Ντουντούκα
Όλοι με ερυθρόλευκα την Πέμπτη στο Ναό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επιτυχία οργάνωσης του αγώνα ταχύτητας στο Τατόι

Επιτυχία οργάνωσης του αγώνα ταχύτητας στο Τατόι
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 - 15:30

Λίγα λεπτά μετά τις 9 άρχισαν την προθέρμανση των μηχανών, οι οδηγοί που έλαβαν μέρος στον αγώνα ταχύτητας αυτοκινήτων στο ΤΑΤΟΪ την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.

Από τις χρονομετρημένες δοκιμές προέκυψε και η κατάταξη των οδηγών στην εκκίνηση.

Όλοι οι αγώνες ολοκληρώθηκαν υποδειγματικά και οι καθυστερήσεις στην αρτχή της ημέρας καλύφθηκαν ως το μεσημέρι και οι αγώνες ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με το πρόγραμμα το απόγευμα. Συγκινητικές στιγμές είχαμε στην απονομή των επάθλων η οποία άρχισε σχεδόν μισή ώρα μετά τον τελευταίο αγώνα, με τους ομιλητές να ευχαριστούν ιδιαίτερα την Πολεμική Αεροπορία για τη θετική ενέργεια με την οποία αντιμετώπισε τα όποια προβλήματα οργάνωσης τα οποία ξεπεράστηκαν δημιουργικά.

Κύπελλα απένημαν στους νικητές επίσης (εκτός των αξιωματικών της αεροπορίας τιμής ένεκεν) και ο Δήμαρχος Ρόδου (και ο αντιδήμαρχος) υπενθυμίζοντας οτι το Σωματείο ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΩΝ, με τους ίδιους συμπαραστάτες (ΟΜΑΕ και START LINE) οργανώνει στο τέλος του μήνα (28 και 29 Οκτωβρίου 2017) τον δεύτερο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων 2017 στο αεροδρόμιο των Μαριτσών Στη Ρόδο.

Μεγάλη επιτυχία είχε επίσης η απευθείας μετάδωση από την ΕΡΤ (από τις 12:30 ως τις 14:00) του αγώνα των ιστορικών αυτοκινήτων (τον οποίο νίκησε ο Γεωργούλας με FORD ESCORT RS 2000)
όπου είχαμε έντονο ανταγωνισμό και θέαμα.

Οι άνθρωποι του νεοπαγούς σωματείου ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΩΝ, ευχαρίστησαν όλους τους οδηγούς για τη συμμετοχή τους, τους κριτές που συμμετείχαν στην επιτυχή οργάνωση και τους δεκάδες εθελοντές, αλλά κυρίως τους χιλιάδες θεατές που έδωσαν νόημα στις προσπάθειες όλων και δικαίωσαν τις προσπάθειές τους.

Το επόμενο ραντεβού μας με την επιτυχία είναι στη Ρόδο...

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Αγώνες και πολιτισμός

Αγώνες και πολιτισμός

Μπορεί οι αγώνες ράλλυ να είναι συνυφασμένοι με το χρονόμετρο, δεν ισχύει ωστόσο το ίδιο σ’ αυτούς της κατηγορίας Regularity.

«Είμαστε ικανοποιημένοι»

«Είμαστε ικανοποιημένοι»

O Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου και υπεύθυνος του ΣΟΑΑ για τη διεξαγωγή του Ενιαίου, Νικόλας Περατινός προχώρησε στην παρακάτω δήλωση.