Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποτελέσματα δεύτερου αγώνα πρωταθλήματος drift

Αποτελέσματα δεύτερου αγώνα πρωταθλήματος drift
Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017 - 15:02

Ο 2ος αγώνας για το Πρωτάθλημα Drift και επίσης ο 2ος αγώνας για το Κύπελλο Street Legal 2017 ολοκληρώθηκαν με τη συμμετοχή 44 οδηγών που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των πολλών θεατών που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Η Start Line που είχε την ευθύνη του αγώνα φρόντισε ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και όλοι όσοι επέλεξαν να βρεθούν στο Καρτόδρομο, απόλαυσαν δυνατά περάσματα και εντυπωσιακές μάχες από όλους τους οδηγούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι η ατμόσφαιρα στην απονομή όπου απονεμήθηκαν κύπελλα στους 6 πρώτους της κάθε μίας από τις δύο κατηγορίες και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους οδηγούς, ήταν εξαιρετικά ζεστή με όλους όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα να παραμείνουν μέχρι το τέλος της απονομής και να χαρίσουν θερμό χειροκρότημα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Boulekos Dynamic που έκανε δυναμικά την παρουσία της στο Καρτόδρομο, θα είναι υποστηρικτής και σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος.

Το ραντεβού για τον τρίτο αγώνα του Πρωταθλήματος Drift για διπλά περάσματα είναι για τις 21 Μαΐου στην πίστα του Νέου Ρυσίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα



Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Ηλεκτρονική εφαρμογή της Honda για την αναζήτηση ανακλήσεων

Ηλεκτρονική εφαρμογή της Honda για την αναζήτηση ανακλήσεων

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Honda να ελέγξουν αν το αυτοκίνητο τους έχει ανάκληση μέσω μίας νέας διαδυκτικής εφαρμογής.