό την έννοια ότι μπορεί να ήταν μεταγραφή με καθεστώς δανεισμού, ενδεχομένως να λειτουργούσε κι ως ένα «σπάσιμο» στον Παναθηναϊκό, που είχε δικό του τον παίκτη και τον άφησε να φύγει. Από την άλλη, εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι το ρίσκο της απόκτησης ενός παίκτη, ο οποίος έχει να λάβει μέρος σε επίσημο αγώνα από τις 8 του περασμένου Οκτώβρη...Και που γενικά δεν είχε πολύ γεμάτες και τις δύο προηγούμενες σεζόν, για διάφορους λόγους.

• Η αλήθεια είναι ότι έκανε καλό Μουντιάλ κι αυτό του ανέβασε τις μετοχές του Τζιόλη. Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τον Ολυμπιακό, πιστεύω ότι προς το παρόν απλά είναι μία από τις σκέψεις που έχουν περάσει από το μυαλό του Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης

Από τότε έτσι ήταν!

Από τότε έτσι ήταν!

Από τότε έτσι την έβλεπε ο Βαγγέλης, αλλά κάποιοι έβλεπαν αυτά που έλεγε κακοπροαίρετα, όμως οι κρούσεις που κάνει σε ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!

Μούτρο Θοδωρή, και στον παράδεισο πρώτη γραμμή...

Μούτρο Θοδωρή, και στον παράδεισο πρώτη γραμμή...

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, όλοι εμείς χάσαμε έναν αδερφό μας, έναν ΓΑΥΡΟ, τρελό και άρρωστο με τον ΘΡΥΛΟ μας όπως όλοι μας. Χάσαμε και δεν θα είναι ποτέ πια δίπλα μας μέσα στη ΘΥΡΑ 7 το αλάνι μας ο Θοδωρής...