Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεξιοτεχνία Λουτρακίου

Δεξιοτεχνία Λουτρακίου
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 - 12:00

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της περυσινής εκδήλωσης η START LINE διοργανώνει και φέτος αγώνα Δεξιοτεχνίας ο οποίος θα διεξαχθεί, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στο δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Αιγαίου έως την οδό Ιωνίας, στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί και πάλι υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, μέσα στην αποκριάτικη ατμόσφαιρα της πόλης.

Το πρόγραμμα του αγώνα έχει ως ακολούθως:

Διοικητικός-Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 18/02 ώρα 15.30 - 16.30
Έναρξη Αγώνα: Σάββατο 18/02 ώρα 17.00

Υπενθυμίζουμε ότι για συμμετοχή σε αγώνα Δεξιοτεχνίας δεν απαιτείται έκδοση Δελτίου Αθλητή.
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών που θα γίνουν δεκτές, 50 - θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9812341 και 6977 660 565.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Κέρδη ρεκόρ

Κέρδη ρεκόρ

Η Volvo Cars ανακοίνωσε εντυπωσιακή αύξηση κατά +66% των λειτουργικών κερδών της για το 2016, στα 11 δισεκατομμύρια σουηδικές κορώνες (SEK).

ADAM x 3: με ισχυρή ομάδα

ADAM x 3: με ισχυρή ομάδα

Με μία ισχυρή ομάδα τριών αυτοκινήτων η Opel Rallye Junior Team θέτει ως στόχο το ‘χατ τρικ’ για το 2017 - να κατακτήσει δηλαδή τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της στο FIA ERC Junior.

Η GM και η Honda ιδρύουν την πρώτη κοινοπραξία παραγωγής συστήματος κυψελών καυσίμου της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Michigan

Η GM και η Honda ιδρύουν την πρώτη κοινοπραξία παραγωγής συστήματος κυψελών καυσίμου της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Michigan

Η General Motors Co. και η Honda ανακοίνωσαν την ίδρυση της πρώτης κοινοπραξίας της αυτοκινητοβιομηχανίας, με σκοπό τη μαζική παραγωγή ενός προηγμένου συστήματος κυψελών καυσίμου υδρογόνου που θα χρησιμοποιηθεί στα μελλοντικά προϊόντα κάθε εταιρείας.