Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

START LINE CUP 2017

START LINE CUP 2017
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 - 13:35

Στο START LINE CUP θα μετέχουν όλοι οι αθλητές (οδηγοί ή/και συνοδηγοί) του σωματείου μας που θα λάβουν μέρος σε οποιασδήποτε μορφής αγώνα που έχει προκηρύξει η ΟΜΑΕ για το 2017.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Στο CUP θα προσμετρά η τελική βαθμολογία κάθε αθλητή ασχέτως αγωνίσματος. Θα βραβευτούν οι 6 πρώτοι αθλητές με την υψηλότερη βαθμολογία από τα διάφορα αγωνίσματα που συμμετείχαν ανεξαρτήτου Κατηγορίας, Ομάδας ή Κλάσης. Π.χ. ο πρώτος μπορεί να έχει πάρει μέρος σε ράλλυ, αναβάσεις, ταχύτητα, drift, ο δεύτερος σε dragster, καρτ κ.ο.κ. Το σύστημα βαθμολόγησης που θα εφαρμοστεί είναι το αντίστοιχο σύστημα της Προκήρυξης Αγώνων Αυτοκινήτου 2017, άρθρο 6, παρ.4. Δηλαδή, Ο πρώτος με την υψηλότερη βαθμολογία (σε οποιοδήποτε είδος αγώνα) αθλητής της START LINE θα βαθμολογηθεί με 25 βαθμούς, ο δεύτερος με 18β, ο τρίτος με 15β, ο τέταρτος με 12β, ο πέμπτος με 10β και ο έκτος με 8 βαθμούς.

ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ

Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα προσμετρήσει ο αριθμός των καλύτερων θέσεων στις Γενικές Κατατάξεις των αγώνων που συμμετείχαν ή στην Ομάδα που συμμετείχαν αν πρόκειται για Αναβάσεις και αν εξακολουθεί να υπάρχει ισοβαθμία θα γίνει κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων.

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΕΣ START LINE

Ειδικότερα και σε ότι αφορά τους αγώνες Δεξιοτεχνίας θα βραβευτούν οι τρεις (3) πρώτοι κάθε κλάσης, στο σύνολο των προκηρυχθέντων αγώνων Δεξιοτεχνίας του σωματείου μας για το 2017.

ΕΠΑΘΛΑ

Οι νικητές θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση του Σωματείου μας που θα γίνει στις αρχές της επόμενη χρονιάς. Επίσης, όλοι οι διακριθέντες του START LINE CUP 2017 δεν θα επιβαρυνθούν με το παράβολο συμμετοχής σε αγώνα επιλογής τους που θα διοργανώσει το Σωματείο μας το 2018.

Σημειώνεται ότι το START LINE CUP είναι ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Περίοπτες διακρίσεις

Περίοπτες διακρίσεις

Ο Ulrich Schumacher, Αντιπρόεδρος Ανθρωπίνων Πόρων (HR) & Διευθυντής Προσωπικού παρέλαβε δύο διεθνή βραβεία εκ μέρους του Opel Group GmbH.

Τα τρία ασφαλέστερα αυτοκίνητα κατά τον EuroNCAP είναι Volvo

Τα τρία ασφαλέστερα αυτοκίνητα κατά τον EuroNCAP είναι Volvo

Τα πρόσφατα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο EuroNCAP, o ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός δοκιμών ασφάλειαςγια τα νέα αυτοκίνητα, επιβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την κορυφαία θέση που κατέχει η Volvoστην ασφάλεια.

Κέρδη ρεκόρ

Κέρδη ρεκόρ

Η Volvo Cars ανακοίνωσε εντυπωσιακή αύξηση κατά +66% των λειτουργικών κερδών της για το 2016, στα 11 δισεκατομμύρια σουηδικές κορώνες (SEK).