Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κέβιν αν θέλει να την φτιάξει και τον μάνατζερ να γράψει!

Ο Κέβιν αν θέλει να την φτιάξει και τον μάνατζερ να γράψει!
Σάββατο, 7 Μαΐου 2011 - 15:43

Γεια σας αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, αύριο στον "ΓΑΥΡΟ" στην εφημερίδα μας εξηγώ πολλά πράγματα για την υπόθεση Μιραλάς, και το τι έχει παιχτεί. Από εδώ, τώρα, θέλω να σας πω ορισμένα που δεν με έφταναν οι λέξεις που πρέπει να μπουν για να τα βάλω!

Ξέρετε ότι εγώ δεν έχω καμιά σχέση με την δημοσιογραφία και ούτε θέλω να έχω, εγώ γράφω για αυτό που αγαπώ και τίποτα παρά πάνω, και τα γράφω όπως τα νιώθω και όπως μου βγαίνουν! Εσάς αδέρφια μου ποτέ δεν γίνετε να σας κοροϊδέψω σε τίποτα και για τίποτα, είναι σαν να κοροϊδεύω τον ίδιο μου το εαυτό!

Όπως και ποτέ για κανένα λόγο δεν θα πω αυτό που είναι σωστό και που πρέπει, κωλοτούμπας εγώ δεν έχω γίνει ποτέ ούτε πρόκειται να γίνω! Χτες δεν ξέρω πόσοι από εσάς διαβάσατε το κείμενο του Κώστα Καραπαπά στον ΓΑΥΡΟ, ο Κώστας μόνο με τον τίτλο που έβαλε στο άρθρο του «ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΚΕΒΙΝ» πρέπει να καταλάβετε ότι κατά βάθος ο Μιραλάς για να ξηγηθεί έτσι και να βάλει τα κλάματα πάει να πει ότι θέλει με τρέλα να μείνει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας! Σας εξήγησε και ο Κώστας ότι ο μάνατζερ του Μιραλάς το έχει παρατραβήξει με τα τερτίπια που κάνει στον Μαρινάκη!

Ασχέτως από όλα αυτά, εγώ θέλω να πω σε όλους σας κάτι, που όσοι έρχεστε φέτος στις θύρες 21-22-23 εκεί στο πέταλο της επαρχίας και όχι μόνο θα έχετε δει και θα έχετε παρακολουθήσει πως πότε φέτος εγώ δεν σας έχω δώσει σύνθημα «ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ… ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΙΡΑΛΑΣ ΜΙΡΑΛΑΣ». Ίσα ίσα που από το μικρόφωνο ειδικά και την μέρα της φιέστας σας φώναξα την ώρα που πήγατε να το πιέσετε από του δικούς μας απέναντι που το φώναζαν, «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ»! Αυτό που σας λέω τώρα έχω όλο το πέταλο μάρτυρες αν δεν έγινε! Αδέρφια μου εγώ είμαι κατά να φωνάζουμε ονόματα παικτών, ποιοι είναι αυτοί; Μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τίποτα άλλο!

Αυτοί αδέρφια μου πάνε και έρχονται εμείς είμαστε που μένουμε πάντα! Εμείς είμαστε που δίνουμε και το αίμα μας για αυτήν την ομάδα! Εμείς είμαστε που δεν ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ για αυτό που κάνουμε, παρά τα χώνουμε και θα τα χώνουμε μια ζωή για αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε! Δεν είπαμε να τους απαξιώνουμε και να τους γράφουμε αλλά με το να ακούν συνεχώς το όνομα τους παίρνουν τα μυαλά τους αέρα! Αυτό αδέρφια μου είναι αποδεδειγμένο και λειτουργεί θετικά η αρνητικά ανάλογα τον χαρακτήρα του κάθε παίκτη!

Εγώ αδέρφια μου προσωπικά δεν θέλω πολλά πάρε δώσε με τους παίκτες μας, όλα τα χρόνια που τραβιέμαι με την αρρώστια μας, να φανταστείτε με τον μεγάλο αρχηγό μας τον Τζόλε πρώτη φορά που μίλησα και που είδα τι ρολό βαράει ήταν στην Χίο, και στην επίσκεψη μου στην ΘΥΡΑ 7 εκεί που είχα πάει. Δεν θέλω πολλά πολλά για να μπορώ να τους την πω όταν πρέπει! Η μόνη σχέση μου με αυτούς είναι όταν μετά από μεγάλες νίκες τους αποθεώνουμε στο Ρέντη, στα αεροδρόμια, η όπου αλλού πηγαίνουμε για να τους βρούμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Ειδικά εμείς οι οργανωμένοι δεν πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη να έχουμε πολλά πολλά μαζί τους γιατί μετά χαλάει το γλυκό.

Πάντα αδέρφια μου αυτά ανάλογα τον χαρακτήρα του καθενός γιατί ποτέ δεν είναι όλοι ίδιοι. Έχουν δει τα μάτια μου πολλά από πολλούς που έχουν περάσει κατά καιρούς από την οικογένεια μας! Έχω δει για παράδειγμα τον άνθρωπο που μας πούλησε τον… κύριο Αποστολάκη, να είμαστε στην Ρόδο σε ματς με τον Διαγόρα, μάλλον δυο αγωνίστηκες πριν το τέλος που χάσαμε με την αεΚΟΥΛΑ τελευταία αγωνιστική, και ας την παίζαμε 90 λεπτά, με δεκάδες ευκαιρίες στο ΟΑΚΑ, και με το γκολ του Καραγκιοζοπουλου, χάσαμε το πρωτάθλημα. Όταν τότε στην Ρόδο ο κύριος Αποστολάκης κράταγε καπνογόνα από τα παράθυρα του πούλμαν, και έκανε σαν χούλιγκαν, και στο ίδιο ξενοδοχείο που μέναμε να μας πουλά αρρώστια και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΣΙΝΗ και μετά στο καπάκι να μας πουλήσει και να πάει στον εχθρό μας! Θα δείτε και την αναμνηστική φωτογραφία με τον ΝΤΕΤΑΡΙ από αυτό το ματς και από το ξενοδοχείο που μέναμε όλοι εμείς που τρέχαμε από κοντά με την ΘΥΡΑ 7 και τον ΘΡΥΛΟ μας, και οι ζωντανοί και ορισμένοι που δεν είναι ποια κοντά μας, όπως και άλλοι που έχουν σταματήσει να ακολουθούν όπως κάποιοι από εμάς που θα μας χωρίσει μόνο ο θάνατος από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και την ΘΥΡΑ 7!

Πάλι ξέφυγα από το θέμα, αδέρφια μου εγώ προσωπικά περιμένω από τον Μιραλάς αν όντως γουστάρει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και την χωρά μας να την φτιάξει και τον μάνατζερ να γράψει έτσι ώστε να μείνει, όπως έχουν γίνει τα πράγματα! Εκεί θα τον παραδεχτώ! Όπως περιμένω και από τον πρόεδρο μας αν μπορεί έτσι όπως έχουν γίνει και πάλι λέω τα πράγματα να κάνει το καλύτερο για αυτό! Αν και κατά την γνώμη μου εγώ στην θέση του θα κοίταζα να την έφτιαχνα και να έδενα τον παίκτη πολύ πιο πριν! Τέλος πάντων δεν μασάμε προχωράμε και πάντα μπροστά κοιτάμε! Όπως και κανέναν δεν παρακαλάμε!

ΧΑΡΟΣ 7

Διαβάστε επίσης

Μούτρο Θοδωρή, και στον παράδεισο πρώτη γραμμή...

Μούτρο Θοδωρή, και στον παράδεισο πρώτη γραμμή...

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, όλοι εμείς χάσαμε έναν αδερφό μας, έναν ΓΑΥΡΟ, τρελό και άρρωστο με τον ΘΡΥΛΟ μας όπως όλοι μας. Χάσαμε και δεν θα είναι ποτέ πια δίπλα μας μέσα στη ΘΥΡΑ 7 το αλάνι μας ο Θοδωρής...

Σπάσιμο στον ΠΑΟ...

Σπάσιμο στον ΠΑΟ...

ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει περάσει από το μυαλό του Μαρινάκη η ιδέα της μεταγραφής του Τζιόλη. Ίσως όχι κάτι παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Νομίζω ότι θα την έχει σκεφθεί.

ΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ GAVROS.GR ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΓΕΝΙΚΑ !!!

ΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ GAVROS.GR ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΓΕΝΙΚΑ !!!

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟI, γεια σας, σήμερα θα σας ανοίξω την καρδιά μου και θα σας εξηγήσω ορισμένα πράγματα που πρέπει να ξέρετε, πριν από καιρό, συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2008, τον μήνα Αύγουστο, έκανε το "σκάσιμό" του στην ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ οικογένειά μας το www.gavros.gr.