Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε ικανοποιημένοι»

«Είμαστε ικανοποιημένοι»
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 16:03

O Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου και υπεύθυνος του ΣΟΑΑ για τη διεξαγωγή του Ενιαίου, Νικόλας Περατινός προχώρησε στην παρακάτω δήλωση.

“Μετά από δύο αναβάσεις για το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο 2017 αλλά και τον πρώτο αγώνα ταχύτητας με τα Skoda Fabia 1.2 TSI και έχοντας πλέον μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το θεσμό, θα ήθελα εκφράζοντας το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου να τονίσω την ικανοποίησή μας για την ομαλή ροή του φετινού Ενιαίου. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση των Skoda Fabia και χαρούμενοι με την επιλογή μας, καθώς τα αυτοκίνητα είναι αξιόπιστα, αποτελεσματικά και απέδειξαν στον αγώνα του Τατοΐου πως μπορούν να κινηθούν εφάμιλλα και πολλές φορές ταχύτερα ακόμη και από καθαρόαιμα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Επιπλέον είμαστε όλοι ικανοποιημένοι με την παρουσία των οδηγών που συμμετέχουν στο θεσμό. Ιδίως για την κατηγορία των οδηγών κάτω των 30 ετών, όπου μέχρι σήμερα σε 6 αγώνες, έχουμε 5 διαφορετικούς νικητές, γεγονός που δείχνει πόσο αμφίρροπο είναι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και κυρίως το οδηγικό επίπεδο των παιδιών που αποτελούν το μέλλον των ελληνικών αγώνων.

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες, να συγχαρώ τον πρωτοπόρο της Γενικής κατάταξης Νίκο Ζάχο για την εξαιρετική παρουσία του μέχρι τώρα και να δηλώσω την ικανοποίησή μου για το γεγονός πως οι δύο αγώνες του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου 2017 ήταν οι πιο ενδιαφέροντες και οι πιο θεαματικοί στον πρόσφατο αγώνα ταχύτητας στο Τατόι”.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Όλα ήταν τέλεια

Όλα ήταν τέλεια

Ο αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων του Τατοΐου πέρασε στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ως μια πετυχημένη διοργάνωση και ως ένα από τα πλέον αξιοσημείωτα τηλεοπτικά/αθλητικά γεγονότα της χρονιάς.

Αγώνες και πολιτισμός

Αγώνες και πολιτισμός

Μπορεί οι αγώνες ράλλυ να είναι συνυφασμένοι με το χρονόμετρο, δεν ισχύει ωστόσο το ίδιο σ’ αυτούς της κατηγορίας Regularity.