Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παροχές για τους αγώνες με επίκεντρο τη Λάρισα

Παροχές για τους αγώνες με επίκεντρο τη Λάρισα
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 - 14:56

H Οργανωτική Επιτροπή του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδος και των αγώνων που διοργανώνονται στο πλαίσιό του στις 13-15 Οκτωβρίου με επίκεντρο τη Λάρισα αποφάσισε ήδη, από την αρχή της περιόδου υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, να προχωρήσει σε μια σειρά παροχών προς τους αγωνιζομένους.

Ειδικότερα, στο κόστος παραβόλου συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, όπως επίσης στα παράβολα όσων πληρωμάτων επιλέξουν να αγωνιστούν και στους δύο αγώνες του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος, έχουν συμπεριληφθεί δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό (Παρασκευή και Σάββατο).

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις προβλέπεται μεταφορά των αγωνιστικών αυτοκινήτων προς και από τη Λάρισα με αυτοκινητάμαξα.

Αντίστοιχα, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό (Παρασκευή και Σάββατο), όπως και μεταφορά των αυτοκινήτων προς και από τη Λάρισα με αυτοκινητάμαξα περιλαμβάνονται και στο παράβολο συμμετοχής των αυτοκινήτων Regularity, το οποίο, στην περίπτωση που κάποιο πλήρωμα δεν επιθυμεί δωμάτιο, από 360 μειώνεται στα 270 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα διεξαχθεί το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος, που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity Rally και στο «Trophy for Historic Regularity Rallies» της FIA, ενώ σε επίπεδο αγώνων ράλλυ ο αγώνας της Λάρισας προσμετρά στο 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (σε αντικατάσταση του Ράλλυ Φθιώτιδας), στο Πρωτάθλημα και στα Κύπελλα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και ως 4ος και 5ος γύρος στο Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Και τώρα... Σιγκαπούρη

Και τώρα... Σιγκαπούρη

Σε συνέχεια του αγώνα στη Μόντσα όπου η στρατηγική μιας αλλαγής ελαστικών είναι μονόδρομος η Formula 1 πάει τώρα σ’ ένα από τους πιο πολύπλοκους, από πλευράς στρατηγικής, αγώνα, στους φωτισμένους δρόμους της Σιγκαπούρης.